استغر فر ا... :دينکنه زدی تو کار مولتی ؟ ها ؟!![]()
علي ، جون آتيلا يوزرت رو بده :ديیادش بخیر مقاله میدادم ادمین بازی میومد کامنت میذاشت![]()
استغر فر ا... :دينکنه زدی تو کار مولتی ؟ ها ؟!![]()
علي ، جون آتيلا يوزرت رو بده :ديیادش بخیر مقاله میدادم ادمین بازی میومد کامنت میذاشت![]()
نکن ممد خدایی آبروم میره ...
حالا این ورژن جدید کی میاد ؟
یه شرحی از وضعیت خودت تو بازی بده ببینم در چه حالی![]()
من اسكيل كاريم 9 هستش !! اسكيل نظامي هم 16 !!
2500 تجربه !!
8 تا ازين مدال ها !! ( 30 روز پشت هم كار كني ازينا ميده !! )
2 تا ازين مدالا !! مدال مجلس شوراي اسلامي !!
يكي ازينا !! ولي خيلي با ارزشه !! فكر كنم دهمين نفر توي ايران باشم كه اينو گرفتم !! وقتي اينو ميگيري كه 1000 نفر مشترك روزنامت باشن !! علي جات خالي اين روزا هرچي مقاله ميدم 300 تا وت مياره :دي
سه تا ازينا !!
يكي ازينا !! وقتي ازينا ميده كه 10 نفر رو به بازي بياري و به لول 6 برسونيشون !!
در مجموع 8 تا مدال هست كه من 5 تاشو دارم و اون 3 تارو توي خواب هم نميتونم ببينم !! :دي
يه كارخونه كيو 4 اسلحه سازي هم دارم كه قابل علي اقا رو نداره !! :دي
علي دستم شكست بيا ديگه !! :پي
lol خب بذار این ورژن جدیده که میگی بیاد !
خسته نباشی من دو سال پیش بازی میکردم 4 تا کارخونه Q4 داشتم الان یدونه داری ؟!
البته منظورم از "من" , خودم و اون 500-600 تا مولتی که داشتمه
دنبال کارگر افغانی میگردی هی میگی بیا ؟![]()
هی بدک نیستم... تو چطوری ممدی؟چطوري مسعودي !!
ميگم جان داداش بيا با لينك من عضو شو بهت گلد هم ميدم و تحت حمايتم قرارت ميدم ... :دي
اين مستر هم مولتي داره هم اينكه اصلا معروف نيست ولي من يه مقاله ميدم 500 نفر بهش امتياز ميدن :دي
میگم با لینکش عضو شدم, همون اول ما رو اغفال کرد و با لینکش عضویدم : دی
یوزرم اینه : Ohrmazd
![]()
واقعا خوش به حالتون !! اون موقع فقط مولتي رو ميساختي بهت گلد ميدادش !! ولي الانا بايد حتما مولتي رو به لول 6 برسوني !! البته من كه ندارم !!
خب اون اكانت رو پاك كن با لينك من عضو شو![]()
بذار یه خاطره جالب برات بگم
یه کشور رو تازه وارد بازی کرده بودن ! فکر کنم اسلواکی بود یا یه همچین چیزی . یه سری رفتن اونجا کارخونه زدن و شروع به پایه ریزی کردن ! داشتن مثل آدم زندگی میکردن که من و یه ایرانی دیگه تصمیم گرفتیم اونجا رو کشور دوم ایران کنیم . هر کدوم با مولتی هامون 7-8 تا کارخونه خفن زدیم یه سری بچه های ایرانی لول بالا هم برای کار با خودمون آوردیم خلاصه حذب زدیم و رئیس جمهور هم شد این رفیقمون و پول ملت بدبخت رو بالا میکشیدیم که یهو ادمین اومد کارخونه ها رو جمع کرد مولتی ها رو هم بن کرد ما موندیم و دست خالی برگشتیم ایران![]()
خودتون بن نشدين ؟ :دي
نكنه اون لول بالاهارو بن كردين تا جون سالم به در ببرين ؟ :دي
اونموقع مگه چقدر بازیکن بود که بخوان بن کنن ! بعد نسخه قبل یک فکر کنم بتا بود کلی باگ داشت ما هم که موش آزمایشگاهی بودیم
یه نرم افزار نوشته بودم مخصوص قسمت ارز و پول . اینم عکسش
"تاریخ اطلاعات موجود در جدول" رو نگاه کن
دکمه بروز رسانی رو که میزدی میرفت سایت , جدیدترین نرخ ها رو میگرفت بعد خودش محاسبه میکرد چی بخری و بفروشی سود داره.
80 درصد پولی که در میاوردم از همین برنامه بود نامردا فهمیدن باگ رو فیکس کردن![]()
علي داره كم كم ازت خوشم مياد ... بچه ي با عرضه اي هستي :دي
مثل هادي دست و پا چلفتي نيستي :دي
ميگم حالا برگرد به آتيلا يه نامه بده ببين تورو يادش مياد يا نه !! :دي
الان رنك يكه ايرانه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)