تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 1081 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

update ها در مسیر زیر هستند:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6

باید فلدر Bases را برای خودت نگه داری و پس از نصب مجدد (اگر خواستی از همان ها استفاده کنی) باید:
    به قسمت تنظیمات بروی ، در بخش update روی customize کلیک کنی . سپس در tab دوم روی Add کلیک کرده و مکان فلدر bases را انتخاب کنی.
    حالا هر موقع آنتی ویروس رو update کنی اول به مسیر bases میره و فایل های خودش را با این فلدر بروز رسانی میکند.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه ها یکی زحمت می کشه فایل های آپدیت کسپر رو از همون مسیر بالا زیپ یا رر کنه و آپلودش کنه؟ چون با دانلود منیجر خیلی سریع تر میشه آپدیت کرد.ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton جان،ممنون از کمکت.
    خواهش ميكنم.در اين شكل شما مراحل آپديت دستي را قدم به قدم مشاهده ميكنيد.وقتي فايل Bases را در يك مسير ديگر ذخيره كرديد مطابق شكل آنتي ويروس خود را به صورت دستي و بدون اتصال به اينترنت آپديت مكنيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض یه سوال در مورد کسپر

کسپراسکای سرعت دانلود با Dap رو پایین میاره.یعنی وقتی Pause Protection می کنم سرعت دانلود به حالت عادی برمی گرده.میشه تو تنطیمات کسپر(نسخه 6) کاری کرد که این نرم افزار (Dap) رو Protect نکنه؟ یعنی یه جورایی بزاریمش تو ایگنور لیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از kaspersky 6 استفاده می کنم.فایل آپدیتش 12 13 مگه.با اینترنت دایل آپ هم یه خورده زمان می بره.حالا یه بار مهم نیس.ولی من هر دو سه روز یه بار ویندوز عوض می کنم.واسه همینم سخته هر سری همون مقدار فایل رو بخوام آپدیت کنم.موقع آپدیت فایل های دانلودی با پسوند avc. بودن.رفتم تو دایرکتوری نرم افزار که شاید این پسوندو پیدا کنم و کپیش کنم،ولی همچین فیلهایی نداشتیم.
    می خوام ببیینم اصلا میشه از فایل ها کپی گرفت و بعد از تعویض ویندوز نرم افزار رو بروز کرد یا نه؟ چون مثلا تو پاندا 9 این کار عملی بود.یعنی فایل های آپدیت رو کپی می کردیم و به نرم افزار دستور می دادیم که از اون فولدر آپدیتشو انجام بده.ولی چنین چیزی تو کسپر امکان پذیر نیست.
    خلاصه اینکه چه جوری میشه یه آنتی ویروسو(کسپر)فقط یه بار آپدیت کرد و بار دیگه از همون آپدیت استفاده کرد و فقط فایل های همون روز رو گرفت؟
    شرمنده زیاد توضیح دادم...

سلام
    دوست عزيزاين موضوعي كه شماميفرماييدهردوسه روزيكبارويندوزعوض ميكنيدخيلي عجيب است اگرفوضولي نباشدميشودعلت اينكارتان رابفرماييد چون من فكرميكنم دوسه سال پيش آخرين باري بودكه ويندوزعوض كردم يابه عبارت ديگرازوقتي كه ازاينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنم هيچوقت مجبوربه عوض كردن ويندوزنشده ام.
    متشكرم

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

بچه هامن هرکاری میکنم نمیتونم کاسپرسکیوریتی 7 رو بعد ازنصب ویندوز آپدیت کنم اون روشی که دوستان هم گفتن روامتحان کردم بازم نمیشهکمک کنید خواهشا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من الان آنتی ویروسش رو دارم می خوام اینترنت سکیوریتی رو نصب کنم می خواستم بدونم آپدیت هاش همون آپدیت های اینترنت سکیوریتی که نیست حالا حیفم می یاد آپدیت ها رو بریزم دور برای آنتی ویروس اینترنت سکیوریتی راهی هست که آپدیت های خود آنتی ویروس را قالب کنم؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

اگه تكراري است معذرت

Kaspersky Anti-Virus v7.0.0.125 WinAll-DEC0DE

INFO

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Download Links*
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام من الان آنتی ویروسش رو دارم می خوام اینترنت سکیوریتی رو نصب کنم می خواستم بدونم آپدیت هاش همون آپدیت های اینترنت سکیوریتی که نیست حالا حیفم می یاد آپدیت ها رو بریزم دور برای آنتی ویروس اینترنت سکیوریتی راهی هست که آپدیت های خود آنتی ویروس را قالب کنم؟
    فكر نميكنم تفاوتي در DataBase اين دو وجود داشته باشه و آپدتها را احتمالا بشه در هر دو نسخه استفاده كرد.چون ما فقط از پوشه Bases استفاده ميكنيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست عزيزاين موضوعي كه شماميفرماييدهردوسه روزيكبارويندوزعوض ميكنيدخيلي عجيب است اگرفوضولي نباشدميشودعلت اينكارتان رابفرماييد چون من فكرميكنم دوسه سال پيش آخرين باري بودكه ويندوزعوض كردم يابه عبارت ديگرازوقتي كه ازاينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنم هيچوقت مجبوربه عوض كردن ويندوزنشده ام.
    متشكرم
    دو سه سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا دو سه روزی که گفتم یه ذره مبالغه بود،ولی حداقل هر هفته یه بار عوضش می کنم.بابا سرعت سیستم میاد پایین.واست محسوس نیست؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •