تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 197 از 2403 اولاول ... 971471871931941951961971981992002012072472976971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه cleverchild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما درست می گید . من هم با اشتراک 128 اگه یه ریز از 1 شب تا 6 صبح دانلود بذارم بین 2 الی 2.5 گیگ داون میشه البته با برنامه تورنت و سید خوب ... البته بجز بعضی شبا که سرعت پایینه ...
    اما در مورد IDM شما در صورتی می تونید این کار رو بکنید که اکانت پولی راپید داشته باشین و با حالت free user اصلا امکان استفاده از دانلود منیجر و resume وجود نداره ...
    فکر می کنم اکثر دوستانی که اینجا دانلود می کنن و تازه اشتراک ADSL گرفتن اکانت راپید نداشته باشن بنابراین نمی تونن با این روش از راپید دانلود کنن ... حتی اگه کامپیوتر رو طوری تنظیم کنن که سر ساعت 6 دیسکانکت یا حتی خاموش شه باز هم اگه دانلودشون کامل نشده باشه همه فایلشون می پره ... در نتیجه اگه کسی بخواد مثل شما با خیال راحت و حرفه ای هر شب بدون بیخوابی داونلود کنه یا باید از لینکایی استفاده کنه که دانلود منیجرها رو پشتیبانی می کنن یا تورنت یا باید سر کیسه رو شل کنه و اکانت راپید بخره و یا اینکه یه اکانت 1 مگا بیت نامحدود بگیره و ککش هم نگزه واسه دانلود روزانه و شبانه ! ... از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی ... ببخشید !! دارندگی و عدم بیخوابی شبانه واسه دانلود !
    معمولا بیشتر دوستان میخوان فیلم دون کنن که الان اکثر سایت ها لینک مستقیم میدن خودشون که دیگه نیازی به اکانت رپید نیستش
    البته یه برنامه هم هستش که میتونین باهاش از راپید بدون داشتن اکانت به صورت گروهی دون کنین(یعنی لینک ها رو میدین بهش براتون پشت سر هم دون میکنه،ولی نمیدونم resume هم ساپورت میکنه یا نه)

البته زیادم نمیخواد سر کیسه رو شل کنین ،من با 5000 تومن یه اکانت رپید بالا 2 ماه(بسته به شانس که چند ماهه در بیاد) با V-P-N یه ماهه و VIP یه ماهه میگیرم
    Last edited by cleverchild; 30-12-2009 at 01:31.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سرعت من که بد تر بود یه فایل 400 مگی رو با سرعت 14 کیلیو بایت از ساعت 1 تا 2 که من دیدم داشت دان میکرد .
    Last edited by pedram9; 30-12-2009 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هیچی . میخواستم یه چیز بنویسم یادم رفت
    Last edited by pedram9; 30-12-2009 at 12:41.

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

هیچی . میخواستم یه چیز بنویسم یادم رفت
    یادت نرفته...
    این یکی دیگه واقعا اسپم بود

5. این کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    آقاي بيرك لطفا شبايي كه سرعت پايينه بيا ينجا بنويس ببينم واسه همه كنده يا فقط واسه منه

الان ساعت 1:15 شب و سرعت من 40 كيلوبايته (128)..امشب سرعت پايينه يا بالاس؟

فايل 200 مگي رو آي دي ام نوشته 1 ساعت و 30 دقيقه////

يه سوال؟

چطوري ميشه با idm طوري گذاشت كه وقتي دانلود يه فايل تموم شد پشتش اونيكي شروع بشه؟يعني ساعت نزاريم كه اونيكي سر اين ساعت شروع به دانلود كنه.
    دوست عزیز !
    از شانس بد شما دیشب از اون شبایی بود که سرعت پایین بود ... اما مثلا شبای عاشورا ( با وجود اینکه ایمیل و ... قطع بود ) سرعت به 200 می رسید . ( البته فکر می کنم اکثر دوستان اون شبا بخاطر مراسم یا قاط زدن اینترنت بیخیال دانلود شده بودن و خواب بودن واسه همین سرعت عالی بود ! ) اما با وجود کم بودن سرعت با برنامه تورنت سرعت دیشب بین 40 الی80بود ... کاملا بستگی به این داره که اون لحظه کسانی که همزمان با شما از پهنای باند دارن استفاده می کنن در حال دانلود باشن یا نه ! چون همونطور که می دونین هر کدوم از خطهای اینترنت ما بین چند نفر تقسیم می شه ... ( مگه اینکه اشتراک با پهنای بانداختصاصی داشته باشیم که نداریم ! ) پس این دیگه شانسیه که مثلا من با چند نفر دیگه ای که پهنای باندم تقسیم می شه اون لحظه بقیه کارای کم حجم کنن و مثلا سرعت من بالاتر بره یا اینکه همشون در حال دانلود خفن باشن و سرعت مثل دیشب بشه ... به مرکز مخابراتی هم بستگی داره مثلا شماره 7 ها انگار سرعتشون یه کمی ( فقط یه کمی )بهنره ... اما ناراحت نباشین حتی اگه سرعت 40 باشه یعنی با پول اشتراک 128 دارین سرعت بالای 300 میگیرین ... من امیدوارم همیشه اینطور باقی بمونه و به سرعت قانونی 16 کیلو واسه 128 برنگرده هیچوقت ... پس گله ای نیست . اگه 40 بود عیب نداره اگه هم بعضی شبا رفت بالای 200 دستشون درد نکنه ... امیدوارم شما هم طعم سرعت بالای 200 رو بچشی .

من بیشتر از تورنت استفاده ی کنم و ازش هم کاملا راضیم چون فایلها و برنامه هایی می شه تو سایتای تورنت پیدا کرد که شاید جاهای دیگه نباشن ... زیاد سراغ IDM نمی رم مگه اینکه واجب بشه !
    در این مورد به نظرم دوستمون آقای cleverchild استاد باشن و می تونن تو پست خصوصی به شما توضیخات کامل بدن که چطور یکی پس از دیگری فابلهای راپید رو با IDM داون می کنن . ( البته بهتره نحوه کار با دانلود منیجر ها و IDM رو اینجا بحث نکنیم چون تاپیک منحرف می شه اینجا جای بحثش نیست . یه جستجوی کوچیک کنین کلی مطلب تو همین سایت در موردشون هست اگه هم راهنمایی خواستین اونجاها نحوه کامل کار کردن باهاشون رو اساتید راهنمایی می کنن )
    موفق باشی .
    Last edited by birak; 30-12-2009 at 17:44.

7. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Birak جان چرا یه آواتار برای خودت انتخاب نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

( البته بهتره نحوه کار با دانلود منیجر ها و IDM رو اینجا بحث نکنیم چون تاپیک منحرف می شه اینجا جای بحثش نیست . یه جستجوی کوچیک کنین کلی مطلب تو همین سایت در موردشون هست اگه هم راهنمایی خواستین اونجاها نحوه کامل کار کردن باهاشون رو اساتید راهنمایی می کنن )
    موفق باشی .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم تاپیک IDM

10. این کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

ممنون دوستان..ديشب همه رو تو صف گذاشتم 1 گيگ و 200 وگ ديشب دان كردم...البته سرعت بعد 4 خوب شد قبلش خوب نبود....

از راهنمايي هاتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من دیشب یه دانلود 1گیگ 300 داشتم از ساعت 2 گذاشتم دانلود منیجر رو روی ساعت تا 5:50 دقیقه قطع بشه دیگه دان نکنه صبح بلند شدم حجمم رو نگاه کردم دیدم 270 تا دارم فقط ولی من 700 تا داشتم من که گذاشتم روساعت چرا دانلود رو قطع نکرد و تا 7 یا 8 صبح ادامه داد تا حجمم اینجوری بشه

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

من هميشه ميزارم ساعت 6 تموم كنه همون موقع هم پي سي رو خاموش كنه...اينجوري خيلي بهتره///اگه يه موقع مثل واسه شما گير كرد كامپيوتر خاموش بشه...

پدارم جان شما ترافيك ماهيانتون چقدره؟

من 128 سه ماهه 9 گيگ دارم..الان حدودا سه هفته گذشته 5 گيگ واسم مونده...اوايل نميدونستم چي به چيه همه رو در طول روز دان ميكردم...كاش از همون موقع هواي حجمم رو داشتم...مثل اينكه تا آخر اين ماه بايد برم حجم اضافي بخرم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •