تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 209 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

موتور فقط هوندا ax-1 اگه پلاکش گیرتون بیاد.شتاب و قدرتش عالیه و البته قیافش

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان از بیرون می آم - 5 ساعت بی وقفه رانندگی کردم - رفته بودم برای چند کار کوچک و خرید کیت لامپ زنون - نه برای قشنگی بلکه برای تردد جاده ایم لازم داشتم - اونم بخصوص که هِدلایت موتورسیکلت من برق ac داره و این لامپ هالوژن استوک اون واقعا مضحکه هر چند 60 وات هست !

دردسرتون ندم . امیدوارم تصادف کنید اما هیچ وقت گذرتون با موتورسیکلت به مرکز شهر تهران نیافته - تازه امروز که جمعه هست وای بحال یک شنبه ی پر ترافیک و موتورسواران بی قانون شهر + ماشین سواران بی ملاحظه و نابینا !

وسط سواری بودم که یهو به بوق احتیاج پیدا کردم ، اما در کمال تعجب کار نمی کرد ! تمام راه سالم بود مثلا یهو بهم ریخت . موتور رو کنار خلوتی در پیاده رو خاموش کردم و هر کار کردم نه سیمی قطع بود و اتصالی شُل و نه بوق خراب بود و اتصال کوتاهی هم در کار نبود و ... با اون امکانات اون لحظه فقط همینا رو می تونستم انجام بدم و مرکز نمایندگی هم تعطیل بود .
    سیمها رو عایق کردم و اتصالات رو جدا کردم و برگشتم از مولوی سمت منزل .

- موتورسیکلتی که در تهران بوق نداره با رانندگی در بوران و برف لغزنده فرقی نداره ! -

برای توجه بیشتر راننده ها با نور بالا حرکت می کردم و بسیار هوشیار و با فاصله . چون راننده ها بدون راهنما دن و هپلی هپو می رونند . بین خط ها و هر کجا که یهو جلوشون ترافیک بشه بی مقده و نگاه کردن تو آینه یهو می کشند سمت چپ

پشت چراغ قرمز نگاه کرم دیدم نشانه گر نور بالا روی داشبرد موتور محو شده ! یعنی واقعا موتور ایراد فنی جدی داره . خدا رو شکر که منو سالم تا درب منزل رسوند تا تو این تعطیلی قوز بالا قوز نشه . خلاصه لذت بردم از این کیفیت قطعات .

راستی :
    همسایه پیرمرد محل با ماشین پژوش صبح جمعه گذشته موتور به این سنگینی رو کله سحر دارامبی انداخت زمین و جا پایی موتور با وجود کلفتی زیاد درجا تموم کرد و زه و اگزوز موتور بی نوا و چادرش همگی داقون شدن . حالا مردک اعتراف نمی کرد که موتور رو انداخته . منم بروش نیاوردم چون حوصله افراد بی منطق رو ندارم آدم باید قد یه کیشمیش فهم داشته باشه

30 هزارتومان پول جا پایی دادم و از اینها مهمتر بدون ترمز عقب و با یک وضعیت اسف باری رفتم نمایندگی همین تیکه آهن رو خریدم .

3. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

پیرمرد جان من از وقتی یادم میادم شما تو ساختمونتون همیشه دارن بلا سر موتورت میارن !! بابا یا بیخیال موتور شو یا خونتون رو عوض کن همسایهاتون خیلی داغونن

5. این کاربر از hossein_dig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

الان از بیرون می آم - 5 ساعت بی وقفه رانندگی کردم - رفته بودم برای چند کار کوچک و خرید کیت لامپ زنون - نه برای قشنگی بلکه برای تردد جاده ایم لازم داشتم - اونم بخصوص که هِدلایت موتورسیکلت من برق ac داره و این لامپ هالوژن استوک اون واقعا مضحکه هر چند 60 وات هست !

دردسرتون ندم . امیدوارم تصادف کنید اما هیچ وقت گذرتون با موتورسیکلت به مرکز شهر تهران نیافته - تازه امروز که جمعه هست وای بحال یک شنبه ی پر ترافیک و موتورسواران بی قانون شهر + ماشین سواران بی ملاحظه و نابینا !

وسط سواری بودم که یهو به بوق احتیاج پیدا کردم ، اما در کمال تعجب کار نمی کرد ! تمام راه سالم بود مثلا یهو بهم ریخت . موتور رو کنار خلوتی در پیاده رو خاموش کردم و هر کار کردم نه سیمی قطع بود و اتصالی شُل و نه بوق خراب بود و اتصال کوتاهی هم در کار نبود و ... با اون امکانات اون لحظه فقط همینا رو می تونستم انجام بدم و مرکز نمایندگی هم تعطیل بود .
    سیمها رو عایق کردم و اتصالات رو جدا کردم و برگشتم از مولوی سمت منزل .

- موتورسیکلتی که در تهران بوق نداره با رانندگی در بوران و برف لغزنده فرقی نداره ! -

برای توجه بیشتر راننده ها با نور بالا حرکت می کردم و بسیار هوشیار و با فاصله . چون راننده ها بدون راهنما دن و هپلی هپو می رونند . بین خط ها و هر کجا که یهو جلوشون ترافیک بشه بی مقده و نگاه کردن تو آینه یهو می کشند سمت چپ

پشت چراغ قرمز نگاه کرم دیدم نشانه گر نور بالا روی داشبرد موتور محو شده ! یعنی واقعا موتور ایراد فنی جدی داره . خدا رو شکر که منو سالم تا درب منزل رسوند تا تو این تعطیلی قوز بالا قوز نشه . خلاصه لذت بردم از این کیفیت قطعات .

راستی :
    همسایه پیرمرد محل با ماشین پژوش صبح جمعه گذشته موتور به این سنگینی رو کله سحر دارامبی انداخت زمین و جا پایی موتور با وجود کلفتی زیاد درجا تموم کرد و زه و اگزوز موتور بی نوا و چادرش همگی داقون شدن . حالا مردک اعتراف نمی کرد که موتور رو انداخته . منم بروش نیاوردم چون حوصله افراد بی منطق رو ندارم آدم باید قد یه کیشمیش فهم داشته باشه

30 هزارتومان پول جا پایی دادم و از اینها مهمتر بدون ترمز عقب و با یک وضعیت اسف باری رفتم نمایندگی همین تیکه آهن رو خریدم .
    "کوه درد" شبیه این ادمک های میمونین تو ماشین میزارن میفرستندشون تو دیوار برا تست ماشین خدا بهتون صبر بده من بودم طرفو میفرستادم با برف بعدی بیاد پایین

7. این کاربر از TIG3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.اگه میشه کمکم کنین.من 1پالس 220 دارم.میخام اسپرتش کنم.فلاپ اسپرتش رو از کجا باید بخرم.2هفتس دارم میگردم ولی هنوز پیدا نکردم.کسی میتونه بهم ادرس بده؟لطفا...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.اگه میشه کمکم کنین.من 1پالس 220 دارم.میخام اسپرتش کنم.فلاپ اسپرتش رو از کجا باید بخرم.2هفتس دارم میگردم ولی هنوز پیدا نکردم.کسی میتونه بهم ادرس بده؟لطفا...
    فلاپ اشتباهه ، فیرینگز صحیحه
    فلاپ اسپرتش
    اگر داشت که از همون ابتدا اسپورت بود !

باید فیرینگز های موتوری با ظاهر و مشخصات مشابهش رو نصب کنید . ارزونترینش بنظرم "پیشرو پارس 200" هست
    آدرس هم خلاف قانونه

10. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام
    یک عکس MZ ETZ 251 که خیلی وقت پیش تو کامپیوتر داشتم خیلی عکس قشنگیه گفتم بزارم دوستان کیف کنن

سایز: عالی
    کیفیت: عالی
    خودش عالیه

دو لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مال من نیستا فک نکنین مال منه! اصلا نمیدونم عکسه مال کجاس ولی قشنگه!!

12. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رفتم کیت زنون بخرم ازش می پرسم این لامپ چند واته ؟ می گه 8000 تازه اون بمن چپ-چپ نگاه می کنه در عوض من و بهم پوزخند می زنه
    بعد می پرسم زنون 4300 داری ؟
    می گه : باباجان ! زنون فقط 6000 و 8000 هست تا 12000
    ( نه ! از یک مغازه نپرسیدم . کلا راسته گمرک و لوازم موتورسیکلت ها این عقیده رو داشتند )
    یکی جالب تر بود و می گفت " زنون مال ماشینه "

ــــــــــــ
    یه چیز جالب دیگه :
    به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان

* موتور سيكلت
    موتور سيكلت يك وسيله دو چرخ است كه با يك پيشرانه تأمين كننده نيروي محركه به عنوان يك وسيله نقليه ارزان قيمت مورد استفاده قرار مي‌گيرد. شايد بتوان آن را دو چرخه‌اي ناميد كه تنها در مكانيسم حركتي توسعه يافته است.
    ارزون ؟ .. آره خب وقتی فقط ارزونش مجازه
    اگر موتورسیکلت دوچرخه صرفا موتور داره ، پس ماشین که از ابتدا گاری موتور دار بوده !
    فرمانده انتظامي شهرستان ورامين : شهروندان بدانند موتورسيكلت به عنوان يك وسيله نقليه فاقد هر گونه سيستم محافظتي هنگام تصادف و برخوردهاي فيزيكي است

خب می بینید . ما هم می تونیم بخندیم . تازه لودگی و تمسخر هم نمی کنیم ، چون خوده سوژه خودش رو لو می ده
    این دوتا خبر بالایی مال همین 10 روز پیش هست که نقل قول گرفتم . وقتی فرمانده راهور می گه "موتورسیکلت تنها وسیله نقلیه شهریست و در تمام دنیا هم تنها برای مسافتهای داخل شهری از اون استفاده می شه"
    این یعنی ما کلاس کروزر و کمپانیهایی چون هارلی دیویدسون رو عملا نمی بینیم و امریکا رو با یک قرن تاریخ مسافرت با موتورسیکلت حساب نیاوردیم .
    هندا گلد وینگ و هر چی موتور مسافرتی هم هست تا به امروز ساخته نشده و اینا دروغه

مرد حسابی بگو مجوز تردد نمی دم دیگه برای چی حاشا می کنی !

ـــــــــــــــــ

راستی اگر بیمه های موتورسواری - موتورسیکلت بیمه نداره - رو استفاده نکنید ، سال بعد موقع تمدید 5 هـــــــــــــــزار تـــومـــــان تخفیف ویژه می دن .... الان بمن تخفیف دادن و من خوشحالم که 4 تا کوپونم رو استفاده نکردم
    دستت درد نکنه آقای بیمه ی مهربون
    Last edited by piremard; 18-05-2011 at 08:40.

14. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دلتون بدجوری پره ها جناب پیرمرد
    من خودمم نمیدونم اینا چیه
    بگم تو اصلا می دونی ساسپنشن موتور چیه یا مانوشاک شنیدی و فرقش با .... اَه ولش کن . بذار فکر کنه ما هیچی نمی دونیم .

16. این کاربر از TIG3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هر جا از پشت تو ترافیک بشما زدند و هر قدر هم محکم نبود و ... همونجا بی معطلی جک رو بزنید و موتور رو خاموش کنید و پیاده شید . حتی اگر موتور چیزی نشده کمرتون رو معاینه کنید ببینید دردی نداشته باشید و باید راننده خاطی عذرخواهی کنه . نکرد . دنبالش بیافتید و جلوش بپیچید و از صندوق یا کیفیتون آچار فرانسه دسته بلند رو بیرون بکشید و تمام چراغهای جلوش رو بشکنید .
    شوخی نداریم . کسیکه بزنه و در بره نابیناست و نابینا هم نیاز به چراغ نداره . بزنید و چراغ و آینهاشو هم پایین بیارید .

دلیل این رفتار در تهران عادی شده و من دیدم موتور وسارا رو که حتی حول می شند که مثلا جلوی یک اتومبیل رو گرفتند ! کسیکه حتی 30 سانتیمتر رعایت حد فاصله رو نگه نمی داره و بی توجه به امنیت شمای راکب با خودروی 2 تُنی بسمت شما یورش برداشته کمترین جزاش همینه مگر آدم باشه و عذر خواهی کنه

البته مسئولیت این کار هم بگردن خودتونه !
    Last edited by piremard; 18-05-2011 at 08:40. دليل: افزودن عکس

18. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •