سلام
کسی میدونه این بازی چند تا پایان داره؟ چون من فقط یه بار رفتم
سلام
کسی میدونه این بازی چند تا پایان داره؟ چون من فقط یه بار رفتم
این بازی رو با گرافیک ATI 4550 و رم 2 گیگ میشه بازی کرد ؟؟؟ CPU هم 7400 اینتل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...
من دوتاش رو ميدونم...
يكيش اينكه اب رو سالم ميكنيد و همه استفاده ميكنن
يكي هم اينكه اين كار صورت نميگيره و همه ميميرن...
زياد يادم نمونده اينجاش...
تو همين تاپيك بگردي فكر كنم هست...![]()
سلام دوباره به همه
کسی نیومد این پست های اضافه من رو پاک کنه؟؟؟
یه سوال دیگه من چه طوری میتونم به بازیکنم آموزش بدم که بتونه لباس جنگی رو بپوشه؟ آیا تو مراحل کسی هست که این کارو برام انجام بده یا نیست باید یه کتاب بخونم راجع بهش؟
راستی چیت کد هم درست شد، شما گفته بودین که از یک لول بالاتر نمیشه رفت، اما من تا 49 هم رسوندمش اما چون دیگه جا برای مهارت هام نبود بره همین دیگه لولم بالاتر نرفت همین.
در ضمن روز 13 بدر تو کوچمون هیشکی نبود تو محلمون هم همینطور من تو 1 ساعتی که محله رو دور میزدم و میگشتم یاد این بازی قشنگ افتادم چون 20 تا آدم بیشتر ندیدم و اونم تک و توک همینطور ماشینم 5 تا بیشتر نمیشد!!! راستی چند تا هم آپارتمان سازی داره محلمون که محیط رو خیلی شبیه این بازی کرده بود، فقط منتظر بودم یکی بهم حمله کنه!!!
ممنون![]()
آره میشه .سیستم منم تقریبا شیه مال شماست منتها گرافیکم 4850 هستش
بازی اصلی تقریبا سه تا (آب بی ویروس، آب با ویروس، بی آبی) X (این که چه کسی دستگاه رو فعال می کنه).
اگه DlC ها و مخصوصا Broken Steel رو نصب کرده باشید، آخر اون هم چند تا انتخاب دارین.
اي كاش چيت استفاده نميكردي...
در مورد لباس هم...بله هستن...توي سيتادل يه زن هست كه كچل كرده موهاشو و شبيه مرداست...تو حياط هست...اون بهت ياد ميده...
مگه الان كجايي كه اموزش لباس رو ميخواي؟؟؟
ای بابا شما هم گیر دادی به چیت زدن من هااااا
من که چیت استفاده نکردم
فقط میخواستم نقشه کامل بشه چون لولم پایین بود نمیتونستم از پرک اکسپلورر استفاده کنم برا همین یه چیت کد بیشتر استفاده نکردم
راجع به مرحله هم باید بگم الان رو پروژه گک کار میکنم یعنی باید برم تا با کامپیوتر کار کنم
یه سری کوئست هم تموم کردم فک میکنم 10 12 تایی بشه
به هر حال ممنون از راهنماییت و این که تو oasis من که میرم توی اون غار باید از زیر آب برم اونطرف و کاری که بهم سپرده شده رو انجام بدم؟
داداش شرمنده تو page 195 یه سری سوال پرسیدم به جای اون پست های تکراری اگه ممکن به جواب اون ها رو هم بدین
مرسی![]()
Last edited by EvilCroon; 04-04-2010 at 19:19.
باشه اقا قبول...چرا ميزني؟؟؟
توي oasis فكر كنم زير اب كه ميري يه در هست و توي اونجا يه مكان بسته...اره؟؟درست گفتم؟؟؟
اگه درست گفتم نه اونجا نبايد كاري كنيد...
جاي ديگه هست...يه كم بگرد يه گوشه ديگه هست كه درش قفله و بايد با كليد بازش كني...اگه اشتباه نكنم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)