یادش بخیر. فکر نکنم تا 50 سال دیگه هم کسی بتون این رکورده خوزه رو بشکنه
در مورد باخت هم آره تو اون فصل فقط به منسیتی باختیم 1- 0 با گلی که همین آنلکای لعین ! از رو نقطه پنالتی زد.
یادش بخیر. فکر نکنم تا 50 سال دیگه هم کسی بتون این رکورده خوزه رو بشکنه
در مورد باخت هم آره تو اون فصل فقط به منسیتی باختیم 1- 0 با گلی که همین آنلکای لعین ! از رو نقطه پنالتی زد.
به نظر می رسد باز هم سران باشگاه چلسی طبق خواسته ی اسکولاری به دنبال ستاره ی برزیلی منچستر سیتی هستند.
روبینیو که در آغاز فصل با کلی حرف و حدیث به تیم دوم شهر منچستر پیوست به نظر می رسد بعد از چند ماه بازی در این تیم خسته شده است و از عملکرد تیم خود ناراضی است . روبینیو در تابستان به چلسی خیلی نزدیک شد اما منچستر سیتی با مبلغ زیادی که به رئال پیشنهاد داد توانست در به خدمت گیری این بازیکن چلسی را شکست دهد . روبینیو که مشخص بود چلسی را به منچستر سیتی ترجیح می دهد چند روزی است که بدون اجازه ی باشگاه کمپ تمرینات را ترک کرده و این حرکت او بر شایعات مبنی بر پیوستنش به چلسی دامن می زند . اسکولاری که بار ها از علاقه اش به روبینیو صحبت کرده به نظر می رسد هنوز امید دارد تا او را به لندن بیاورد . هنوز درباره ی مبلغ پیشنهادی خیلی صحبت نشده اما به نظر می رسد سران باشگاه حاضرند در ازای از دست دادن چند بازیکن روبینیو را به خدمت بگیرند.
لازم به ذکر است که دیگر مهاجم منچستر سیتی یعنی دنیل استوریج هم مورد توجه چلسی قرار گرفته .
اینجا که بیش از نیمی از محلت نقل و انتقالات زمستانی گذشته چلسی هیچ خریدی انجام نداده و فقط بازیکنان جدید به لیست خرید های احتمالی اضافه می شود اما سران باشگاه تلاش چندانی برای خرید هیچ کدام از بازیکنان مورد علاقه ی اسکولاری نمی کنند .
آره
من هنوز یادمه
اخبار گفت چلسی با یک گل به منچستر سیتی باخت!
من هم گفتم عجبی چلسی یه بار باخت!!!!(اون موقع هنوز طرفدار چلسی نبودم)
یاد همون روزا و مورنیو بخیر...................
آره مردک
میگه من طرفدار چلسی بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من می دونستم که حتما اینو شب لیگ قهرمانان اینو میارن راجع به بازی صحبت کنه.میگفت من به شما گفتم آقای جاودانی این فاجعس که چلسی بیاد به فینال و قهرمان بشه.
هر وقت می دیدمش و می بینمش دلم می خواد تلویزیون رو بشکنم
یارو دوست داره تیم های بدرد نخور قهرمان بشن.
مطمئنم که شب لیگ قهرمانان خیلی خوشحال بوداز خداش بود که چلسی قهرمان نشه
این در حالی بود که من (و شاید خیلی از طرفداران متعصب چلسی) نشستم گریه کردم.تا لحظه ی آخر بیدار بودم.برای چلسی گریه کردم.صبح امتحان ترم 2 خودمو خراب کردم.ولی آقای صدر تو کف ثروتهای نا مشروع آبراموویچ بود که به پای تیم ریخته شده.
من تو زندگیم یه بار اونم به خاطر چلسی اشک شادی ریختم
امیدوارم به خاطر این حرفا به من نیش خند نزنید چون من خیلی چلسی رو دوست دارم.خیلی...
این صدر از نظر من نا بخشودنی
از نظر شما نمی دونم
در آخر برای چلسی آرزوی موفقیت دارم.از antares هم به خاطر پستهای بسیار مفیدشون حیلی ممنونم و دست همه ی طرفداران عزیز چلسی رو(طرفداران الان نه مثل آقای صدر)می بوسم
همگی موفق باشید![]()
برترين تيمهاي باشگاهي تاريخ فوتبال اعلام شد
بارسلونا بر بام فوتبال جهان؛ تيمهاي ايراني در ليست نيستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
فدراسيون جهان تاريخ و آمار فوتبال رده بندي برترين تيم هاي باشگاهي جهان تمام ادوار را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال در آغاز سال جديد ميلادي فهرست برترين تيم هاي باشگاهي جهان در طول تمام ادوار را اعلام كرد كه البته در اين فهرست نامي از تيمهاي ايران ديده نميشود و اين مساله با توجه به عملكرد نه چندان قدرتمند تيم هاي ايران در رقابتهاي قارهاي اتفاقي غير طبيعي نيست.
براساس اعلام اين فدراسيون، بارسلونا، منچستر يونايتد و يوونتوس سه تيم برتر جهان هستند. در ميان ده تيم برتر جهان فوتبال انگليس و ايتاليا با سه نماينده بيشترين تيم را دارند.
رده بندي10 تيم برتر تاريخ فوتبال جهان:
1- بارسلونا اسپانيا 757 امتياز
2- منچستر يونايتد انگليس 678 امتياز
3- يوونتوس ايتاليا 621 امتياز
4- ميلان ايتاليا 611 امتياز
5- رئال مادريد اسپانيا605 امتياز
6- اينتر ميلان ايتاليا 567 امتياز
7- بايرن مونيخ آلمان 563 امتياز
8- آرسنال انگليس 550 امتياز
9- ريور يلاته آرژانتين 503 امتياز
10- چلسي انگليس 442 امتياز
آره یه روزی ما بین اون 3 تیم برتر بودیم
حالا آرسنال و ریور پلاته از ما زدن جلو![]()
این روبینیوی **** تازه فهمیده اول فصل چه گندی زده و به چلسی نیومده . حالا با من سیتی داره تو آخرای جدول حال میکنه
منم همینطور . البته من شنبه امتحان داشتم ولی نتونستم یه کلمه بخونم ! آخرم شانسی فیزیکو با 12 پاس کردم!صبح امتحان ترم 2 خودمو خراب کردم![]()
الفهیم ، مالک باشگاه منچستر سیتی اعلام علاقه مندی به خرید چلسی از رومان آبراموویچ کرد.
بحث مالکیت چلسی که در چند روز گذشته یکی از داغ ترین بحث های محافل ورزشی بوده این بار با اضافه شدن نام الفهیم به کاندید های مالکیت جدید چلسی داغ تر شده . با آن که آبراموویچ چندین بار اعلام کرده که علاقه ای به فروش چلسی ندارد مالک میلیادر عرب باشگاه منچستر سیتی برای خرید چلسی ابراز علاقه مندی کرد . سلیمان الفهیم ( شرکت ابو ذبی یونایتد) که در تابستان منچستر سیتی را مال خود کرد قصد دارد تا یک باشگاه بزرگ دیگر را خریداری کند . الفهیم قصد دارد بهمراه شرکت سوئیسی فالکون اکوئیتی یکی از گران ترین باشگاه های جهان را خریداری کند .
مدیر شرکت فالکون گفت : بله درست است . ما باز هم به دنبال باشگاه های اروپایی بودیم و هستیم تا باشگاهی دیگر را به خدمت بگیریم و چلسی یکی از باشگاه هایی است که هر کسی دوست دارد آن را به خدمت گیرد . من هم شندیم که آبراموویچ قصد فروش چلسی را ندارد اما اگر قیمت مناسبی به او پیشنهاد شود قطعا فروشنده خواهد بود . من و شریکم به اندازه ی کافی پول داریم ولی باید بیشتر بررسی کنیم تا از خرید چلسی مطمئا شویم .
لازم به ذکر است که آبراموویچ بیش از ۵۰۰ میلیون پوند برای فروش چلسی درخواست کرده و به نظر می رسد الفهیم و شریکش قصد دارند مبلغ ۷۰۰ میلیون را پیشنهاد دهند . اما درباره ی قیمت پیشنهادی هنوز کسی به خبرگزاری های چیزی نگفته است .
تیم چلسی روز شنبه در رقابت های جام حذفی میزبان تیم ایپسویچ است
تیم چلسی که در دور قبل تیم ساوتند را در بازی برگشت 4-1 شکست داد در این مرحله باید به مصاف تیمی برود که بازی های زیادی در برابر این تیم انجام داده است.
چلسی در دور چهارم این رقابت ها بدون در اختیار داشتن کاپیتان تری , اسین , جوکول و میکل به مصاف این تیم خواهد رفت.
اگر مالودا در این بازی برای چلسی به میدان برود پنجاهمین بازی اش برای چلسی را انجام خواهد داد.
ایپسویچ هم اکنون با 39 امتیاز از 28 بازی در رتبه یازدهم لیگ دسته یک قرار دارد.
آخرین بازی دو تیم در سال 1998 در یک چهارم جام اتحادیه بوده است که چلسی پس از تساوی 2-2 این تیم را با نتیجه 4-1 در ضربات پنالتی شکست داد.
دو تیم در کل 43 بار رو در روی هم قرار گرفتند که سهم چلسی 22 پیروزی و سهم ایپسویچ 9 پیروزی است و 12 بازی نیز به تساوی انجامیده است.
دو تیم 22 بازی در استمفوردبریج مقابل یکدیگر برگزار کرده اند که چلسی در 15 بازی پیروز و در دو بازی شکست خورده است و 5 بازی هم مساوی شده است
چلسی رکورد خودش که حضور متوالی در دور چهارم این جام به مدت 10 سال متوالی که متعلق به سالهای 1963 تا 1973 بود را با رسیدن به این مرحله برای یازدهمین سال متوالی از سال 1998 تا 2009 است را شکست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)