من که بعضی وقتا این قدر سرعتم پایین میاد که می رم باdial up کانکت می شم،سرعتش بهتره.کسی مثل من این قدر سرعتش پایین میاد که به dial up راضی بشه؟!![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من که بعضی وقتا این قدر سرعتم پایین میاد که می رم باdial up کانکت می شم،سرعتش بهتره.کسی مثل من این قدر سرعتش پایین میاد که به dial up راضی بشه؟!![]()
دوست عزیز دلت خوشه ها.شکایت بکنی می زنن اینترنتتو قطع می کنن و پورتتو می دن به یکی دیگه.فکر کردی دلشون واسه مشترک می سوزه؟!!!! چون هیچ راه دیگه ای واسه adsl گرفتن نداری شکایتم نمی تونی ازشون بکنی چون نتیجش قطع کامل سرویسته![]()
اتفاقا من با نظر دوستمون کاملا موافقم.همیشه تو سری خوردیم و صدامون در نیومد که این شرکتا اینقدر پررو شدن.
کافیه مشترکای شرکتا با هم هماهنگ شن و همه درخواست جمع آوری سرویس بدن تا معلوم شه که اگه پول ما نباشه اینا هیچن.پول میدیم تازه سرمون سوارن.هر کاری دوست دارن میکنن.باید یه اقدامی بکنیم.لا اقل شیشه های خونه ی خودمونو که میتونیم بشکنیم![]()
درسته ما غیر از اینجا جایی دیگه نمیتونیم ای دی اس ال بگیریم
ولی این دلیلش نیست که این کار رو با ما بکنند
کاری که اینا کردند مثل اینه که یه آدم تا ۵ ماه پژو سوار بشه
بعد یعو بهش یه ژیان بدند خب یارو مثل ما روانی میشه دیگه
میدونید خیلی ما بدبختیم که داریم الان التماس ای دی اس ال میکنیم
چون تکنولوژی ای دی اس ال ما سال 1989 میلادیه
یعنی 21 سال پیش و ایران تازه الان داره
Last edited by armdvd; 18-06-2010 at 09:45.
بچه های دعوا نکنید مشکل حل شد(311 رو میگم) این عکس رو ببینید همین الان گرفتم برید حال کنید
![]()
بچه ها فکر کنم اینترنت مخابرات درست شد
امروز می دونید من با چند دانلودکردم حتما باورتون نمیشه
امروز یعنی امروز صبح سرعت دانلودم از 200 پایین نیومد
یعنی حدودا با 220 دان می کردم باورتون میشه؟...حالا نمی دونم اتفاقی بوده یا بعد محدود میشه و از این حرفا
هر چی دانلود دارید برید انجام بدید
اینم عکسش
![]()
من تو تاپیک قبلی گفتم
ولی فکر کنم این به خاطر جبران این چند روز باشه چند ماه پیش هم همچین اتفاقی افتاد حدود یک هفته سرعت اینطوری شد بعد باز سرعت شد 120 ولی امیدوارم همینطوری بمونه
تاپیکتو ندیدم فکر کنم همزمان زدیم
اما سرعت خداست خیلی عالیه
بابا من به همون 120 هم راضیم دیگه کمتر از این نشه
من که پشت سر هم دارم آلبوم دان می کنم خسته شدم![]()
آخه من جنبه این سرعت رو ندارم
چون من چیزهایی که دانلود میکنم همشون حجم بالا هستند و ترافیک رو میترکونه هر روز مجبورم برم 10 تومان بدم 4 گیگ شارژ کنم
جدا چه حالی میده تو 7 دقیقه 100 مگ رو بگیری
خداوندا این موهبت الهی را از ما نگیر آمین
Last edited by *hamedkhatar*; 18-06-2010 at 12:27.
حالا وقتشه که جبران این یک هفته را بکنیم. کلی فایل گذاشتم برا دانلود.فکر کنم یه 2 گیگی بشه
خدائیش آدم حال میاد وقتی سرعت دانلود از 10 به 210 برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)