روبن مصدوم شد ..................................................
................
مورینیو این هم بازی کنه
شما داشتید انداختید به ما ؟؟؟
یه روز در میون مصدومه ...
روبن مصدوم شد ..................................................
................
مورینیو این هم بازی کنه
شما داشتید انداختید به ما ؟؟؟
یه روز در میون مصدومه ...
ای بابا ماچاکریم این حرفا کدومه ما که دوستای جون جونی هستیم پس به به به به دوستی عالی مستحکم...
واااااااییییییییی روبن جونم بد مصدوم شد حالا کسی نیست به این احمق شوستر بگه مرتیکه بجای رائول روبن رو عوض میکردی که این وحشی ها نزنن ناکارش کنن.وای بر ما
راست می گی هیچ کس نیست حتی محمد هم نیست ...
تمممممممممممماااااااااااا ااااااااااممممممممممممم
شششششششششششششششششدددددددد دددددد
Real Madrid F.C 3 -------------------- Sevilla F.C 1
Goals
G.Heinze
Raúl
G.Higuaín
بازی داره کم کم به پایانش نزدیک میشه و من این پیروزی با ارزش و شیرین رو اول به کاسیاس جونم و به همه دوستان عزیز تبریک میگم لحظات بسیار خوبی رو داشتم از همه شما ممنون.
ولی اینو بگم که روبن به دلیل اینکه سه تعویض انجام شده نمیتونه تعویض بشه که ممکنه این ضررش بیشتر باشه امیدوارم بازی هر چه سریعتر تموم بشه ...
میگم کاسیاس جونم تو همیشه از ما یه ذره جلوی ها خوب اگه هنوز هستی میخواستم بگم از اینکه با من این بازی رو گزارش کردی و همراهی کردی و کارشناسی ممنون امیدوارم بازیهای بعد هم با هم گزارش کنیم و اینکه اگه بابامون بدونه که 2 ساعت باید پول این هوشمند رو بده از فردا نمیذاره بیایم پای کامپیوتر ...
برد 3 بر 1 رئال رو به همه شما علاقه مندان تبریک گفته و امیدوارم که از این گزارش لذت برده باشید و اینکه ما فقط بازیهای رو که شبکه های داخلی گزارش نمیکنند گزارش میکنیم پس تا برنامه بعد یا حق...
من کل امروز توی فروم بودم ..
در کل این عید رو توی فروم بودم به جز 3 روزش که رفته بودیم مسافرت (بقیش از قبل از عید بود )
اینترنت هوشمند بلای جان ما هست ...
همچنین ...
روز خوبی بود تونستیم سویا رو ببریم ..
تازه والنسیا هم 3 هیچ باخت ...
من رفتم بازی رو ببینم البته اگه نشون بده ها ...
ایول... منم این برد رو به همگی تبریک میگم
برد شیرینی بود
هفته دیگه با کی بازی داریم؟
در ضمن انگار بازی رو با تاخیر هم نمیخواد بزاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)