سلام
وحید اسپورت فک کنم تو فعالترین کاربر تو این تاپیک باشی
یه لطفی میکنی بهترین درایور دوربین بهترین صدا بهترین ال سی دی و هرچی که برای گوشی لازمه رو بزاری ؟
دمت گرم
سلام
وحید اسپورت فک کنم تو فعالترین کاربر تو این تاپیک باشی
یه لطفی میکنی بهترین درایور دوربین بهترین صدا بهترین ال سی دی و هرچی که برای گوشی لازمه رو بزاری ؟
دمت گرم
میشه چند تا عکس بذارید البته با کا850 هک شده.اگر هم میتونید مقایسه بکنید با سایر 5 و یا حتی کا800
من نصب کردم اولش مموریو نمیخوند گوشی داشتم کفری میشدم یهو خوند مموریو
ببین فقط یچیزی میتونم در وصفتون بگم
best best best انده صدا شده با 5800 کل گذاشتم با اینکه اون برد اما صدای گوشی خیلی ازون کمتر نبود : دی
دوربینم من اینکه یارو استرانگ توش دستبرده رو نصب کردم نمیدونم چون فریمویر گوشیم اولین فریمویره چیزی نشده یا تغییر پیدا کرده من نمیفهمم : دی
R1CA037 فریمویر منه
من این اف اس :
K850_R1FA035_FS_C-ASIA_RED52
و این مین :
K850_R1FA035_MAIN_GENERIC_SO_RED52
رو گرفتم میشه بگید چجوری بریزم روی گوشی ؟
کاستوم پک چی هست ؟ کسی کاستوم پکی که با اینا سازگار باشه داره ؟
گوشیمو فلش کردم بعد که روشن کردم یه پیغام داد پلیز رجیستر دیس فون ات سونی اریکسون
الان یعنی باید چیکار کنم ؟ : دی
از کجا میشه فهمید که گوشی که گرفتم اصله یا نه ؟
راهنمایی کنید
تا برداشت شما از اصل چی باشه !!! (: دی)
سلام.
چند تا سوال:
1. کیفیت ضبط صدام با رکوردر اورجینال گوشی افتضاحه!! راهی برای بهبودش هست؟؟
2. یک پلیر معرفی کنید که موقع پخش زیاد سرعت گوشی رو نگیره. KD Player رو تست کردم. یکی دیگه معرفی کنید لطفا.
3. یه جورایی سرعتش الان داغونه. شماره رو مینویسم دکمه تماس رو میزنم هیچ تغییری نمی کنه یهو میبینم اونطرف گوشیو برداشت. یعنی اصلا نشون نمیده در حال شماره گیری. یه جورایی تو مد هنگه. چطوری بهش حال بدم؟ من به کامپیوترم که میخوام حال بدم اف دیسک میکنمش. اینو چکار کنم؟ فلش؟
Last edited by alex1000; 12-10-2009 at 12:57.
اپدیت کن سرعتش کمی بهتر میشه ولی زیاد
سوال اولت رو فکر نکنم بشه کاریش کرد من که تاحالا ندیدم
دکمه بک گوشیم نمی گیره ! ولی روی دور و بر دکمه ی "5" که می زنم می گیره ! مشکل چیه ؟ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)