تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 502 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی نیست جوال بده؟

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

سلام دوستان !
    یک سوال داشتم !
    نظرتون در مورد لب تاپ اچ پی مدل CQ61-300 چیه ؟
    من اول میخواستم لب تاپ دل مدل 1564 بگیرم ، ولی یکی از آشناهامون که اینکاره بود ، گفت اصلا دل نگیرم چون هم خرابیش زیاده و هم از سختافزار های خوب استفاده نمیکنن !
    و به من این مدل لب تاپ اچ پی رو پیشنهاد کرد و من هم الان خریدم !
    نظرتون چیه ؟
    با تشکر

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 لپ تاپهای معیوب؛ چین از HP شکایت می کند

بیش از 100 مصرف کننده چینی به خاطر ورود لپ تاپهای معیوب شرکت Hewlett-Packardدر بازار این کشور شکایت رسمی را علیه این شرکت ارائه کردند.
    به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از ciol، در گزارشی وکیل مدعیان این پرونده،جیانگ سوهوآ، اظهار داشته است که کارتهای تصویر معیوب سبب نقص و اشکال در عملکرد لپ تاپهای ساخت این شرکت شده است.این وکیل ادامه داد که حدود 170 چینی شکایتی را مبنی بر عدم کیفیت لپ تاپهای این شرکت به آژانس کنترل کیفیت General Administration Supervisionدر چین ارسال نموده اند.
    جیانگ گفت که ریشه برخی از مشکلات فعلی به مواردی در سال 20007 برمی گردد.جیانگ از جانب گروه شاکیان این پرونده بیان کرد که آنها از دولت می خواهند تا از شرکت HP بازخواستهای لازم را به عمل آورد و از این شرکت بخواهد تا تمامی لپ تاپ های معیوب را جمع آوری کند
    HP بیش از سه پنجم درآمد خود را خارج از موطن خود آمریکا بدست می آورد. گفته می شود میزان فروش او ماه پیش نسبت به سال گذشته ، از بازارهای چین، هند، روسیه، برزیل رشدی بسیار سریع 41% را داشته است.

منبع خبر: iritn.com

دوستان جبهه گیری نکنید! قصد من فقط اطلاع رسانی ست!

4. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض یه لپ تاپ واقعا محشر از اچ پی

دوستان من نمیدونم اینو باید اینجا بگم یا نه
    والا من 1 سال و خورده ایی پیش تصمیم گرفتم لپ تاپ بخرم بعد از 3 ماه جستجو و زیرو رو کردن قیمت و کارایی و .... البته خداییش منصفانه گشتم و مقایسه کردم چون اهل این نبودم با تعصب کور انتخاب کنم و ضرر کنم و بالاخره مدل
    hp dv5-1199 رو انتخاب کردم با رنگ بزنزی که خداییش تا حالا هر بازی رو روش نصب کردم بدون تاخیر اجرا و با بهترین کیفیت برام به نمایش گزاشته که خداییش لپ تاپ های مارک سونی و دل تو این قیمت و حتی قیمت 200 هزارتومن بالاتر هم مقایسه کردیم که مال من بهتر و روان تر اجرا کرد که خودم هر جا میرم پز لپ تاپم رو میدم و هنوزم رو حرفم هستم یک از دوستام یه لپ تاب یه مارک دیگه گرفت نمیگم چه مارکی که دعوا نشه و روش 4 گیگ رم ddr3 و حتی cpu هم از من قوی تر بود خرید ولی دقیقا 4 گیگ رم ddr2 من و cpu من که از اون واقعا ضعیف تر بود لپ تاپ اون بود مال من بازی رو به نحو احسنت اجرا کرد ولی مال اون نه و وقتی تو بازار پرسیدم گفتن اچ پی بخاطر اینکه گرافیکاش ریل یا یه همچین چیزی هست از مال بقیه مارکا واقعا محشر تر بازی اجرا میکنه حالا من میخام بگم کسایی که واقعا میخان با لپ تاپشون بازی و کارهای گرافیگی و سخت بکنن حتما اچ پی مدل های بالای 1 و 500 بگیرن که 100 در 100 قول شرف میدم ضرر نخواهند کرد .................................................. .................................................. ................
    من خودم چند روز پیش داشتم دنبال لپ تاپ واسه داداش کوچیکترم بودم که اینو دیدم و پیشنهاد میدم هر کس الان میخاد لپ تاپ بگیره سعی کنه اینو بگیره چون تو قیمت خودش فعلا هیچ مارکی رو دستش نزده و قیمتش هم بسیار اوکی هست تنها بدیش وزنش هست که 3 کیلو 100 گرم هست که از لپ تاپ های هم رده خودش 300 گرم سنگین تره ولی وزنش به طور خاصی خوش دست تر و وش کارایی تره که خود اچ پی میگه خوش وزن تره ولی میارزه واقعا که الان مشخصاتش رو میگم.......................................... .................................................. ................
    .................................................. .................................................. ...............................
    نقد و بررسی HP Pavilion DV6-2300
    نوت بوک اچ پی سری DV6، مدل دیگری از سری پاویلیون hp می باشد. این لپ تاپ نیز از رده ی نوت بوک های 15.6 اینچی می باشد که به علت مجهز بودن به نمایشگر بزرگ برای کار طولانی مدت، کارهای گرافیکی و بازی مناسب است. به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد. ظاهر زیبای مشکی رنگ و متالیک این نوت بوک چشم هر بیننده ای را خیره می سازد، بعلاوه ی اینکه دارای نقوش زیبایی نیز بر روی بدنه می باشد. چنین نقوشی را در بعضی دیگر مدل های این شرکت نیز می توان مشاهده کرد.
    زمانی که مدل HP-Compaq Pavilion DV6-1205 به بازار آمد خیلی از مردم انتظارات بالایی را از نظر کاری از این نوت بوک داشتند. DV6-1205 لپ تاپی نیست که از آن انتظار جا شدن در کیف کوله ی کوچک خود را داشته باشید، یا مرتب وقتی که با پای پیاده به سفر درون شهری می پردازید آن را در تاکسی و اتوبوس با خود حمل کنید. از این لپ تاپ فقط دو انتظار می توانید داشته باشید، کار و زیبایی... البته قیمت مناسبی را نیز دارد. تمام این ویژگی ها نوید این را می دهند که با لپ تاپی قوی از نظر سخت افزاری روبرو هستیم.
    بهتر است با نگاهی اجمالی این نوت بوک را زیر نظر بگیریم. در ظاهر نوت بوکی مشکی رنگ و بسیار زیبا از نظر طراحی را می بینیم که 15.6 اینچ بزرگی دارد. طرح های گردابی روی درب آن خیلی جذاب است. از بالا می توانیم آرم کمپانی hp را مشاهده کنیم که خود نمایی می کند. بدون اینکه درب آن را باز بکنیم آن را بلند می کنیم. سنگینی 3 کیلوگرمی آن حس می شود، ولی در عوض خوش وزن است. به بغل های آن نگاهی می اندازیم. که پر از پورت های خروجی و ورودی است.این بغل ها بر خلاف دیگر سطوح مشکی رنگ ساخته نشده اند، بلکه جلای فلزی نقره ای رنگی به آن ها داده شده است. درایو نوری یا همان DVD COMBO آن در قسمت سمت راست قرار دارد. با آن هم می توانید انواع DVD و CD را اجرا کنید و هم رایت کنید. ورودی شارژر باتری نیز در همان قسمت سمت راست قرار دارد که می تواند باتری 6 سلولی آن را شارژ کند. دو پورت USB نیز در همین قسمت دیده می شود. متاسفانه این نوت بوک فاقد مودم داخلی می باشد، هرچند که می توانید با تهیه ی یک مودم اکسترنال این نقص را هم بر طرف کنید ولی در عوض باز هم در همان قسمت سمت راست می توان ورودی LAN CABLE را نیز مشاهده کرد. شما می توانید از اینترنت مشترک که برای مثال در بیشتر دانشگاه ها عرضه می شود و دارای سرعت بالایی هم می باشد استفاده نمایید. و اما قسمت سمت چپ. بعضی از امکاناتی که قابل مشاهده هستند از این قراراند: دو عدد پورت USB دیگر( تا اینجا شد چهار عدد)، یک عدد خروجی ویدیو که می توان ان را به نمایشگر های بزرگ نصب کرد و رابط HDMI که می توان آن را به HDTV متصل کرد و تصاویر گرفته شده با کیفیت HD را مشاهده نمود. همچنین این نوت بوک دارای دو خروجی هدفون و یک ورودی میکروفون نیز می باشد.
    درب لپ تاپ را باز می کنیم. مسلما پس از باز شدن درب نگاهمان به نخستین چیزی که می افتد صفحه ی کلید آن است. باز هم هنر زیبایی شناسی در این جا نیز مشاهده می شود. هرچند که کلید ها تقریبا نزدیک به هم ساخته شده اند و همانند خیلی از مدل های VAIO از یکدیگر گسسته نیستند ولی کاملا استاندارد هستند و اندازه ی بزرگی دارند. در پایین آن ها فضای بسیار مناسبی برای قرار دادن مچ ها وجود دارد. ماوس پد آن که در میانه قرار دارد باز هم مشکی نیست و به همان رنگ نقره ای فلزی ساخته شده است. دکمه های کلیک Right و Left بزرگ و خوبی را نیز دارد. در کمال تعجب می بینیم که همان طرح های زیبای گردابی این جا نیز ما را تعقیب کرده اند و بر روی جایگاه مچ دست و در سمت چپ ماوس پد نیز مشاهده می شوند. نمایشگر WXGA را نیز می بینیم که وب کم نیز در بالای آن قرار دارد. هرچند که این وب کم توانایی عکاسی و ضبط ویدیو را دارا می باشد ولی برای ارتباط تصویری از طریق مسنجر ساخته شده است. بد نیست بدانیم که علاوه بر آن همه ورودی و خروجی DV6 دارای بلوتوث قدرتمندی نیز می باشد. با وجود Wi-Fi دیگر امکانات ارتباطی آن کامل می شود ولی همچنان جای مودم خالیست...
    در مجموع این نوت بوک برای افرادی توصیه می شود که قصد کار کردن ساعت های زیاد با آن را دارند و همانند کامپیوترهای دسک تاپ در زمان استراحت خود نیز آن را خاموش نمی کنند و یا حد اکثر آن را بر روی حالت Stand by یا Hibernate قرار می دهند. با این نوت بوک می توانید یک دفتر خانگی بسیار عالی برای خود داشته باشید یا به کار کردن با نرم افزارهای مهندسی با آن بپردازید.
    .................................................. .................................................. ..........................
    اینم مشخصات فنیش که واقعا خیره کننده هست
    .................................................. .................................................. ..........................
    مشخصات کلی
    معمولی نوع :
    378x258x34 mm ابعاد :
    3.1 کیلوگرم وزن :
    مشکی-نقره ای رنگ :
    پردازنده
    Intel سازنده پردازنده :
    720QM 1.6 GHz مدل پردازنده :
    Core i7 نوع پردازنده :
    2.8 GHz سرعت پردازنده :
    6 MB حافظه Cache :
    1333 MHz سرعت BUS :
    حافظه
    6 GB حافظه رم :
    DDR3 نوع حافظه رم :
    هارد دیسک
    500 GB هارد دیسک :
    5400 RPM مشخصات هارد دیسک :
    کارت گرافیک
    Nvidia سازنده کارت گرافیک :
    GeForce GT320 DDR3 مدل کارت گرافیک :
    1024 MB حافظه اختصاصی کارت گرافیک :
    4096 MB کل حافظه گرافیکی :
    صفحه نمایش
    15.6" اندازه صفحه نمایش :
    صفحه نمایش براق :
    LED نوع صفحه نمایش :
    High Definition Bright View توضیحات صفحه نمایش :
    1366x768 رزولوشن صفحه نمایش :
    امکانات
    DVD-RW درایو نوری :
    LightScribe SuperMulti DVD±RW Double Layer Support توضیحات درایو نوری :
    مودم اکسترنال مودم :
    بلوتوث داخلی بلوتوث :
    کارت خوان :
    وب کم :
    1.3 مگاپیکسل توضیحات وب کم :
    حسگر اثر انگشت :
    استریو مشخصات اسپیکر :
    ریموت کنترل :
    شبکه LAN :
    10/100/1000 توضیحات شبکه LAN :
    شبکه بی سیم Wireless :
    802.11b/g WLAN توضیحات شبکه بی سیم Wireless :
    4 تعداد پورت USB :
    پورت فایروایر 1394 یا iLink :
    پورت HDMI :
    پورت خروجی VGA :
    پورت S-Video :
    پورت Serial :
    پورت PCMCIA :
    پورت Express Card :
    Expansion Port :
    سایر مشخصات
    6 سلولی نوع باتری :
    Lithium-Ion Polymer battery توضیحات باتری :
    3 ساعت کارکرد باتری :
    باتری دوم :
    Microsoft Windows 7 سیستم عامل :
    Home Premium نسخه ویندوز :
    دارای پورت eSata
    امکانات دیگر :
    باتری لیتیومی
    شارژر
    ریموت کنترل
    کابل برق
    دفترچه راهنما
    اقلام همراه لپ تاپ............................................ .................................................. ...........
    ببخشید این مشخصاتش نتونستم خوب کپی کنم براتون ولی اولین سایتی که اونو معرفی کرده رو براتون لینکش رو میدم که خودتون میتونید ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدلش HP Pavilion DV6-2300 هست که من فعلا قصد دارم لپ تاپم خودم رو بدم داداشم و خودم هر طور شده اینو بخرم که فکر کنم اگه رنگ سفیدش تو بازرا کشورمون گیر بیاد غوغا هست دیگه
    .................................................. .................................................. ...........................
    اینم معایب و خواصش که براتون در اوردم
    .................................................. .................................................. ............................

نقاط قوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
    بدنه ی زیبا، خوش ساخت، ستبر و قوی
    نمایشگر بزرگ و روشن
    پردازنده، رم، هارد دیسک و کارت گرافیکی قدرتمند
    ورودی ها و خروجی های متعدد و مفید
    ماوس پد نسبتا بزرگ و حساس
    جای گاه مچ زیاد برای راحتی کار کردن با آن
    امکانات ارتباطی اتصال به شبکه ی مناسب
    باتری لیتیومی با کارکرد خوب

نقاط ضعففففففففففففففففففففففف ففففففففففففففففففففففففف فففففففففففففففف
    عدم تجهیز به مودم داخلی - البته چنانچه به مودم دایال آپ نیاز دارید می توانید از یک مودم اکسترنال استفاده کنید
    وزن نسبتا زیاد

6. 2 کاربر از xfati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پست های اضافی و بی ربط با تاپیک پاک شدند ، دوستان از این به بعد مجبور هستم کسی از قوانین پیروی نکنه اخطار بدم .

با تشکر
    pami_wega

8. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام.من یه hp 2300 گرفتم .چه جوری پارتیشن بندیش کنم؟

داره خودمونی میشه kamranvah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران "به رنگ بهار"

6 چه بازی هایی بر روی لپ تاپ من قابل نصب هستند؟

با سلام

لپ تاپ من HP Pavilion dv4-1225 است و با این مشخصات:

Cpu Intel core 2 dou T5800 2.0 Ghz 2mb cache

Ram 3 Gb DDR2 800 Mhz

Graphic Intel 4500HD

HDD 250 Gb 5400 rpm

Windows Vista Business 32 bit SP2

Battery 6-Cel

اما می خواستم نظر شما دوستان را بپرسم : آیا به نظر شما لپ تاپ خوبی هست؟ و تا چه حد می توان بازی کرد و چه بازی هایی را می توان بر روی آن انجام داد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض تاچ اسکرین و سبک

سلام به همگی
    دنبال سبک ترین لب تاپ تاچ اسکرین خوشجیل و موشجیل می گردم.hp بگیرم یا suzuki ؟
    کسی پیشنهادی نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من روی 2170 خودم 7 ultimate نصب کردم.(درایو c) میخواستم بدونم چه جوری تو درایو d میتونم xp نصب کنم؟چون وقتی بوت میکنم یه صفحه آبی میاد.

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

سلام دوستان .می خواستم بدونم این هارد 640 که روی اچ پی 2170 هست ، 2 تا هارد 320 هست یا یک 640؟ کسی اطلاعی داره؟

====
    در ضمن شنیدم که روی چیپست های جدید نمی شه ویندوز xp نصب کرد . درست یا غلطش رو مطمئن نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •