مرسي ممنون
مرسي ممنون
با نفت یا بنزین یا الکل یا استون مرغوب یا هر چیزی که مواد نفتی رو در خودش حل کنه
دوست عزيز لازم نيست سيمهاي پشت پخش را جدا كني با استفاده از تنضيمات BALو FADصدا را از بندگوهاي جلو قطع كرده و فقط صدا از بلنگوهاي عقب پخش ميشود
بچه ها یه سوال من سند ماشین و کارت سوخت رو از طریق پست گرفتم ولی هنوز کارت ماشین رو نگرفتم می خواستم ببینم داستانش چیه ؟؟ قبلا با سند کارت هم میومد جدیدا تغییر کرده یا من اشتباه می کنم ؟؟![]()
آخرین بار سه ماه پیش گرفتیم کارت ماشین سه روزه اومد و کارت سوخت یک ماهه
احتمالا اشتباهی شده که کارت ماشین نیومده یا شاید رفته نمایندگی
اگر ماشین رو صفر گرفتید از نمایندگی میره نمایندگی
ایران خودرو که اینطوریه
سلام به عزیزان
یه راهنمایی میخواستم
من پنج روزی میشه یه 131 اس ایکس گرفتم
در حالت ایستاده و وقتی که ماشین روشنه ، وقتی فرمون رو تا آخر میچرخونم یه صدای غیژ بلندی میده ( فقط وقتی که تا آخر میچرخونم ) و در حالت عادی هیچ صدایی نمیده
این صدا هم تو حرکت میاد و هم موقعی که ماشین بدون حرکته فقط وقتی که روشنه و من فرمونو تا آخر میپیچونم صداش در میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا مشکلی هست یا نه
ضمنا یه سوال دیگه این که برای جدا کردن ضبط سی دی 131 باید چجوری از جاش در بیارمش . هر چی دور و برشو نیگا کردم نه دکمه ای نه پینی چیزی ندیدم .
منتظر راهنماییتون هستم .
ممنون .
[QUOTE=sahary;6116327]سلام به عزیزان
یه راهنمایی میخواستم
من پنج روزی میشه یه 131 اس ایکس گرفتم
در حالت ایستاده و وقتی که ماشین روشنه ، وقتی فرمون رو تا آخر میچرخونم یه صدای غیژ بلندی میده ( فقط وقتی که تا آخر میچرخونم ) و در حالت عادی هیچ صدایی نمیده
این صدا هم تو حرکت میاد و هم موقعی که ماشین بدون حرکته فقط وقتی که روشنه و من فرمونو تا آخر میپیچونم صداش در میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا مشکلی هست یا نه
ضمنا یه سوال دیگه این که برای جدا کردن ضبط سی دی 131 باید چجوری از جاش در بیارمش . هر چی دور و برشو نیگا کردم نه دکمه ای نه پینی چیزی ندیدم .
منتظر راهنماییتون هستم .
ممنون .[/QUOTE
فرمون رو نباید در حالت ایستا بیشتر از چند ثانیه تا اخر نگه داری اینو تو دفترچه نوشته در مورد ضبط هم فکر نکنم در بیاد![]()
سلام دوست عزيز راضي هستي بطور كل ازش منم مي خوام تا چند روز ديگه بگيرم موندم 131 يا 132؟؟؟
كدوم بهتره
علیک سلام عزیزم
البته من 131 اولین ماشینی هست که گرفتم و تو این چند روزی که زیر پامه کاملا راضی هستم
و اما اینکه میگید 131 یا 132 این رو بگم که سلیقه ایه . و یه نکته دیگه اینه که 131 تو بازار خیلی بهتر و راحت تر از 132 فروش میره . و دوم این که سپر 132 خیلی جالب نیست و اگر به چیزی یا جایی بخوره یا گیر کنه رنگش میپره .
در هر حال امیدوارم که ماشینتو تحویل بگیری و حالشو ببری . و هیچ موقع وبال گردنت نباشه .
یا علی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)