چی نوشتین؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
آقا این شمارش بیت ها و بایت های مصرفی در مقیاس مگا و گیگا برای من یکم گنگ هستش !
من دیشب از ساعت 2 صبح تا 6:45 صبح از سرویس رایگان همارا استفاده کردم یعنی حدود 4 ساعت و 45 دقیقه !
این عکس ها مربوط به میزان مصرف من هستش که سنجش اون توسط برنامه ها و ابزارهای مختلف صورت گرفته !
اول اکانت یوزیج من در سایت همارا :
دوم کانکشن لن ویندوز :
سوم برنامه دانلود منیجر :
( البته در برنامه دانلود منیجر که مقدار 880 مگابایت نوشته مقدار دقیقش میشه 922,746,880 = 1024 * 1024 * 880 )
///
خوب خالص دریافتی من 880 مگابایت یا 923,373,898 بایت هستش (اعدادی که ویندوز اکسپلور نشون میده!)
(البته کاری به مقدار آپلود یا سند ندارم که حدوداً ساعتی 4.7 مگابایت هستش !)
ولی میزان مصرف نشان داده شده توسط کانکشن لن ویندوز که 911 مگابایت یا 955,157,523 بایت هستش
که حدود 31 مگابایت یا 31,783,625 بایت بالاتر هستش
و میزان مصرف نشان داده شده توسط سیستم همارا هم که 1004 مگابایت یا 1,052,518,646 بایت هستش
حدود 124 مگابایت یا 129,144,748 بایت بالاتر هستش
///
خوب حالا سوال اصلی من اینه که چرا خالص دریافتی من کمتر هستش ؟
متد شمارش و محاسبه اش فرق میکنه ؟ یا اینکه این 124 مگ جای دیگه ای مصرف میشه ؟
///
البته تو صفحات قبلی تاپیک یه چیزایی خونده بودم ولی به طور دقیق به جواب سوالاتم نرسیدم
به خصوص اینکه این مقدار مصرف به صورت کاملاً اتوماتیک و صرفاً توسط برنامه IDM انجام شده
و هیچ برنامه و ابزار دیگه ای اعم از خود ویندوز یا آنتی ویروس یا براوزرها و ... از این کانکشن استفاده نکرده اند !
ممنون
Last edited by aie_saber; 08-12-2008 at 18:24.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سرعت شما چقدر است؟
این 700 مگابایت را در عرض 1 ساعت دانلود کرده اید؟! ( بین 2 و 3 )
ما هم ابتدا فکر می کردیم کم شده است ولی با دقت که نگاه کردیم دیدم چیزی کم نشده است.
اگر ممکن است ریز مصرف همان شب را قرار دهید ( به صورت عکس )
ما هم از پنجشنبه یا جمعه سر ساعت 2 دانلود داشتیم ولی کم نشده است.
سلام استاد BizimT![]()
احوالات شما خوبه ؟![]()
تا از این بحثا باشه و ما شما رو اینجا زیارت کنیم !![]()
خوب شد این بحث باز شد / چند تا مساله هست که فراموش کردیم :
)) هممون میدونیم که رانژه به عنوان یه منبع درآمد جانبی برای شرکت هست (1)
نتیجه ی 1 ماه شارژ نکردن ما این میشه که باید 10 تومن اضافه خرج کنیم و یک ماه اینترنت رو از دست بدیم (2)
در بهترین شرایط هم مجبوریم 3 تومن مخابرات رو بدیم تا دستگاه ها رو جمع اوری نکنن و تازه سرمون بدون کلاه میمونه ( بی اینترنتی ) (3)
به عبارتی تنها ضرر کننده ما و تنها سود کننده شرکت هست !
)) منظور رو از این نفهمیدم : " یا اگر موضوع دعوابازی هست بارم به اتفاق و نه شرکت اداره بازرسی . "
)) متاسفانه یا خوشبختانه بهترین راه بلند کردن صداست![]()
![]()
)) گرفتم حجمی که به نا حق از حساب کم شده از کی تا حالا شد " راه غیر راست " ؟![]()
که صد البته اگر هر کدوم از مشتریها حقشو نگیره نتیجه به ضرر همه هست
جالب اینجاس که در این مورد نتیجه خیلی زوود خودشو نشون داد ، ببینید :
ایا بازم باید سکوت کرد ؟![]()
موافقم . غیر کاردان را هم اضافه کن.
ماهی 250 مردا و 200 زنها.
صلاح مملکت خویش را خسروان دانند و بس.
واقعا اینا دارن برا 250 تومن اونجا جون میکنن ؟![]()
( با فتحه )
خوب خدا رو شكر كه مال شما كم نشده
منم نه حوصله شو دارم و نه از همه مهمتر وقتشو كه بيام الكي گير بدم كه كم شده! صبح ساعت 6 از خونه بيرون ميزنم تا عصر!! مادرمم دلش خوشه كه مهندس بزرگ كرده !!ايكاش همون موقع كنكور كه پزشكي آزاد قبول شده بودم ميرفتم مي خوندمش تا الان بجاي سروكله زدن با پيمانكار و كارفرما و كارگر و روغن و خاك و خوله و هزار كوفت ديگه با پرستار و منشي و.. يه عده كه حتي اگه زيرعمل بكشيش هم باز پولتو ميگيري و كسي هم ازت ناراضي نيست طرف بودم
مي بخشين ولي خدائيش اعصابم خورده و فقط عرض كنم خدمتتون كه من همه دانلودام شباست يعني روزا اصلا خونه نيستم. اون مقداري هم كه كم شده در فاصله بين روزهاي پنج شنبه تا شنبه بوده در همون ساعات رايگان!!تازه اخوي اينا خودشون بصورت ضمني قبول كردن و بهانه ميارن كه چون از روز شنبه اين قانون اجرا شده اينجوريه اونوقت شما رضايت نميدين؟
اصلا بدرك كه كم شده يا زياد شده خيلي كم اعصاب خوردي داريم الانم بايد بخاطر 700 ،800 مگ...................
مردشور همه شونو ببرن
Last edited by Neo; 08-12-2008 at 21:23.
سلام.
مقدار نشان داده شده توسط ویندوز و همارا تقریبا یکی هست.
ولی همارا صد در صد از ویندوز دقیق تره.
تو صفحات قبلی یه بار جریان Byte In و Byte Out رو گفته بودم.
موفق باشید![]()
ممنون ، ولی من که قانع نشدم ! (گفته بودم تو صفحات قبلی یه چیزایی در این رابطه خونده بودم ... )
سلام اگه شک داری دورکت نماز شک بخون
خوب والا
اصلا به دانلود منیجر در این مورد اطمینان نکنید ، تازه به IDM اصلا !
نرم افزار مونیتورینگ بهتر جواب میده
ولی اگر اشتباه نکنم
مشکل شما مربوط به این میشه که :
1024b = 1Kb یا 1000b = 1Kb
سرعت دانلود شرکت های ماکس نت و همارا برای سرویس 64 چنده ؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)