رینگ نداره!
فقط تودوزی چرمی رو فرمانی چرمی
بسته مسافرتی
خلاصه بگم : چون رینگ نداره 800000 نمیرزه
رینگ نداره!
فقط تودوزی چرمی رو فرمانی چرمی
بسته مسافرتی
خلاصه بگم : چون رینگ نداره 800000 نمیرزه
اااا چه خوب چه سریع سندت امد این آشنامون به من گفت 3 هفته طول میکشه سند و کارت ماشین بیاد( کارت ماشین قبلی اصلا یادم نیست کی امد !!!)![]()
45 روز هم میکشه کارت سوخت بیاد که الان به نظر من کارت سوخت زیاد مهم نیست اون روز که 100 تومن بود شاید ولی نه الان اما سند و کارت ماشین مهمه !
Last edited by isbn; 13-06-2011 at 14:38.
الان هر دو مدل 206 همراه abs و دو airbag هست.
اما من دقیقا نمیدونم این سفارشی چه فرقی با معمولیش میکنه؟؟
دوست گرامی من تو نمایندگی دیدم با رینگ اسپرت و تو شرایط ماه قبل خود شرکت هم بود.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
جدیدا برای تیپ 2 معمولی هم 2 ایربگ میزارن.
فرقشم همونایی بود که گفتم.
یعنی با رینگ اسپورت میدن؟؟؟
من 10 روز پیش ثبت نام کردم شرایط کاملش را هم پرسیدم
رینگ نداره فقط تزیینات داخلی
اگر شک دارید یک سر برید نمایندگی بپرسید
منم میخام برم ثبت نام کنم ولی نمیدونستم این سفارشی چه امکاناتی داره؟؟
شما میدونی دقیقا چیه؟
آیا 600 تومن اضافه دادن واسش ارزش داره؟
سلام
ببین دوست عزیز اینو باید خودت به خودت جواب بدیالان روشنت میکنم!
ببین دوجور میشه به این مساله فکر کرد! یکی قیمت از دید شما یکی قیمت از دید بازار!
ببین این پک لوک فرمون چرمی روکش و ... از دید من ارزش بالایی نداره یعنی دیدم اینجوریه حالا تو بازار
شما همین پک لوک ساده ضربه گیرهای بقل و ... همین هارو آمادش رو از ایران خودرو بخوای تهیه کنی 150 تومن قیمتشه همین 4تا تیکه پلاستیکحالا دیگه چرم ها و دکوراتیو داخل بماند پس ببین اگه بخوای بخری شاید بیشترم در بیاد ولی از دید من برام ارزشی ندارن مثلا من بخوام کاریم کنم خودم انجام میدم مثلا کلا دستگیره هارو میکنم از جنس کروم که حدود 170 نوش هست دسته دوم در حد نو هم 110 20 تومن که واقعا کسی هم داخله ماشین بشینه کیف بکنه!
یکی هم میبینی نه استاندارد کارخونه از اول بودن دوست داره خوب میره این600 رو اضافه میده!
در ضمن یادت نره اگه میخوای اینکارو بکنی زیاد ماشین رو عوض نکن چون کوچکترین تفاوت قیمتی با مدل سادش نداره تو بازار دسته دوم مگر اینکه کسی طالب بشه![]()
رو هوا....
این اماده تخصیص هیچی مشخص نیست ازش
یه زنگ بزن 82277 کدت رو بده ببین دقیق تر می گه بهت یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)