تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 197 از 1635 اولاول ... 971471871931941951961971981992002012072472976971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه بگین منظورتون کدوم عکسه؟ شاید اونی رو میگین که 10 برابر زوم کرده بود.
    منظورتون اینه که خیلی موشکافانه مورد بررسی قرار داده؟ خب اگه این کار رو نکنه که به قول خودتون هیچ تفاوتی نمیکنن با هم. از همین نکات ریز تفاوت ها معلوم میشه.
    همون دو عکس اولی که در مود اتوماتیک گرفته شده و آدم احساس می کنه صحنه رو با نور آبی نوردهی کردن من دو هفته است دارم سعی میکنم دو تاعکس به اون بی کیفیتی بگیرم ولی من ناشی در امر عکاسی هنوز نتونستم موفق بشم.
    شما تا حالا چند تا از این تفاوتها رو با دوربینتون احساس کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.ایننجا هر کی ساز خودش رو میزنه.اگه بگم ریویوها قابل اعتماد نیستن جناب prowler میگه حرفت رو قبول ندارم و متهم میشم به دری وری گفتن.اگه استناد کنم چند نفر دیگه میان میگن این ریویوها قابل اعتماد نیستن.
    حالا آخرش چی شد؟قابل اعتمادن یا قابل اعتماد نیستن؟
    در ضمن من فقط ریویوها رو نخوندم بلکه با این اینترنت دیال آپ حوصله به خرج داده و تک تک عکسهاش رو دیدم.
    چیزی که من از عکس ها دیدم این بود که sx10 از بقیه بهتر بود .با عکس های شارپ و واضح.
    جناب unforgiven مگه شما تا دیروز نمیگفتی که فوجی 2000 در عکس به پای fz28 نمیرسه؟حالا چی شده که میگی تفاوت چندانی ندارن؟اگه ریویو رو قبول هم نداشته باشم چشم که دارم.درسته؟
    در فیلمبرداری هیچ دوربینی به پای فوجی 2000 نمیرسه و در عکاسی هیچ دوربینی به پای sx10 نمیرسه.
    عکس هایی که من در همون سایت معروف که مدام اسمش رو بردید دیدم به نظرم واقعی بودن.
    علتش هم این که از سایت های دیگه هم عکس جمع کرده بودم و با مقایسه به این سایت میفهمم که عکس ها واقعی هستن.
    در فوجی 2000 عکسها رو شنتر از مدل هایی که ما بحث کردیم هست.
    دوستان بهتره به جای تعصب واقعی حرف بزنند....حداقل تکلیف خودتون رو مشخص کنید.فکر کنم چند نفر در این تاپیک هستن که مغرضانه اظهار نظر میکنن.من در پست های قبلی گفتم به این ریویوها نمیشه اعتماد کرد که جناب prowler با توپ و تشر اومد که حرفت غلطه.حالا که استناد میکنم چند نفر دیگه میگن قابل اعتماد نیست و چرا استناد میکنی به اون ها.
    فقط اینقدر میدونم که هرکدام از این دوربین ها عیب های خودشون رو دارن و هیچ کدوم بی عیب نیستن.
    من این همه در مورد باتری سوال کردم که خیلی ها گفتن باتری قلمی بهتره و هر جایی پیدا میشه ولی الان جناب senator به من H50 رو پیشنهاد داده و گفته باطری قلمی مشکل به وجود میاره.
    حالا شما فعلا مشکل خودتون رو با هم دیگه رفع کنید و بعد با من دچار مشکل بشید.
    فکر کنم اینکه گفتم در اصفهان هستم بعضی ها ...... .
    دوستان چون حوصله ندارن و میخوان سریع یه چیزی بگن که کم نیارن سریع بشون بر میخوره و......
    ولی من دیشب تا صبح عکس دیدم و در پایان گفتم نظرات شخصی من بود.ولی بعضی دوستان مثل unforgiven فقط خودش رو قبول داره و فقط fz28 رو قبول داره و هر کی اسم مدل های دیگه رو بیاره به ایشون جسارت کرده.
    فکر میکردم اینجا یک محیط دوستانه هست و نمیدونستم که اینقدر بعضی ها بی جنبه باشن.
    جناب unforgiven اگه شما به یاد داشته باشید من حدود 2 هفته قبل در مورد فیلمبرداری این دوربین از شما پرسیدم که گفتی در پیام خصوصی آدرس بدم و یه فیلم برای من ارسال کنی(که من در دلم گفتم چه آدم خوبی هستی ولی اون موقعه نمیدونستی اصفهانی هستم).حالا چرا ما هر چیزی میگیم شما سریع جبهه میگیری؟
    اگه fz28 دوربین خوبیه پس شما چرا همه رو متهم به ندانستن میکنی؟؟؟؟خوب اگه خوبه که مبارکت باشه و خیرش رو ببینی.
    آقای unforgiven شما فراموش کار شدی.مگه شما برای من از همین سایت ریوریو نذاشتی و خوشحال بودی که این سایت fz28
    رو عالی تعریف کرده؟خوب عزیز جان من هم که به همون سایت مراجعه کردم.
    این سایت فوجی 2000 رو آخر همه گذاشته در قسمت دسته پائین تر ازهمه.شما اینش رو قبول داری ولی چیزای دیگش رو نه.
    به نظر خودت کمی عجولانه صحبت نمیکنی؟؟؟؟؟حداقل پست های قبلی خودت رو ببین که چی گفتی.
    بعضی از دوستان به جای کمک کردن قصد خراب کردن طرف مقابل رو دارن.حداقل اگه خیرمون به هم نمیرسه احترام همدیگه رو داشته باشیم.اینجا همه نظرشون رو میگن و لی به محض این که من نظرم رو میگم همه ناراحت میشن.
    این که نمیشه که فقط حرف خودتون رو قبول داشته باشید.من اگه وقت داشتم صحبت های بعضی از دوستان رو مثل خودشون میزاشتم تا حداقل خوشون یادشون بیاد که چه حرفی زدن.
    ممنون از همه.اگه قصد کمک دارید کمک کنید نه اینکه هر چی من میگم سریع موضع بگیرید.یعنی نمیشه نظر داد اینجا؟
    بهتر کمی ظرقیت داشته باشیم تا اینکه بخواهیم کسی رو خراب یا متهم به ندانستن کنیم.
    شما برای دیدن عکسای بیشتر بهتره یه سر به سایتهای دیگه که در چند پست قبلتر لینکشون گذاشتم نگاه بکنید اونجا عکسای S2000HDاز سایر دوربینهای هم رده خودش اگه بهتر نباشه بدتر نیست اونام از سایتهای معتبر ریو هستن و انصافا خوب هم توضیح می دن و مورد استناد خیلی از سایتهای داخلی هم هستن
    حرف من اینه تنها یه سایت رو مرجع قرار ندید
    من معتقدم چه S2000HD.FZ28,H50,P80,Z1015,s5700uz دارای نقاط قوت و ضعف هستن و هیچ کدومشون برتری خاصی ندارن که بتونی اونو به دیگری برتری بدی
    تو این مدت هم من سعی کردم از خود دوربین کمک بگیرم چند پست قبلتر هم گفتم اونای که دوربینها را دارن بیان اونچه رو که تو ریوها گفته شده با دوربین خودشون بررسی کنن
    الان هم می گم اشتباه محظ که فقط به ریوها اعتماد بکنید

جناب 741852 در این مدت هر سوال شما رو بنده برا ساس تجربیات خودم و مختصر دانش خودم تا اونجای که مطمئن بودم درسته جواب دادم و هدفم هم گمراهی شما یا سایر دوستان نبوده برام هم مهم نیست شما اهل کجا هستید. انتظار نداشتم دیگه ما را متهم بکنید

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

همون دو عکس اولی که در مود اتوماتیک گرفته شده و آدم احساس می کنه صحنه رو با نور آبی نوردهی کردن من دو هفته است دارم سعی میکنم دو تاعکس به اون بی کیفیتی بگیرم ولی من ناشی در امر عکاسی هنوز نتونستم موفق بشم.
    منظور شما رو متوجه نمیشم. میگین با مود اتومات گرفته پس تنظیم دستی نکرده که بگین تنظیمش بد بوده. اگر هم میگین عکس رو دستکاری کرده که باز هم امکانش صفره. چون اصل عکس ها رو شما میتونین دانلود کنین. و اگه دانلود کنین و یه properties ازش بگیرین تمام جزئیات نوع دوربین و تنظیمات و زمان گرفته شدن عکس و حتی حساسیت و سرعت شاتر و ... رو میتونین مشاهده کنین. اگه یه عکس رو با فتوشاپ دستکاری کنین دیگه این مشخصات رو نشون نمیده.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستانی که میگن باتری لیتیومی بیشتر از قلمی می مونه به این قسمت توجه کنن:
    SX10 که باتری قلمی میخوره با یه بار شارژ 600 تا عکس میگیره. از دوربین هایی که باتری لیتیومی میخورن fz-28 حدود 460 عکس. H50 حدود 300 عکس. P80 حدود 250 عکس. Kodak 1015 حدود 270 عکس میگیرن.
    اگه یادتون باشه یه بار دیگه هم گفتم به طور کلی باتری لیتیومی بهتره که همه ی دوربین های SLR از این نوع استفاده میکنن. ولی در مورد دوربین های کامپکت و سوپرزوم نوع باتری ربطی رابطه ی مستقیم با عمر باتری نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    مطمئناً آن سايت بر اساس مقايسه يك عكس در مورد خروجي كلي دوربين نظر نداده ومواردي همچون كيفيت عكس در محيط هاي كمنور و پر نور و مودهاي مختلف , قدرت و تاثير فلاش , كيفيت عكس در ايزوهاي مختلف , عملكرد لرزش گير و غيره دوربين ها رو مورد مقايسه قرار داده و موارد جانبي هم را مد نظر قرار داده. مثلا همين فرمت RAW از ديد خيلي ها اين قابليت شايد ملموس نباشه و لي از ديد افراد حرفه اي ملاكي براي مقايسه قرار گرفته مي شه.
    در اين مقايسه ها h50 هم امتياز خوبي گرفته ولي به خاطر موارد زير از گردونه انتخاب خارج شده:
    I mentioned earlier that three cameras consistently outperformed the rest of the group. Of these three the Sony H50 lost marks for its smaller zoom range, fiddly controls and tiny, low resolution viewfinder (it also has the most destructive noise reduction and least effective image stabilizatoin of the trio), leaving the Canon SX10 IS and Panasonic FZ28 vying for the top spot
    پس فقط كيفيت مطلق اونم بر روي مونيتور ملاك نيست و گرنه اختلاف چنداني در خروجي اين دوربينها وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظور شما رو متوجه نمیشم. میگین با مود اتومات گرفته پس تنظیم دستی نکرده که بگین تنظیمش بد بوده. اگر هم میگین عکس رو دستکاری کرده که باز هم امکانش صفره. چون اصل عکس ها رو شما میتونین دانلود کنین. و اگه دانلود کنین و یه properties ازش بگیرین تمام جزئیات نوع دوربین و تنظیمات و زمان گرفته شدن عکس و حتی حساسیت و سرعت شاتر و ... رو میتونین مشاهده کنین. اگه یه عکس رو با فتوشاپ دستکاری کنین دیگه این مشخصات رو نشون نمیده.
    چطور یه سایت معتبر میاد یه عکسی رو به عنوان نمونه قرار میدهه که امکان گرفتن اون خیلی کمه آدم با دیدن این عکسا فکر می کنه این دوربین قدرت تشخیص رنگها رو نداره در حالی که این طور نیست جالب هم اینججااست که در همون ریو گفته فرق زیادی بین خروجی این سری دوربین وجود نداره آخه اگه این فرق نیست پس فرق چیه ؟ الان من هم Fz28 هم S2000 در دسترسم هست باورکنید در شرایط یکسان اصولا فرقی بین خروجیشون نیست ولی عکسای اون سایت تفاوت زیادی باهم دارن ضمن اینکه ایزوی عکسا در بعضی شرایط یکسان متفاوته
    چطور می تونم به این ریو اعتماد کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    مطمئناً آن سايت بر اساس مقايسه يك عكس در مورد خروجي كلي دوربين نظر نداده ومواردي همچون كيفيت عكس در محيط هاي كمنور و پر نور و مودهاي مختلف , قدرت و تاثير فلاش , كيفيت عكس در ايزوهاي مختلف , عملكرد لرزش گير و غيره دوربين ها رو مورد مقايسه قرار داده و موارد جانبي هم را مد نظر قرار داده. مثلا همين فرمت raw از ديد خيلي ها اين قابليت شايد ملموس نباشه و لي از ديد افراد حرفه اي ملاكي براي مقايسه قرار گرفته مي شه.
    در اين مقايسه ها h50 هم امتياز خوبي گرفته ولي به خاطر موارد زير از گردونه انتخاب خارج شده:

پس فقط كيفيت مطلق اونم بر روي مونيتور ملاك نيست و گرنه اختلاف چنداني در خروجي اين دوربينها وجود ندارد.
    در شرایط معمولی یعنی چیزی که 80 درصد شرایط معمولی که ما باهاش برخورد می کنیم خروجی همه این دوربینها یکیه اما در شرایطی که احتمالا تو یه سال یه بار برای من آماتور ایجاد میشه امکان داره با هم متفوت باشن اما بازم می گم
    قراره این شرایط چند بار تو یه مدت طولانی برای من ایجاد باشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستانی که میگن باتری لیتیومی بیشتر از قلمی می مونه به این قسمت توجه کنن:
    Sx10 که باتری قلمی میخوره با یه بار شارژ 600 تا عکس میگیره. از دوربین هایی که باتری لیتیومی میخورن fz-28 حدود 460 عکس. H50 حدود 300 عکس. P80 حدود 250 عکس. Kodak 1015 حدود 270 عکس میگیرن.
    اگه یادتون باشه یه بار دیگه هم گفتم به طور کلی باتری لیتیومی بهتره که همه ی دوربین های slr از این نوع استفاده میکنن. ولی در مورد دوربین های کامپکت و سوپرزوم نوع باتری ربطی رابطه ی مستقیم با عمر باتری نداره.
    تجربه خودم با باطریهای که قبلا شرح دادم
    بعد از 5 روز تازه احتیاج به شارژ پیدا کرده
    حداقل 400 تا عکس و یه ساعت فیلم گرفتم با ال سی دی روشن
    البته اینم بگم برای خالی شدن شارژ به طور کلی باید حداقل 15 دقیقه هم با دوربین رفرشکنم تا کامملا خالی بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در شرایط معمولی یعنی چیزی که 80 درصد شرایط معمولی که ما باهاش برخورد می کنیم خروجی همه این دوربینها یکیه اما در شرایطی که احتمالا تو یه سال یه بار برای من آماتور ایجاد میشه امکان داره با هم متفوت باشن اما بازم می گم
    قراره این شرایط چند بار تو یه مدت طولانی برای من ایجاد باشه؟
    حرف شما كاملا صحيح است ولي اين ريويو تنها براي شخص خاصي كه نوشته نشده يا تنها براي كاربد خاص از دوربين. خوب ممكنه اين موضوعي گفتيد براي من شما اتفاق نيوفته مثلا من تاحالا بالاتر از ايزو 800 با اين دوربين عكس نگرفتم اونم يكي دوبار ولي خوب همه افراد كه اينطوري نيستند.بعضي ها از عكس هايسان كراپ مي گيرن بد نويز عكس رو مورد برسي قرار ميدهند و در مورد كيفيت عكس قضاوت مي كنند ولي من شايد به ندرت اين كار رو انجام دهم.اين نتيجه گيري هم بر اساس كاربردي هاي متفاوت است نه صرفا براي استفاده خاص.
    دليل اينكه شما اختلافي بين دو دوربين نمي بينيد به دليل اختلاف ناچيز انها مي باشد و از ديد من و شماست ولي يكي پيدا مي شه كه شايد همين مقدار برايش مهم باشه . واگه ريويو را مشاهده كنيد همه چيز زير زره بين ميره ولي من و شما كلي به عكس نگاه مي كنيم.در پايان نويسنده بنا به دلايلي كه مي اورد و بر اساس تجارب خود آنها را به عنوان يك پيشنهاد براي كاربرقرار ميده و انتخاب رو به خود فرد واگذار مي كنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من تازه با اين فروم آشنا شدم.من مي خوام p80 نيكون بگيرم ميشه نظرتون رو راجع به اين دوربين بگيد؟ممنون ميشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •