ممکنه برای ویندوز باشه؟
ممکنه برای ویندوز باشه؟
سلام مشکل برنامه زیرچیست؟(برنامه بایددومقداررابگیردومقدارآ نها رابا هم عوض وچاپ کند بااستفاده ازپوینتر)
#include<stdio.h>
void swap(int *Pa,int *Pb)
void main()
{
int a,b;
scanf("%d%d",&a,&b);
swap(&a,&b);
printf("a=%d,b=%d",*Pa,*Pb);
}
void swap(int *Pa,int *Pb)
{
int c;
c=*Pa
*Pa=*Pb
*Pb=c
}
کامپایلرc
برنامه اي بنويسيد كه ورودي اعشاري را گرفته و در خروجي برعكس آن را چاپ كند
مثلا 16.999=999.16
دوست گرامی، کد شما خرده های کوچک بسیاری داشت. نخست اینکه پس از تعریف تابع swap سمیکالن ( ; ) نذاشتید، سپس در پایان تابع main جلوی دستور printf نوشتید که Pa* و Pb* رو نمایش بده، ولی توی تابع main متغیر های Pa* و Pb* رو نداریم. (چون اون ها برای تابع swap معرفی شدن) سپس توی تابع swap کم و بیش، نیمی از سمیکالن ( ; ) هارو جا گذاشتید، پس کد شما چیزی خواهد بود مانند این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A.I.V.I.O; 24-11-2012 at 04:02.
از گزینه ی Build یک بار گزینه ی Build Solution رو بزنید، کمی شکیبا باشید و یک بار گزینه ی Rebuild Solution رو بزنید، باز هم کمی شکیبا باشید و در پایان از منوی Debug گزینه ی Start Debugging روبزنید.
این که اینجوری میشه چون گاهی، زمانی که شما VS رو میبندی و دوباره باز میکنی، اگر کدی رو که در گذشته بوده پاک کنی و کد دیگری به جاش بنویسی، کامپایلر تنها کد پیشین رو اجرا میکنه، برای همین باید گزینه ی Rebuild Solution رو بزنی که دوباره کد رو وارسی کنه
سلام
دوستان من میخوام دو تا عدد بزرگ رو با هم جمع کنم... یه کلاس نوشتم...
حالا تستش که میکنم همینو...
عدد اول رو درست تبدیل میکنه و چاپ میکنه...
عدد دوم رو هم همینطور.
اما به جمعشون که میرسه... مثلا اینجا همه ی عددارو درست باهم جمع میکنه... اما مقدار [ob1[1 رو -72 میذاره! در نتیجه یکی از اعداد اشتباه جمع میشه...
اگه میشه تستش کنین لطفا
جمع رو هنوز کاملش نکردم...
یه کمکی هم برای new int دیگیتس temp بکنین خیلی خوبه...
چون اونیکی هارو پویا گرفتم... پویا گرفتن این در صورتی که دو تا عدد بزرگا اندازشون فرق کنه یکم مشکل میشه... راه بهینه رو میخوام در اصل
فصل دو کتاب ديتل ديتل يه تمرين داره گفته وزن و قد رو به پوند و اينچ يا کيلوگرم و متر بگيره بعد بی ام آی رو چاپ کنه
کد زير رو براش نوشتم اما برنامه درس اجرا نميشه!!! اشکال چيه?
Last edited by D_felfelak; 24-11-2012 at 17:54.
بفرما:
فقط قد رو باید به متر وارد کنه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by caca_caca888; 24-11-2012 at 19:38.
سلام ببخشید چند تا فرم داخل c#دارم یه کلاس نوشتم ولی فرم ها اونو نمیشناسه !چیکا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)