از من یه کم بهتر شده، ولی هنوز شبیه adsl نیست! واقعا دیگه خسته کننده شده،معلوم نیست چه بلایی سر adsl اومده، از اونروز که گفتن فیبر نوری ترکیده تا امروز، همش مشکل داره، دیگه مثل سابق خوب نشد!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از من یه کم بهتر شده، ولی هنوز شبیه adsl نیست! واقعا دیگه خسته کننده شده،معلوم نیست چه بلایی سر adsl اومده، از اونروز که گفتن فیبر نوری ترکیده تا امروز، همش مشکل داره، دیگه مثل سابق خوب نشد!![]()
سرعت کلا پایینه
امروز دانشگاه بودم هیچ سایتی باز نمیکرد...
فقط از شاتل نیست
========
الان هم سرعت خیلی خوبه![]()
من که سرعتم مثل سابق هست.
نظر من رو همارا هستش
راستی دوستان این موضوع عجیب نیست ؟
چرا این مدت فیبر نوری درست نشده ؟
و یا اگه درست شده چرا با رپید این بازی هارو در میارن ؟؟؟؟
به هر حال همه میدونم که این محدودیت ها فقط دست ای اس پی هست و جز ای اس پی کسی دیگه ای این محدودیت رو نمیزاره
شاتل هم از این موضوع سو استفاده میکنه (تو شبانه )
و این باعث میشه که دیگه نتونیم اونطور که میخوام استفاده کنیم .
نه من منظورم اینه که شارژ اکانتم به خاطر این برنامه idm لعنتی پرید که صبح سیستم را خاموش نکرد نمی دونم چه مرگش شده بود!!و الان با دایل اپ هستم
حالا خوبه 2روز دیگه تاریخ فاکتور جدیدم هست
برای این دو هفته سرعت افتضاح خرابی فرستادم که 20 مگ بهم اضاف کنید 4 5 بار هم فرستادم اصلا نه یک ایملی نه تماسی هیچ............![]()
زنگ زدم شاتل میگم این دو هفته خراب بوده نمی خواید 20 مگ بدید به من برای این 2 روز؟! میدونی چی گفت میگه من از اون قضیه ( خرابی فیبر نوری) خبر ندارم
شیطونه میگه دیگه شارژ نکنم برم روی ای اس پی دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان نظری ندارید؟!
بابا مشکل کلیه
همه جاها مشکل پیدا کردن
باز خوبه شاتل بهترین وضعیت رو داره چون حداقل اکثر سایتها رو باز میکنه
اینترنت دانشگاه که قبلا با سرعت 300 کیلوبایت برثانیه من باهاش دانلود میکردم تو این هفته که رفتم حتی سادهترین سایتها رو باز نمیکرد...
سرعت همه جا داغونه....
ربطی هم به شاتل بدبخت نداره
جناب reb می دونی چرا گفتم جفتش خوب نیست ... چون از خیلی ها شنیدم ...
من موندم یکی میگه 256 داتک عالیه ... یکی میگه داتک چرته ... یکی میگه شاتل توپه ... یکی میگه بده ...
دوستان از بچه های امیرآباد تهران کسی اگه از شاتل گرفته سرعت دانلود چقدره ؟؟ به 16 میرسه ؟؟![]()
اوه اوه
منم این بلا یکبار سرم در اومد سرعتم هم که 512 ولی شانس اوردم 2 ساعت خوابم برد ساعت شده بود 9 ولی باز 300 مگابایت از فضا رفته بود![]()
به IDM توهين نكن!!!(IDM عزيز منه!)
ولي جدي خب شما اگه تيك stop download at رو زده باشي و اگرم كامپيوتر خاموش نشه سر اون ساعت دانلود قطع ميشه. (به شرطي دانلود حتماً حتماً حتماً با start queue شروع شده باشه) حالا براي اطمينان شما برنامه ي Auto Power-on & Shut-down رو نصب كن كه بي برو برگرد كامپيوتر رو خاموش كنه. حتي براي صرفه جويي در مصرف برقمي توني بهش بگي كامپيوتر رو سر ساعت 12:59 روشن كنه و IDM هم سر 1 دانلود كنه بعد سر 7 هم خاموش كنه.
![]()
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)