call of duty 5 کامپیوتر با ایکس باکس 360 فرق می کنه؟
آخه من تریلر بازی رو که دیدم هم محیطش فرق داشت و هم تا حالا همچین مرحله ای ندیده بودم.
من نسخه پی سی رو تموم کردم میخوام اگه فرقی نداره دیگه واسه ایکس باکس رو نخرم.
call of duty 5 کامپیوتر با ایکس باکس 360 فرق می کنه؟
آخه من تریلر بازی رو که دیدم هم محیطش فرق داشت و هم تا حالا همچین مرحله ای ندیده بودم.
من نسخه پی سی رو تموم کردم میخوام اگه فرقی نداره دیگه واسه ایکس باکس رو نخرم.
مرحله زامبی کشی
iرو چه جوری باید بری؟ کجاست؟
مرحله ۱۶م هست.
دوستان عزیز سلام.اقا من توی مرحله
اخر(البته فکر کنم آخر باشه چون کاپیتانه می میره) قسمتی که می گه از رادیو بیسیم برای خبر کردن هوا پیما استفاده کن .ومی گه که در قسمت ساختمان های شمالی کار می کنه.این لا مذهب کجاست.اقا یکی راهنمایی کنه...ممنون.
تو همون محوطه هستین اول باید برای ساختمون شمالی که حمله اصلی دشمن از اون قسمته درخواست بمباران هوایی و کمی بعدش برای ساختمون شرقی که درخواست بدین. کلید 6 رو بزنین و ساختمون رو هدف بگیرین.
سلام دوست عزیز.مشکل اینجاست که وقتی 6 رو میزنم و روی ساختمان شمالی می گیرم .نقطه ای یا جایی نشون نمیده که کلیک چپ موس رو بزنم.همه ساختمان ها رو یکی یکی کلیک می کنم ولی نچ.مکان دقیقی داره.؟
پس اون طور که شما میگین با یکی از باگ های بازی یعنی عمل نکردن بمباران هوایی رو به رو شدین که برای بقیه طرفداران این بازی هم مشاهده شده بود. واسه رفع این مشکل همین مرحله رو از نو شروع کنین. در صورتی که مشکلتون بر طرف نشد پچهای بازی بازی یک یک نصب کنین که متاسفانه حجم بسیار بالایی هم داره.
درسته دوست من همینطور باید باشه.من سیو گیم ها رو داشتم .این مرحله رو بیخیال شدم واز به بعدش رفتم.و بازی تموم شد.ممنون
سلام دوستان
call of duty 5 رو گرفتم
موقع نصب سی دی 2 میگه که این فایل رو نمیتونم نصب کنم : iw_10.iwd
دوستان هم این مشکل رو دارن ؟
چکارش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)