هیـــــــــــــــــی .... چه دورانی بود این کنکور....
شما هم ایشالله میاید پهلو ما.... تمام سعیتونو بکنید که قراره جای خوبی بیایین....(دارم روحیه میدم مثلا!)
قدر این دوران کنکورو بدونید ... دوران عجیب غریبیه...
هیـــــــــــــــــی .... چه دورانی بود این کنکور....
شما هم ایشالله میاید پهلو ما.... تمام سعیتونو بکنید که قراره جای خوبی بیایین....(دارم روحیه میدم مثلا!)
قدر این دوران کنکورو بدونید ... دوران عجیب غریبیه...
این که کی بخوابی/ کی بیدار شی/ .چی بخوری/چه جوری بخوری...
و...
اینا همه بستگی به خود شخص داره و نمیشه یه نسخه کلی پیچید و گفت دوستان ساعت 5.30 بیدار شین!
هر کسی برای روزش برنامه ریزی کرده. و موظفه که خودشو به اون برنامه برسونه...
پس تا وقتی که برنامه اجرا نشه موظفی که بیدار بمونی
!
کم کم باعث میشه که بتون ساعت های ایده الت را برای خوابیدن/ درس خوندن/
پیدا کنی...
happy new year
![]()
Last edited by f.taghizadeh; 31-12-2008 at 22:45.
مدير ببينه يه اختطار بيخ گوشتهشبها نمیتونید بخوابید یه لیوان شیر گرم بخورید بعد بگیرین کپه ی مرگتونو بزارین بخوابین
مثلثات فقط فرموله و برای یادگیری به طور کامل باید خیلی زیاد تست بزنی 40 یا 50 تا تست نصف مثلثات را یاد گرفتی باید بیش از 90 تا زد من اینطوری زدم سوالهای مثلثات واسم آسون شده.
سلام به بچه هاي تنبل و خواب آلود
خواب هم يه عادته و مثل هر عادت ديگه قابل تغييره ولي نميشه عادتي رو كه چندين سال داشتين يكباره تغيير بدين . همونطور كه ساعات مطالعه رو بايد پله پله افزايش داد و افزايش يكباره ساعات مطالعه پايدار نيست بايد ساعات خواب رو هم كم كم كاهش بديم تا به ميزان مورد نظر برسيم .
مثلا از امروز به خودتون قول بدين كه هر روز 10 دقيقه كم تر از قبل بخوابين و طوري برنامه ريزي كنيد كه طي 2 هفته ساعت خوابتون 2 ساعت كاهش پيدا بكنه.
اگر خواب شما مضرب صحيحي از 1.5 باشه بعد از خواب سرحال تر هستين مثلا يك خواب 6 ساعته (4*1.5) خيلي بهتر از 6.5 ساعت خوابه و بهتره ساعات خواب به صورت 6 - 7.5 - 9 و... باشه
به نظر من 7.5 ساعت خواب براي كنكوري ها زمان خوبيه . خواب بيش از حد علاوه بر اتلاف وقت باعث ميشه موقع درس خوندن هم كسل باشيد پس هر چه زودتر براي كاهش ساعات خوابتون برنامه ريزي بكنيد .البته خواب كم تر از 6 ساعت اصلا توصيه نميشه.
در ضمن اگر در چند روز اول احساس ميكنيد خواب آلود هستيد ميتونيد از ويتامين c (يك قرص 500 ميلي گرمي در هر روز)استفاده بكنيدالبته فقط براي يه مدت كوتاه .و بدونيد كه سختي كار فقط براي چند روز اول هست.
من هم يه زماني حداقل خوابم 12 ساعت بود ولي الان حدود 2 سال هست كه با 6 ساعت خواب كاملا شارژ ميشم و يه روز پر انرژي رو شروع مي كنم.(يادش به خير يه ناظم داشتيم كه هميشه با دفتر انضباطي جلو در مدرسه منتظر من بود )
اميدوارم همگي موفق باشيد![]()
دوست عزیز یکم اشتباه میکنی
بزار روشنت کنم
روایت داریم که خوردن گردو و یا پنیر هرکدوم به تنهایی مکروهه و خوردن اونا با هم مستحبه!!
چرا؟
چون هرکدوم از اینا خاصیتی دارند و شاید ضرری که خوردنشون باهم باعث میشه خاصیتشون بیشتر بشه و مضراتشون کمتر بشه
من شنیدم که گردو و پنیر هرکدوم یه نوع گاز خاصی رو از خودشون متصاعد میکنند که گاز میره تو مغز و باعث برخی چیزا میشه که دقیق نمیدونم
عمل کردن به همچین دستوری از طرف اسلام هیچ ضرری نداره برامون پس بهتره که اینو عمل کنیم
به قول معروف پیشگیری از خطر احتمالی
درباره خرما هم کاملا اشتباه میکنی و اشتباها نتیجه گیری کردی دلیل یه چیز دیگه بوده
خرما گرمی هست و عمرا باعث خواب بشه
سیب زمینی میگفتی یه چیز
من از خوردن غذاهای سردی به شدت پرهیز میکنم و یا اگه خوردم یه چیز گرمی قوی ای بعدش حتما میخورم مثلا مربای بالنگ و انواع سایر مرباها
در ضمن گفتی معجون دستور یه معجون بهتون میگم برید بخورید ببینید چی میبینید
دوشاب شیر
(شاید شما فارسها یه چیز دیگه بگید به دوشاب) مراقب باشید که از کجا میخرید چون امکان آلوده بودنش خیلی زیاده ما خودمون از آشنایی که تو بناب(از توابع آذربایجان شرقی)داریم میخریم که خیلی مطمئنه البته دوشاب اسکو هم خیلی معروفه و خوب و دوشاب مراغه همچنین بازم تاکید میکنم
کنجد
همونطوری که میدونید کنجد خیلی زیاد هوشو زیاد میکنه خیلی زیاد
کنجد رو با رنده یا دستگاه های خرد کنی خرد کنید خیلی ریز یا با ماشین تا موقع خوردن راحت خورده بشه
گردو
گردو هم که جای خود دارد
اینم خرد بشه
خیلی ریز نشه چون حالت روغنی پیدا میکنه
+
این سه تا رو با هم مخلوط کنید و برای صبحانه ها لای نون بزنید بخورید خیلی خوشمزه میشه و خیلی مفید مثل مارمالات بمالید روی نان عجیب معجزه میکنه تا نخورید نمیفهمید هم به حضور دهن تاثیر زیادی داره هم برای تمرکز هم هوش هم...
حتما امتحان کنید
یه چیز دیگه هم که به شکل وحشتناکی گرمی محسوب میشه و باید آقایون مراقب باشند(همون طوری که میدونید همه موادی که مزاج گرمی دارند باعث افزایش قدرت جنسی میشند) تو خانوما نمیدونم تاثیرش چیه
ما بهش میگیم کندور
اگه کنجد 5 واحد مثلا باعث افزایش حضور ذهن و هوش بشه این کندور 500 واحد خواهد بود قطعا
من به شخصه تاثیره شو دیدم
(یادتون باشه ایشالله که ازدواج کردید حتما تو دوران بارداری خانومتون بهش بگید از این بخوره من تو دو تا از دختر خواهرام تاثیر معجزه گرشو دیدم توصیف ناپذیره)
و میدونید که دانشمندا متوجه شدند که مغز میتونه تو سنین بالا هم سلول های عصبی رو بسازه
پس نتیجه میگیریم که میشه هوش فرد در سنین بالا میتونه زیادتر بشه با تغذیه مناسب
به تغذیه تون اهمیت بدید
دیدی amirlike2 خان بحث رو تو باز کردی منم برحسب وظیفه مجبور شدم جواب بدم
خوب دیگه خیلی بحث به فرعیات کشید!!!
شرمنده دوست من اینم لینکاش:
برنامه نکته ها و گزینه ها:
جدول پخش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امواج شبکه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارتباط باشبکه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by minizoro; 01-01-2009 at 13:30.
این کندور چی هست اصلا من نشنیدم ؟ خوردنیه !!!؟
راستی فارسی دوشاب همون دوشابه..
Last edited by majid.khaledi; 01-01-2009 at 14:11.
بله خوب خوردنیه یه چیزی مثل آدامس از درخت به عمل میاد و اگه زیاد بخوری معده ات درد میگیریه
حتما به خانوم آینده تون سفارش کنید بخوره تاثیر معجزه آسایی داره روی هوش شما همون معجونی رو که من گفتمن تهیه کنید و بخورید کندور پیش کش (بازم میگم آقایون احتیاط کنند تو خوردنش نخورند بهتره چون دیدی شب چسبیدی به تختت)
سال نو بر همه پیروان حضرت عیسی (ع) و تولد آن حضرت مبارک بادو برشما مجید خان
سلام بچه ها خسته نباشيد ........
يه سوال داشتم....
ميخواستم بدونم شما چطوري برنامه ريزي ميكنيد واسه درس خوندن يا اصلا برنامه ريزي ميكنيد ؟؟؟؟ با عشقي شروع به درس خوندن ميكنيد؟ خيلي ممنون موفق باشيد![]()
مگه بدون برنامه ریزی میشه؟
واقعا برنامه ریزی این نیست که شاخ گول بشکونی
بشین با خودت بگو چه درسایی رو قراره بخونم چند تا تست قراره بزنم تقسیم کن بر مدت زمانی که داری (مثلا الان تو دی ماه)
یا مثلا درسا رو باید طوری تو برنامه بریزی که اختصاصی ها و عمومی ها پشت سر هم نباشند چون اگه باشند خسته میشی
یه مشاور خوب پیدا کن
من پیشنهاد میکنم تو قلمچی ثبت نام کن تا به برنامه ریزی خود آموزی خود باوری برسی
قلمچی بین سایر سازمان ها کارش خیلی درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)