تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 587 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان با ايپا تاچ 3جي چند ساعت به طور مداوم ميشه ويديو نگاه كرد؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بسیار متشکرم دوست عزیز
    ببخشید
    اگر توانستید قیمت روزش را به دست بیاورید حتما خبرم کنید(خیلی فوووووووووووووووووووووووو ری)
    ممنون
    8 گیگ حدود 230 تومن .. 32 گیگ 320 تومن ... 64 گیگ 420 تومن .. حالا شاید چند تومن بالا و پایین.
    دوستان با ايپا تاچ 3جي چند ساعت به طور مداوم ميشه ويديو نگاه كرد؟
    حدود 6 ساعت ...

3. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يعني حرفهاي اين دوستمون رو تاييد نميكني؟

سلام.
    بعد از خرید 2 تا آیپاد تاچ و حماقتی که 2 بار تکرار شد و هیچ وقت نمی فهمم چرا!؟
    .................................................. ...
    مشکلات باطری:
    هر 2 آیپادم ، شب میزدم به شارژ صبح با خودم میبردم بیرون از ساعت 9 که از شارژ قطع می شد تا ساعت 10 آهنگ گوش می دادم ، ساعت 10 بیست دقیقه بازی می کردم. دستگاه رو قفل می کردم. یک ساعت بعد به مدت نیم ساعت ویدئو نگاه می کردم و شارژ حدود 65 درصد مصرف شده بود! 20-30 دقیقه دیگه بازی کردم Low battery داد...
    8 گیگ حدود 230 تومن .. 32 گیگ 320 تومن ... 64 گیگ 420 تومن .. حالا شاید چند تومن بالا و پایین.

حدود 6 ساعت ...

داره خودمونی میشه astronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

حدوده 6 ساعت فک نکنما..!!!!؟؟؟ البته چون 3جی هست شاید. ولی نسله 2 رو که بیشتر از 3ساعت نمیشه. من کلی امتحان کردم اما موزیک چرا شایدم بیشتر از 6ساعت بشه گوش کرد. ماله من 1بار یادم رفته بود استوپش کنم نزدیکه 6-7 ساعت واسه خودش میخوند. البته صفه خاموش. ^_^

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

حالا شما كه ميگي ميشه حدود 6 ساعت ويديو نگاه كني حرفهاي اين دوستمون رو تاييد ميكني؟
    بحث تایید یا رد یا کلا مقایسه با ایشون نیست. چون نمیشه فرض رو بر این گرفت که مال ایشون باتریش سرحال بوده یا نه، Application های در حال Proccess برای ایشون Active بوده یا نه ( همونطور که میدونید Run بودنشون باعث مصرف باتری میشه )، پخش بودن بصورت نرمال بدون جلو و عقب و با هدفون و ...
    من خودم تا حالا ویدیو رو باهاش تست نگرفتم که بدونم چقد دووم میاره اما مطمئن باش که باتریش خیلی سرتر از باتری موبایلهای موجود. iPod من 10 روز بطور مداوم standby بود و تو این مدت حتی باهاش موزیک هم گوش میکردم .

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يعني حرفهاي اين دوستمون رو تاييد نميكني؟
    نقل قول نوشته شده توسط Mahbod91
    سلام.
    بعد از خرید 2 تا آیپاد تاچ و حماقتی که 2 بار تکرار شد و هیچ وقت نمی فهمم چرا!؟
    .................................................. ...
    مشکلات باطری:
    هر 2 آیپادم ، شب میزدم به شارژ صبح با خودم میبردم بیرون از ساعت 9 که از شارژ قطع می شد تا ساعت 10 آهنگ گوش می دادم ، ساعت 10 بیست دقیقه بازی می کردم. دستگاه رو قفل می کردم. یک ساعت بعد به مدت نیم ساعت ویدئو نگاه می کردم و شارژ حدود 65 درصد مصرف شده بود! 20-30 دقیقه دیگه بازی کردم Low battery داد...
    حدوده 6 ساعت فک نکنما..!!!!؟؟؟ البته چون 3جی هست شاید. ولی نسله 2 رو که بیشتر از 3ساعت نمیشه. من کلی امتحان کردم اما موزیک چرا شایدم بیشتر از 6ساعت بشه گوش کرد. ماله من 1بار یادم رفته بود استوپش کنم نزدیکه 6-7 ساعت واسه خودش میخوند. البته صفه خاموش. ^_^
    این کلاً بحث خوبیه .. حالا من چند خطی میگم نظرم رو:

حرف دوستمون(مهبد عزیز) در مورد تجربه خودش و شرایط خودش صدق می کنه و نمیشه عمومیت بهش داد، ملاک ارزیابی پارامتری مثل عمر باتری یه دستگاه، یه آزمایش استاندارد و در شرایط معتبره ... ببینید فرضاً Cnet در آزمایشگاهش این پلیر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده و اصلاً 34 (موسیقی) و 8 (تصویر) اعلام کرده !! ... (سر همین قضیه، ظاهراً ریویویی که روی نسل سوم تاچ زده بوده رو آپدیت کرده و Editor's Choice اش کرده!!) .. حالا ما اصلاً فرض می کنیم نسخه ای که Apple برای اینها فرستاده مخصوص بوده!! ... اما بهرحال من مکرر دیده ام که کاربرها حتی با هم کل کل کرده ان که چه کسی می تونه از عدد اعلام شده رد بشه و چه شرایطی برای این کار لازمه ..

من چند تا مورد که به ذهنم می رسه رو بگم:

* روشن گذاشتن WiFi ، باتری مصرف می کنه. این نکته ای هستش که من دیده ام خیلی دوستان بهش توجه نمی کنن... سرویس های وایرلس رو خاموش نگه دارید.

* brightness (روشنایی صفحه)، باتری مصرف می کنه (مثلاً توجه کنیم که خیلی از تست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتری برای حالت پخش موسیقی، در حالتی هستش که اصلاً صفحه خاموش باشه و شافل پخش بشه) .. به همین ترتیب Backlight .

* حتی گزارش شده که قابلیت Auto Brightness که ظاهراً یه گزینه مفید هستش، در واقع بجای صرفه جویی، باعث مصرف باتری میشه! ..این رو باید تست کرد.

*خلاصه کلام که شرایط کاربری، شدیداً موثره ... بازی ها رو مثلاً دست کم نگیرید ... بازی قدرت پردازش و گرافیک و نمایش صفحه رو با هم درگیر می کنه و مصرف بعضی هاشون واقعاً بالاست .. Eq باتری مصرف می کنه ... volume بالاتر از متوسط ... و خلاصه بحث اینه که اون عددها مال وقتیه که شما واسه ات باتری ملاک باشه و مراعاتش کنی.. اگه بخوای حال بکنی با دستگاهت طبیعیه اگه به اون اعداد که هیچی، به نصفش هم نرسی ...

8. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

brightness با توجه به تجربه خودم در ایپاد تاچ فجیه باتری خالی میکنه یعنی اگه تا اخر ببرید بالا میتونید ببنید تو چند دقیقه ایپاد خاموش میشه چون واقعا روشنایی خیلی بالایی داره ایپادتاچ من که خودم همیشه تا ته پایین هست ! البته برای موسیقی و برای فیلم دیدن فوق تا نصف بالا ببرید این تجربه بود !
    البته Auto Brightness بنظر من خیلی مفید هست و در شرایط مختلف وقتی نور رو تنظیم میکنه ارزشش رو داره که روشنش بکنید !

10. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

ماله من همیشه اخرین درجس براینسم. دلایله درسته به جاییه باید به همه مساعل دقت کرد.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

راستی Nike+iPod رو هم off کنین که باتری میخوره
    من تو کلیک این هفته یه مطلب در مورد تعویض باتری iPod به نقل از PCWORLD خوندم . چیزی که برام جالب بود این بود که نوشته بود باتری iPod رو نباید تا آخر بذارین خالی بشه و باید همیشه شارژ و Ready نگهش دارین. لینکشم پیدا کردم اما نتونستم خودمو قانع کنم که نباید باتری تا انتها خالی بشه درست خلاف کاری که باید برای باتریهای لیتیومی موجود کرد تا راندمانشون بالا بره. از دوستان مخصوصا سیمور عزیز خواهش میکنم اگه اطلاعی از درست بودن این ادعا دارن لطف کنن و در اختیار بذارن . ( البته تو لینک اصلی اشاره واضحی به این داستان نکرده بود اما ... )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم .
    Last edited by fade2amin; 26-01-2010 at 20:36.

13. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

14

آیا این قضیه تا انتها مصرف نکردن باتری صحت داره یا نه ؟
    ممنونم .
    اره؟؟؟ یا نه؟؟؟ اخه منم شنیدم میگن باید تا اخر مصرف کنیم باطریو.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •