حالا یه سوال دیگه هم دارم من به تازگی یه کشف بزرگ توی Ubuntu کردم (به دلیل تازه کار بودن پس بهم نخندین) من قبلا یه پارتیشن home/ ساختم حالا که بازم Ubuntu رو نصب کردم و همون مشخصات کاربر قبلی رو دادم Boommmm!!!! تمام محیط کاربری من برگشت (شگفتا عمرا کسایی که ویندوز دارن خواب این رو هم نمی بینن) اما من یه مشکل دارم و اون اینکه برنامه هایی که به زور نصب کردم حالا نصب نیست و باید دوباره نصبشون کنم می خواستم بدون راهی هست که مثل کاربر بعد از نصب مجدد سیستم برنامه هایی که قبلا نصب بوده بازم بشه اجرا کرد منظورم اینه که آیا برای این کار باید از پارتیشن خاصی استفاده کرد یا نه؟؟؟
نیازی به نصب مجدد نیست ! تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که با برنامه ای مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عرض کمتر از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از پارتیشن لینوکستون Backup بگیرید و هر وقت نیاز بود از اون backup در سیستم خودتون استفاده کنید! با این کار در مدت زمان کمتر از ۱۵ دقیقه , لینوکس شما به همراه تمام تنظیمات , برنامه ها و ... به حالت مورد نظرتون بر میگرده ! در حالی که اگر بخواهید به فرض اوبونتو رو به همراه کدک ها و برنامه های مورد نظرتون مجددا نصب کنید , طبیعتا خیلی بیشتر طول می کشه ! البته این روش فقط بروی سیستم خودتون یا یک سیستم دیگر با قطعات سخت افزاری کاملا مشابه و یکسان قابل انجام است.
در مورد سوال اول هم من یه کارت گرافیک Radeon HD 4670 گرفتم توی اینترنت که جستجو کردم یه لینک داد گفت فایل رو دانلود کن بعد با دستور sudo sh <file Name> اجراش کن اما هرکاری می کنم اجرا نمی شه لطفا در مورد نصب درایور کارت گرافیک هم یه حالی بدید
.gif)
راستی من از دستور sudo sh ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run استفاده می کنم اما خطای sh: Can't open ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run رو میده چرا؟؟؟
روش راحتتر اینه که از مخازن , بسته ی xorg-driver-fglrx رو نصب کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید فایل xorg.conf رو ویرایش کنید:
کد:
این قسمت رو پیدا کنید:
کد:
خط قرمز رنگ رو اضافه کنید:
کد:
فایل رو ذخیره کرده و سیستم رو ریست کنید. این روش , یکی از روش های نصب درایور اختصاصی و کد بسته ی ATI هست ! روش دوم که به نظر من سختتر هست , نصب فایل با پسوند run هست , که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید توضیحات مفصل تری رو راجع به این روش ها مشاهده کنید.