تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 197 از 923 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من ميخوام يه كتاب در مورد اصطلاحات بگيرم
    ولي نميدونم چه كتابي بگيرم...
    نظرتون در مورد كتاب street talk چيه؟
    لطفا راهنماييم كنيد
    فکر کنم ه کتاب English Proverb دیدم که کتاب خوبیه !!!
    در ضمن یه تاپیک تو همین انجمن داریم !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من ميخوام يه كتاب در مورد اصطلاحات بگيرم
    ولي نميدونم چه كتابي بگيرم...
    نظرتون در مورد كتاب street talk چيه؟
    لطفا راهنماييم كنيد
    دوست عزیز

Street Talk کتاب slang هست نه idiom، هرچند این دوتا بهم نزدیکن. اگه idiom میخوای، این کتاب اون چیزی که شما

میخوای نیست. البته جلد سومش درباره idiom هست، ولی معمولا جلد یکش دست همست.

نکته: اگه انگلیسیت در سطح خوبی هست که هیچی، والا معنی نداره آدم slang (اصطلاح عامیانه و کوچه خیابونی) یاد بگیره.

مگر اینکه بخوای کلاس بزاری، که حتما اینگونه نیست. هرچند متاسفانه دیدم بعضی اساتید(تو ایران هرکی یه کتاب

میگیره دستش روبروی چند نفر می ایسته میشه استاد!) در سطوح پایین این کتابو میارن، به دلایل کاملا واضحی...

کتاب واسه idiom زیاده؛ من پیشنهاد خاصی ندارم. ایشالله بقیه دوستان کمک می کنن.
    Last edited by amanofnoname; 23-08-2009 at 08:41.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوستان من یه چند ترمی رو که حدود 8-9 ماه بود به آموزشگاه زبان رفتم اما الان به علت دانشگاه نمیتونم کلاس برم و میخوام به صورت خود آموز زبان رو بخونم.
    برای Listening که فکر کنم مهمترین قسمت آموزش زبان هست چه چیزی رو شما پیشنهاد میکنید؟متن هم داشته باشه.
    برای لغت و درک مطلب میخوام کتاب 504 رو بگیرم.
    برای صحبت کردن ایا چیز خاصی مد نظر دارید؟البته توی اتاق دو تا دوست دارم که میتونم با اونا انگلسی صحبت کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه چند ترمی رو که حدود 8-9 ماه بود به آموزشگاه زبان رفتم اما الان به علت دانشگاه نمیتونم کلاس برم و میخوام به صورت خود آموز زبان رو بخونم.
    برای Listening که فکر کنم مهمترین قسمت آموزش زبان هست چه چیزی رو شما پیشنهاد میکنید؟متن هم داشته باشه.
    برای لغت و درک مطلب میخوام کتاب 504 رو بگیرم.
    برای صحبت کردن ایا چیز خاصی مد نظر دارید؟البته توی اتاق دو تا دوست دارم که میتونم با اونا انگلسی صحبت کنم
    کتاب 504 عالیه
    برای تقویت listening هم میتونین فیلم های زبان اصلی با زیرنویس های انگلیسی و فارسی نگاه کنین !!!
    درضمن اگه اون دو تا دوستتون انگلیسی بلدن باهاشون صحبت کنین چون اشتباهات گرامری رو باید یکی تصحیح کنه !!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سری VOA که همراه با متن باشه یا چیزای شبیه این رو سراغ دارید؟چون فیلم رو باید با نوت بوک نگاه کنم و دست وپا گیره.
    یه چیز هم میخوام که توی گوشی بندازم و متنش رو پرینت بگیرم.یا از همین پادکست ها
    با ت

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری VOA که همراه با متن باشه یا چیزای شبیه این رو سراغ دارید؟چون فیلم رو باید با نوت بوک نگاه کنم و دست وپا گیره.
    یه چیز هم میخوام که توی گوشی بندازم و متنش رو پرینت بگیرم.یا از همین پادکست ها
    با ت
    در مورد پادکست همراه با transcript چندین بار صحبت شده قبلا ؛ مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین که دو سه نمونه لینک دادم.. امیدوارم بدرد بخوره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم جالبه .. چک کن .. (متن توی قسمت worksheet هر پادکسته)

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من یه سوال دارم

دوستان آیا کسی متن برنامهای دکتر جف مکولن رو داره؟> یا میدونه از کجامیشه دانلودش کرد

منظورم پادکست english cafe هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان
    کمک کنید

داره خودمونی میشه azita61's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام. من به تازگی معلم زبان انگلیسی کودکان یک دبستان شدم.امایک مشکل دارم .با اینکه همه دوره های تدریس را گذراندم این نقطه ظعف رو دارم که نمی دونم چطور میشه با بچه ها آموزش انگلیسی رو به زبان انگلیسی داد.یعنی اصلا فارسی حرف نزد و فقط به انگلیسی آموزش داد؟ کمکم کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام. من به تازگی معلم زبان انگلیسی کودکان یک دبستان شدم.امایک مشکل دارم .با اینکه همه دوره های تدریس را گذراندم این نقطه ظعف رو دارم که نمی دونم چطور میشه با بچه ها آموزش انگلیسی رو به زبان انگلیسی داد.یعنی اصلا فارسی حرف نزد و فقط به انگلیسی آموزش داد؟ کمکم کنید؟
    زیر سال اول رو نمی دونم ولی شما اگه سر کلاس فقط انگلیسی صحبت کنی و بچه ها پرسیدن معنی این لغت چی میشه باید به فارسی بگین ! با Sepid12ir صحبت کنین ایشون معلم زبان هستن !!

12. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

سلام

خب به نظرم این مهم هست که شما طوری انگلیسی صحبت کنید که اونا بفهمن.(مثلا ممکنه شما خیلی دایره لغتتون وسیع باشه و بتونین از کلمات پیچیده استفاده کنین ولی برای بچه های دبستان در حد خودشون صحبت کنید.)
    در ضمن شما میتونین از مثال های مختلف کمک بگیرید برای تدریس گرامر، و از خود بچه ها کمک بگیرید تا اینکه همه رو خودتون بگید ولی اینی که میگید متوجه نمیشن، بحثش جداست، به نظرم حرکاتی که شما در حین صحبت انجام می دید خیلی مهم هست، اگه مثلا فکر می کنین وقتی یه لغت جدید می گین و می فهمید بچه ها معنیشو نمیدونن و نمی پرسن ،دست بذارید رو همون لغت و با یه جور پانتومیم بهشون بفهمونید.
    ولی تدریس به سنین پایین خیلی سخته،چون مجبورید چیزایی که بدیهی هستن به نظر شما،رو هم باز کنید.
    موفق باشید.
    اینا کارایی بود که معلمای من وقتی دبستان بودم تو موسسه انجام میدادن.دوستان هم کمک کنن.

14. 4 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •