تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 288 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرسي ممنون

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

چند روز پیش تو جاده این ماشینای رنگ پاش که خط وسط جاده رو رنگ میریزن داشتن رنگ میریختن.منم داشتم پشت سرشون میرفتم که خریت کردم از رو خط کشی تازه رنگ شده یه چند تا زیگزاگ رفتم! بعد که رسیدم خونه دیدم که عجب اشتباهی(خریت) کردم.! زیر در راننده و در عقب و لاستیک ها همه رنگی شده بود! با اب هر چی شستم پاک نشد که نشد! دوستان چطوری باید پاکش کنم؟
    با نفت یا بنزین یا الکل یا استون مرغوب یا هر چیزی که مواد نفتی رو در خودش حل کنه

3. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ميشه بيشتر توضيح بدی
    من هيچ تخصصی در اين ضمينه ندارم
    دوست عزيز لازم نيست سيمهاي پشت پخش را جدا كني با استفاده از تنضيمات BALو FADصدا را از بندگوهاي جلو قطع كرده و فقط صدا از بلنگوهاي عقب پخش ميشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

بچه ها یه سوال من سند ماشین و کارت سوخت رو از طریق پست گرفتم ولی هنوز کارت ماشین رو نگرفتم می خواستم ببینم داستانش چیه ؟؟ قبلا با سند کارت هم میومد جدیدا تغییر کرده یا من اشتباه می کنم ؟؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها یه سوال من سند ماشین و کارت سوخت رو از طریق پست گرفتم ولی هنوز کارت ماشین رو نگرفتم می خواستم ببینم داستانش چیه ؟؟ قبلا با سند کارت هم میومد جدیدا تغییر کرده یا من اشتباه می کنم ؟؟
    آخرین بار سه ماه پیش گرفتیم کارت ماشین سه روزه اومد و کارت سوخت یک ماهه
    احتمالا اشتباهی شده که کارت ماشین نیومده یا شاید رفته نمایندگی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

اگر ماشین رو صفر گرفتید از نمایندگی میره نمایندگی
    ایران خودرو که اینطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به عزیزان
    یه راهنمایی میخواستم
    من پنج روزی میشه یه 131 اس ایکس گرفتم
    در حالت ایستاده و وقتی که ماشین روشنه ، وقتی فرمون رو تا آخر میچرخونم یه صدای غیژ بلندی میده ( فقط وقتی که تا آخر میچرخونم ) و در حالت عادی هیچ صدایی نمیده
    این صدا هم تو حرکت میاد و هم موقعی که ماشین بدون حرکته فقط وقتی که روشنه و من فرمونو تا آخر میپیچونم صداش در میاد
    ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا مشکلی هست یا نه
    ضمنا یه سوال دیگه این که برای جدا کردن ضبط سی دی 131 باید چجوری از جاش در بیارمش . هر چی دور و برشو نیگا کردم نه دکمه ای نه پینی چیزی ندیدم .
    منتظر راهنماییتون هستم .
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

[QUOTE=sahary;6116327]سلام به عزیزان
    یه راهنمایی میخواستم
    در حالت ایستاده و وقتی که ماشین روشنه ، وقتی فرمون رو تا آخر میچرخونم یه صدای غیژ بلندی میده ( فقط وقتی که تا آخر میچرخونم ) و در حالت عادی هیچ صدایی نمیده
    این صدا هم تو حرکت میاد و هم موقعی که ماشین بدون حرکته فقط وقتی که روشنه و من فرمونو تا آخر میپیچونم صداش در میاد
    ضمنا یه سوال دیگه این که برای جدا کردن ضبط سی دی 131 باید چجوری از جاش در بیارمش . هر چی دور و برشو نیگا کردم نه دکمه ای نه پینی چیزی ندیدم .
    منتظر راهنماییتون هستم .
    ممنون .[/QUOTE

فرمون رو نباید در حالت ایستا بیشتر از چند ثانیه تا اخر نگه داری اینو تو دفترچه نوشته در مورد ضبط هم فکر نکنم در بیاد

10. این کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hek

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به عزیزان
    یه راهنمایی میخواستم
    منتظر راهنماییتون هستم .
    ممنون .
    سلام دوست عزيز راضي هستي بطور كل ازش منم مي خوام تا چند روز ديگه بگيرم موندم 131 يا 132؟؟؟
    كدوم بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز راضي هستي بطور كل ازش منم مي خوام تا چند روز ديگه بگيرم موندم 131 يا 132؟؟؟
    كدوم بهتره

علیک سلام عزیزم
    البته من 131 اولین ماشینی هست که گرفتم و تو این چند روزی که زیر پامه کاملا راضی هستم
    و اما اینکه میگید 131 یا 132 این رو بگم که سلیقه ایه . و یه نکته دیگه اینه که 131 تو بازار خیلی بهتر و راحت تر از 132 فروش میره . و دوم این که سپر 132 خیلی جالب نیست و اگر به چیزی یا جایی بخوره یا گیر کنه رنگش میپره .

در هر حال امیدوارم که ماشینتو تحویل بگیری و حالشو ببری . و هیچ موقع وبال گردنت نباشه .

یا علی .

13. این کاربر از sahary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hek

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •