از آخرین ورژن آنتی ویروس که توی خود سایت بود دان کردم!!
دقیقآ آخرین ورژنی که با ویندوز 7 هم سازگاره!!
روی ویندوز 7 هم نسب کردم!!!
از این آموزش هم استفاده کردم!!
www.4shared.com/file/128086845/bd5a8967/kasper_2010_.html
از آخرین ورژن آنتی ویروس که توی خود سایت بود دان کردم!!
دقیقآ آخرین ورژنی که با ویندوز 7 هم سازگاره!!
روی ویندوز 7 هم نسب کردم!!!
از این آموزش هم استفاده کردم!!
www.4shared.com/file/128086845/bd5a8967/kasper_2010_.html
کسپر رو چجوری بصورت 30 روزه اکتیو کنم!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
با استفاده از گزينه Activate Trial و اتصال به اينترنت.
برای تریل حتمآ باید به نت وصل شد؟؟
درضمن بعد از اینکه به نت وصل شدم خود به خود انجام میشه؟؟ یا نه!!
درضمن حتمآ باید بعد از اینکه تریل اکتیو شد گزینه self-defense رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر قبل از اکتیو شدن فعال کنم چیزی میشه؟؟!!
براي بار اول فعال كردن گزينه Trial حتما بايد به اينترنت وصل باشيد تا كاسپر با اتصال به سرورهاي خودش بتونه سريالي را براي كاسپر سيستم شما درنظر بگيره.
براي فعال كردن گزينه Trial براي بار اول نياز به انجام هيچ تغييري در تنظيمات كاسپر نيست.فقط در دفعات بعدي استفاده از كرك معرفي شده بايد تغييرات مورد اشاره را در كاسپر ايجاد كنيد.
با سلام می خواستم بدونم در کسپرسکای (آنتی ویروس) 2010 اگه گزینه ی Active trial غیر غعال شده باشه یعنی
trial license برنامه Expired شده باشه باید چه طوری کی های جدید رو وارد کنم؟
ممنون
2 كار ميتونيد انجام بديد:
1-با استفاده از كركي كه يكي دو روز قبل معرفي كردم و با استفاده از دستورالعمل آن اقدام به ريست كردن زمان 30 روزه Trial كنيد و 30 روزه ديگه هم بصورت آزمايشي از كاسپر استفاده كنيد.كرك و راهنماي استفاده آن در پست اول موجود ميباشه.
2-يك سريال مختص آنتي ويروس كاسپر كه در ليست سياه هم قرار گرفته باشه پيدا كنيد.در قسمت Activate Commercial Code وارد كنيد و بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد اقدام به فعال كردن كاسپر كنيد.وقتي كاسپر نتونست به سرورهاي خودش جهت چك كردن سريال وصل بشه يك صفحه جديد باز ميشه و شما ميتونيد از Key استفاده كنيد.
با این برنامه مشکلی نداشتم ولی الان هر چی میزنم ارور میده و دانلود نمیکنه
برای 2010 الان کلیدی هستش
از امضای من دریافت کنید.برای 2010 الان کلیدی هستش
ویرایش : کلید 20 بهمن تصحیح شد.
Last edited by omid-p30; 10-02-2010 at 11:43.
سلام...
دانلود Key جدید برای محصول Kaspersky Internet Security 2010 / در تاریخ 20 بهمن 88
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)