کی برای pc میاد؟ مشخص شده؟
سلامکی برای pc میاد؟ مشخص شده؟
حدود 45 روز دیگه تو بازار جهانی عرضه میشه....حالا کی میاد ایران دیگه خدا میدونه
به این لینک برید و قسمتrelease date رو بخونید
ممنانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 29-07-2009 at 17:43.
البته این سایتی که مسعود جان گذاشته عالیه ولی برای کسانی که dial up دارند(مثل خود من) و میخواند حدود فریم دستشون بیاد بد نیست به این بنچمارکها یه نگاهی بندازند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید این سوال رو میکنم با دایرکت ایکس 10 آیا چقدر تاثیر داره در ضمن حداقل فریمی که در روزلیشن 768*1024 چقدر میتونه باشه که مشکل ساز نشه
Last edited by pcali; 30-07-2009 at 07:52.
آقا سیستم من اینه میشه این بازی رو با این سیستم اجرا کرد ؟
CPU : AMD 4000
Ram: 2*1 GB
Graphic: 9500
...................
راستی من شنیدم این بازیرو میشه دو نفره هم بازی کرد یعنی یکی بشه دختره یکی بشه پسره ........... با pc هم میشه دو نفره بازی کرد ....دسته بازی می خواد یا با کی بورد هم میشه بازی رو دو نفره انجام داد !!!!!!!!
فکر کنم فقط کمی شفاف تر میشه.تاثیر زیادی نداره.
این دیگه از اون حرفا بود . وقتی بازی تو دنیا عرضه میشه توی 24 ساعت بعد به ایران هم میرسه .
عصر حجر که نیست ماشالله همه افراد و شرکت ها adsl دارند و تو چند ساعت دانلودش میکنند .
آره. اگه بخوای از شرکت در پیت بخری که 1 کرک مسخره گذاشته که 1000 تا مشکل داره و شما باید خودت دنبال کرک بگردی حرف شما درسته.
ولی اگه از 1 شرکت خوب بخری مثل سرزمین چند روزی طولش میده.
طبق تجاربی که من دارم بین dx9 و dx10 در رزولوشنهای زیر 1600 میشه گفت تفاوتی وجود نداره(مخصوصا توی رزولوشن 768*1024)البته در رزولوشنهای بالا هم تفاوت خیلی محسوس نیست و اگه توی بحرش نری اصلا متوجه نمیشی که توی dx10 بازی میکنی یا dx9!!!
ولی برای فریم هم چشم انسان فریم بالای 25 رو تقریبا روون تشخیص میده ولی با توجه به خوصیات متفاوت هر فرد این میزان تا 30 متغییره ولی دیگه بالای 30 برای انسان به طور کامل غیر قابل تشخیص هست...
مجید جان تو شیرار سرزمین بازم میاد؟سرزمین خیلی خوبه ولی 2 ماهی میشه شهر ما نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)