نه تا تابستون همه ی گواهینامه های اخذ شده همشون 10 ساله هستن!![]()
نه تا تابستون همه ی گواهینامه های اخذ شده همشون 10 ساله هستن!![]()
خداروشکر انگار الان که من گواهینامه بگیرم محدودیت یک سال اول رو نداره نه؟پس این خبر چیه؟
منبع:رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: تصادفات مربوط به رانندگان جوانی بود که هنوز یک سال از گواهینامه آنها نگذشته بود و اجازه رانندگی در جادهها و شهرها را نداشتند.
وی به والدین توصیه کرد که اصرار به رانندگی جوانان نداشته باشند و خودرو را در اختیار آنها قرار ندهند زیرا این امر مخاطراتی را به همراه دارد.
مومنی، با اشاره به اینکه رانندگی بدون گواهینامه جرم است، تصریح کرد: جوانان در یک سال نخست اخذ گواهینامه اجازه رانندگی ندارند و در صورتی که در این مدت حادثه رانندگی رخ دهد به منزله رانندگی بدون گواهینامه تلقی میشود و جرم است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا کٍی و کجا گفته شده این قانون برداشته شده؟!
این قانون هست،سر همین قضیه ماشین داداش منو خوابوندن.............
البته ناگفته نماند خود بنده به علت اینکه دانشگام کرج بود با گواهینامه یک ساله هزاران بار مسیر تهران-کرج رو رفتم و اومدم،فقط یه بار پلیس بنده رو گرفت و گفتم همرام نیست،که حدودا 100 تومن جریمم کرد،به خاطر همراه نداشتن گواهینامه و سرعت غیر مجاز سر جمع....................
اگه تصادف خفن نکنید مشکلی پیش نمیاد............
دوستان این برگ ها هست که سرهنگ امتحان میگیره (ایین نامه )چند وخت یه بار عوض میشین من از یکی دوستان کپی این برگ های امتحانی رو گرفتم روشون نوشته ویرایش 88 حالا نمیدونم چیکار کار کنم بخوانم یا نه-------18 تا برگه 2تایی هستن
نخون هر سال یا هر 6 ماه عوض میشن!![]()
یکی از بچه خوند امتحان داد قبول شد شما روی حسابی میگید 6ماه یک بار عوض میشن
قوانین هر 6 ماه بازبینی میشن و برگ ها سال به سال یا 6 ماه یه بار عوض میشن!![]()
سلام دوستان
برای گرفتن گواهینامه کامیون کشنده (پایه یک) ایا باید پله پله رفت بالا؟یعنی ب1 ب2 پ1 پ2 و ت1 ت2؟داستان قانون جدید که شده 3 مرحله ای پایه 3 و2 و1چیه؟اونایی که ب1 دارن الان باید چکار کنن؟
سلام
من 12 بهمن ثبت نام کردم رانندگی اخر اسفند امتحان دادم قبول نشدم تو این یکی دوماه هم وقت ندارم امتحان بدم تا کی میتونم امتحان بدم ؟
نرم یکی دو ماه دیگه باطل شه دوباره از اول مجبور شم برم ؟
با آموزشگاه تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن
مشخص نیست شاید دیدی باطل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)