تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 197 از 3745 اولاول ... 971471871931941951961971981992002012072472976971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببين اين مربوط اكانتت توي سايت آسيا تكه وقتي وارد شدي يه بار log out كن بعد دوباره با يوزر و پسوردت وارد شو اون موقع مي‌توني شارژ كني.
    ولي وقتي كه همينطوري وارد سايت مي‌شي و فقط ازت ايميل مي‌خواد و شما هم وارد مي‌كني موقع شارژ به اين مشكلي كه داري برمي‌خوري.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    بچه ها من نمیتونم سرویسمو شارژ کنم همه چی رو هم درست میزنم ولی میگه اطلاعات شما در بانک موجود نیست
    مشکل چیه ؟
    کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه ؟

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فاکتور ایجاد می کنید و وقتی میخواهید پرداختش کنید این اخطار را میده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فاکتور ایجاد می کنید و وقتی میخواهید پرداختش کنید این اخطار را میده؟
    بله همه چی رو هم درست وارد میکنم 22 اردیبهشت ریختم بانک پول

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بله همه چی رو هم درست وارد میکنم 22 اردیبهشت ریختم بانک پول
    معمولاً دفعۀ اولی که اطلاعات را وارد می کنید این اخطار را میده و حساب را برای 24 ساعت (به اندازۀ 200 مگابایت) شارژ میکنه تا اطلاعات وارد شدۀ شما مورد بررسی قرار بگیرد.

با توجه به اینکه چند روز از زمان واریز پول میگذره و هنوز در سیستمشون وارد نشده شما باید با بخش فروش تماس بگیرید تا مشکلتون بررسی بشه.

6. این کاربر از ghafari3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

معمولاً دفعۀ اولی که اطلاعات را وارد می کنید این اخطار را میده و حساب را برای 24 ساعت (به اندازۀ 200 مگابایت) شارژ میکنه تا اطلاعات وارد شدۀ شما مورد بررسی قرار بگیرد.

با توجه به اینکه چند روز از زمان واریز پول میگذره و هنوز در سیستمشون وارد نشده شما باید با بخش فروش تماس بگیرید تا مشکلتون بررسی بشه.
    دفعه های قبلی همون دفعه اول که میزدم شارژم میشد این اولین بار همچین مشکلی پیش میاد
    جدیدا هم نمیدونم دیدید نامگذاری شعبه ها رو تغییر دادن تو اسیاتک قبلا اسم شعبه رو میزدن سه روز پیش که رفتم دیدم تغییر دادن و کد شعبه ها رو زدن با این حال شعبه شهرک اکباتان کد شعبش 67611 هست که درست میزنم ولی قبول نمیکنه میگه اطلاعات فیش شما در بانک موجود نیست ،ظرف 24 ساعت در صورت صحیح بودن اطلاعات فیش ، سرویس شما به طور خودکار شارژ میشود

مشکل از خود شعبه باید باشه احتمالا که هنوز فیش در کامپیوتر وارد نکرده نمیشه با خود بانک تماس بگیرم بگم مشکلو یا سایت بانک ملت بخشی نداره برای پیگیری فیش پرداختی ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مثه اینکه همه از اسیاتک رفتن
    اینا چیه :

توجه 1 : پس از اطلاع از عدم شارژ حساب و کسر موجودی ضمن رعایت 72 ساعت پس از پرداخت حساب بانکی خودرا کنترل تا از عدم برگشت پول توسط بانک عامل اطمینان حاصل فرمایید

توجه 2 : پرداخت Online توسط کارت بانک های عضو شتاب از طریق بانک های عامل در پنل شارژ الکترونیک آسیاتک انجام می پذیرد . .

بدیهی است که عدم ارتباط و یا اخلال در سیستمهای بین بانکی گاهی اوقات علت عدم تایید تراکنش مشترکین می گردد . ازاین رو توصیه می شود در صورتیکه کارت بانک های ثبت شده در پنل را در اختیار دارید توسط آنها اقدام به خرید نمایید .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مثه اینکه همه از اسیاتک رفتن
    اینا چیه :

توجه 1 : پس از اطلاع از عدم شارژ حساب و کسر موجودی ضمن رعایت 72 ساعت پس از پرداخت حساب بانکی خودرا کنترل تا از عدم برگشت پول توسط بانک عامل اطمینان حاصل فرمایید

توجه 2 : پرداخت Online توسط کارت بانک های عضو شتاب از طریق بانک های عامل در پنل شارژ الکترونیک آسیاتک انجام می پذیرد . .

بدیهی است که عدم ارتباط و یا اخلال در سیستمهای بین بانکی گاهی اوقات علت عدم تایید تراکنش مشترکین می گردد . ازاین رو توصیه می شود در صورتیکه کارت بانک های ثبت شده در پنل را در اختیار دارید توسط آنها اقدام به خرید نمایید .

ببين پسر اينا اينجوري كار كسي رو راه نمي‌ندازن بايد بكوب گير بدي به پشتيبانيش.
    اينا يه جورايي خواسته يا ناخواسته از اين روش استفاده مي‌كنن تا سرويس شما با چند روزي تأخير شارژ بشه.
    خودشون مي‌گن از طرف بانك تأئيد نشده ولي از اونجا كه حجم آپلود و دانلود رو جزو بالك حساب مي‌كنن من فكر مي‌كنم از شگرد‌هاي خودشون باشه.
    مثل سرويس‌هاي نامحدودشون كه از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر خرابه بعد هم مي‌گن تا آخر سرويس استفاده كنين
    اگه آخرش درست نشد سرويستون رو عوض كنين.
    من براي شارژ سرويست پرداخت آنلاين رو توصيه مي‌كنم هم سريعتره هم بهتر و كامل كمتر هم توش زير رو رو مي‌كشن.

10. این کاربر از marvel2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ببين پسر اينا اينجوري كار كسي رو راه نمي‌ندازن بايد بكوب گير بدي به پشتيبانيش.
    اينا يه جورايي خواسته يا ناخواسته از اين روش استفاده مي‌كنن تا سرويس شما با چند روزي تأخير شارژ بشه.
    خودشون مي‌گن از طرف بانك تأئيد نشده ولي از اونجا كه حجم آپلود و دانلود رو جزو بالك حساب مي‌كنن من فكر مي‌كنم از شگرد‌هاي خودشون باشه.
    مثل سرويس‌هاي نامحدودشون كه از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر خرابه بعد هم مي‌گن تا آخر سرويس استفاده كنين
    اگه آخرش درست نشد سرويستون رو عوض كنين.
    من براي شارژ سرويست پرداخت آنلاين رو توصيه مي‌كنم هم سريعتره هم بهتر و كامل كمتر هم توش زير رو رو مي‌كشن.
    اخه مگه مرض دارن ؟ چه کاریه بذارن با تاخیر شارژ شه چه سودی داره براشون ؟ بالاخره این پولو گرفتن حالا یکی دو روز دیرتر سود روزانه که نداره براشون
    پرداخت انلاین شماره حساب و کارت میخواد انگار که ندارم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببين دوست عزيز اينا هر چي كه بگي دارن اينا يه جورايي فقط مي‌خوان من و شما رو علاف كنن كه آخرش بشينن و به ريش من و شما بخندن.
    نمونش من با همين روش واريز به حساب يه بار پرداخت كردم تا يك هفته اصلاً به روي خودشون نمي‌اُوردن و مي‌گفتن بانك به حساب ما نريخته.
    براي دفعه‌هاي بعد يه حساب شتاب درست كن كلاً 5 روز وقت مي‌خواد و 7 يا 8 هزار تومان هم كارمزد بعد هم يه رمز اينترنتي براش درست كن راحت هر وقت كه خواستي سرويست رو شارژ كن.
    ولي براي ايندفعه اميدوارم هر چه زودتر كارت راه بي‌اُفته.

13. این کاربر از marvel2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •