مونتاژه داخل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
فک نکنم c5 مونتاژ باشه.
مونتاژه داخل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
فک نکنم c5 مونتاژ باشه.
سوناتا از کمری بهتره از همه نظر بجز مصرفش در ضمن آزرا از C5 گرونتره و ایشون برای خرید آزرا باید پول خرج کنن .![]()
من خودم عشقم کامارو هست .
از این مدلش »
کل کرمانشاه رو گشتم جز یه نفر کسی نداشت که اونم تا دندون اسپرت کرده بود و به هیچ وجه نمیفروخت ):
راستی کسی قیمت این مدل رو داره ؟
پس نسل اول رو دوس داری
من زیاد از نسل دومش خوشم میاد اونم تا مدلای 1975
اخه ازرا و سوناتا الان خیلی زیاد شدن !!
ولی C5 رو خیلی کم میبینی...
تازه اینا که گفتین خیلی گرونه !! بودجه تا این حد موجود نیست !!
تا 35 تومن دیگه اخرشه
میگم کرولا چطوره...؟؟
دوست عزیز قیمت صفر C5 الان حدود 55 میلیونه و قطعا سیتروئن سالمی با 35 تومن پیشواز نمیاد !!!!
کرولا ماشین کم استهلاک و کم مصرف و بسیار نرم و راحت و با هندیلینگ عالی هست .
ولی مزدا 3 تیپ 3 صفر میتونی بخری با 5/34 که انتخاب بسیار خوبیه
من چند وقت پیش یه 6 سیلندرشو که احتیاج به بازسازی داشت به قیمت دومیلیون دیدم.حتما الان فروخته.کل کرمانشاه رو گشتم جز یه نفر کسی نداشت که اونم تا دندون اسپرت کرده بود و به هیچ وجه نمیفروخت ):
راستی کسی قیمت این مدل رو داره ؟
ولی یکی دیگه هم تویکی از این سایتهای فروش ماشین دیدم زده بود 14 میلیون
یه راه دیگه هم بره شما هست اینه که بری میدون شوش اوراقیای اونجارو زیر ورو کنی تا ماشینی که میخای پیدا کنی وبا اوراقچی به توافق برسی بعدم ماشینو بازسازیش کنیممنونم ولی چیزی که من دنبالشم اینجا نیست
بیشتر اینای که میذارن اینجا کلکسیونی هستن .
ولی من قصد بازسازی دارم .حتی الان میخوام یه فولکس ترانسپورتر t1 مدل 1967 زو بخرم و به سر و وضعش برسم .
عبدل آباد سر بزنمیشه ادرس این دوتارم به مابدیدبیا شیطون بازار کرج
Last edited by BLACK-BLACK; 28-08-2008 at 06:56.
به نظر من هم C5 زیاد ارزش خریدن نداره. (مونتاژ هم نیست) با پولی که میدی گزینه های خیلی بهتری داری. موتور C5 حجمش 2000ه ولی مثلاً آزرا 3200 (و 6 سیلندره) و کمری 2800 و حتی ماکسیما (یادم نیست چند بود) هم ازش بیشتره. حتی میتونی ماشین شاسی بلند بگیری. امکاناتشون هم از C5 کمتر نیست (آزرا که خیلی بیشتره) زیاد تخصصی توی این زمینه ندارم، ولی به نظرم علت اختلاف قیمتشون اینه که C5 توی فرانسه هست و ورودش به ایران سختتره، اما بقیه ماشینها اکثراً توی چین و ژاپن و کره هستن و خیلی راحتتر و با گمرک کمتر وارد میشن. این دلیل گرون بودن بنز و BMW هست...
عبدل آباد که جنوب تهرانه
ما به اسم عبدل آباد میشناسیم
بازار کرج هم بین بلوار حدادی و میدان امام خمینی هست
معروبه به شیطون بازار
از هر کی بپرسی آدرسش رو بهت میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)