سلام به همگی دوستان :
اولین سوالم اینه که lan چیه؟
دوم اینکه اگه من یه مودم وایرلس برای چند تا کامپیوتر داشته باشم و فقط یک کامپیوتر روشن باشه اونوقت مودم به طور اوتوماتیک تمام پهنای باند رو به اون کامپیوتر میده یه باید تنظیماتش عوض بشه اگه جواب دومیه تنظیم چقد طول میکشه؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که میشه از مودم وایرلس به شکل معمولی یعنی غیر وایرلس استفاده کرد؟
1) LAN= Local Area Network یه شبکه محلی که برای تبادل اطلاعات سیستم ها باهم از طریق کابل کشی استفاده میشه.
2) بله ، خودش بطور اتومات اینترنت رو بین سیستم ها بطور مساوی تقسیم میکنه و اگه فقط یه سیستم باشه خوب 1=1/1 !! . مگر اینکه خودتون توسط نرم افزارهای شبکه پهنای کد:
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3330039&postcount=1800
باند هر user رو تعیین کنید.
3)بله ، اگر مودمی بگیرید که هم wireless داشته باشه هم خروجی LAN ( مثل asus-am604g که 4تا خروجی LAN داره ) .gif)
آقا شما هم مدام دارن username , password اتصالتون رو تغییر میدن؟ هی باید زنگ بزنم username جدید بگیرم.
.gif)
.gif)
اینکار خیلی غیرمنطقی بنظر میآد !!! از کدوم ISP خدمات میگیرید؟ خودشون چی میگن؟
دوستان اینکه مثلا میگن یه مودمی adsl2/2+ هست اونوقت نمیشه از adsl معمولی استفاده کرد؟
مثلا DSL-2640T با adsl معمولی نمیشه؟
اونوقت این مشکل مودمهای D-Link با مثلا داتک چیه؟
.gif)
بعدشم اگه میشه یه adsl wireless router ارزون با حداقل دو پورت اترنت که به داتک بخوره پیشنهاد بدید!
.gif)
ببخشید اگه زیاد شد!
.gif)
1) برخی دوستان این مشکل رو تو فروم ها مطرح کردن و میگفتن با adsl معمولی مشکل دارن. ( یادمه تو همین تاپیک هم درموردش بحث شده! ) . اگه مودمی این توانائی رو داشته باشه رو جعبه و تو مشخصاتش مینویسه.
2) این سوال تو پست های زیادی جواب داده شده ، حتما یه سرچ بزن تو تاپیک ، نمونش دو لینک زیر
سلام
من به پيشنهاد دوستان شاتل 64 رو سفارش دادم. تمايل داشت مودم رو به ما ... كنه اما من نذاشتم !!
حالا ميگن اين ttlink رو بگيرم نظر شما چيه ؟ من ارزون ترين مودم رو ميخوام كه خوب كار كنه و البته امكانات هم نداشت نداشت.
فقط گفت dlink نگير من كه عقلم حرفاش رو نپذيرفت !!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
به لینک های زیر یه سر بزنین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید