دستت درد نکنه. من ورژن 5.16 رو داشتم ولی mkv رو باز نمیکرد کلا. این رو یه نسخه پرتبل گیرم اومده. دانلود کنیم ببینیم چی پیش میاد.
لینک دانلود و پسوردش تو این صفحه با حجم 10 مگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دستت درد نکنه. من ورژن 5.16 رو داشتم ولی mkv رو باز نمیکرد کلا. این رو یه نسخه پرتبل گیرم اومده. دانلود کنیم ببینیم چی پیش میاد.
لینک دانلود و پسوردش تو این صفحه با حجم 10 مگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. این فرمت رو من الان تست کردم با برنامه های معروف مثل:
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5
Video Convert Master 11.0
Any Video Converter Professional 3.0.6
AVS Video Converter 6.4
staxrip 1.0.0.7
این نرم افزار مخصوص همین فرمته ولی کرکش رو ندارم. شرمنده:
این دو نر مافزار هم فرمت رو میتونن باز کنن ولی نمیدونم درست تبدیل میکنن یا نه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quick Media Convertor
HandBrake 0.9.4
ببین اگه فرمت وروردی چیز معروفی باشه خیلی راحت با این برنامه ها میشه اینکارو کرد:
Allok Video Joiner 4.4
Aone Ultra Video Joiner 5.2
Super Video Joiner 5.7
فقط نکته اینه که شما فرمت خروجی رو بزاری Original دیگه تبدیلی در کار نیست که 1 ساعت طول بکشه. سرعت کارش مثل کپی کردنه یعنی با سرعت کپی کردن یه جا برات سیوش میکنه.![]()
سلام به اساتید محترم میشه لطفاً راهنمایم کنید زمانی که من یک فایل تصویری را به فرمت DIVX تبدیل می کنم تو کامپیوتر نشون می ده ولی روی DVD Playerخانگی نشون نمی ده با این که DVD Playerفرمت DIVX رو ساپورت می کنه من با AVS Video Converter 6تبدیل میکنم آیا استاندارد خاصی برای این فرمت وجود داره تا روی DVD Playerخانگی نشون بده.
من این برنامه رو الان نگاه کردم:
AVS Video Converter 6.4
تبدیل به Divx نداره که ؟
تبدیل به کانتینر AVI داره و یکی از پروفایلهاش Divx هست. شاید پلیر شما فرمت Divx با کانتینر Divx رو میتونه باز کنه نه کانتینر AVI.
سلام
نرم افزاری میخواستم که فایل های Avi رو به VCD تبدیل کنه به طوری که بشه رو پلیرهای خانگی تماشا کرد
ممنون
پیشنهاد شما چی ؟
Last edited by maleki reza; 15-10-2010 at 22:49.
ممنون از دوستان
من VcDcuter رو نصب کردم چند تکه هم جدا می کرد ولی آخر نفهمیدم چطور اون قسمت ها رو ذخیره کنم
Allok Video Joiner 4.4
Aone Ultra Video Joiner 5.2
Super Video Joiner 5.7
این برنامه هین الانصبشون کردم فقط میشد ابتدا و انتها یا بهتر بگم دو قسمت از فیلم بیشتر نمی شد کات کرد اینطور که من باهاش ور رفتم اگه دوستان کمک کنن این مشکل ما حل بشه ممنون میشم
راستی تو ویدیو استادیو نمیشه کاری کرد که سرعت تبدیل بالا بره آخه هر گقدر مدت فیلم باشه باید همونقدر صبر کنی اگه این هم بشه دیگه حله؟ نمیشه؟ و چطور اگه میشه؟
Last edited by skype; 15-10-2010 at 22:26.
پیشنهاد شما چی ؟ از چه یConverter استفاده کنم فایل های که می خواهم تبدیل بشه با فرمت TPS هر Converterنمی تونه این فایل ها رو بشناسه و یا تبدیل کنه من از چند نرم افزار استفاده کردم ولی اون چیزی که میخواستم به من ندادند فایلهای خروجی از نظر فریم دچار مشکل بودند البته این نرم افزار هم (AVS Video Converter 6)بی عیب نیست کش زیادی از سیستم می گیره و نمی گذاره زیاد از نرم افزارهای دیگه استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)