دوستان نرم افزاری هست که یه ف ی ل ت ر شکن رو مثه س ا ی ف و ن بتونه رو شبکه شیر کنه؟؟؟
یعنی اینکه اون بقیه سیستم ها بدون ف ی ل ت ر به نت وصل بشن
توی کانکشن های pptp v p n که گزینه شیر هست میخوام یه نرم افزاری باشه که اون کار رو انجام بده
دوستان نرم افزاری هست که یه ف ی ل ت ر شکن رو مثه س ا ی ف و ن بتونه رو شبکه شیر کنه؟؟؟
یعنی اینکه اون بقیه سیستم ها بدون ف ی ل ت ر به نت وصل بشن
توی کانکشن های pptp v p n که گزینه شیر هست میخوام یه نرم افزاری باشه که اون کار رو انجام بده
دوستان من میخوام اطلاعاتمو از لپتاپ(با وای فای) و از طریق مودم adsl به کامپیوتر (اتصال کابل از کامپیوتر به مودم adsl) انتقال بدم خواستم ببینم چطور میتونم این کارو انجام بدم؟
بعد از اینکه هردو سیستم به مودم وصل شدند کافه وارد my computer شوید و در نوار سمت چپ network را باز کنید. اینجا باید کامپیوتر دوم رو ببینید و با اطلاعات شر شده دسترسی داشته باشید
بچه ها من میخوام دو کامپیوتری که تو خونه دارم شبکه کنم تا بازی کنیم..کابل شبکه رو سراشو بزنم به دو کامپیوتر تمومه.یعنی اینترنت نمیخواد؟مودمم یه جا واسه کابل شبکه داره یه جا هم یو اس پی.
اینترنت نمیخواد.
همون کاری که گفتید باید بکنین ولی بعدش باید تو هردو سیستم برین و ای پی دستی برای کارت شبکه ها ست کنین.
Sent from my HUAWEI G700-U10
پس تو بازی که تنظیمات خاصی نمیخواد؟(آخه بار اولمه میخوام انجام بدم)ببینم حال میده یا نه)![]()
Last edited by GhesseyeAmir; 03-02-2014 at 02:21.
تا جایی که من دیدم (بازی کال او دیوتی) باید تو یه سیستم سرور درست کنین و سیستم دیگه به اون بپیونده. حالا شاید بازی های دیگه فرق کنه.
Sent from my HUAWEI G700-U10
سلام من هم میخواستم اینکار رو انجام بدم ، اما وقتی وارد نت ورک شدم یوزر نیم و پسورد میخواد!چیکار کنم؟؟
________
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
راست کلیک کنید رو area connection .. >properties
دابل کلیک رو internet protocol ipv4
مرحله بعد اچشuse the following ip adress رو انتخاب کنید
حالا ip بدید
سلام
از طریق وایرلس به یه شبکه وصل شدم ، میخام به یکی از درایو های شبکه که هم شماره IP داره هم یه اسم داره که با \\ شروع میشه وصل بشم ولی نمیشه و خطای windows cannot access \\ggg رو میده
درحالیکه با چند تا لپ تاپ دیگه امتحان کردم و وصل شد
مشکل کجاس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)