تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 291 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رضايت كلينزمن از اردوى دبى

يورگن كلينزمن مربى بايرن مونيخ از اردوى زمستانى اين تيم در شهرهاى دبى و ابوظبى ابراز رضايت كرد . به گزارش ايرنا، كلينزمن كه در كنفرانس مطبوعاتى پس از بازى تيم هاى بايرن مونيخ و الجزيره در ابوظبى سخن مى گفت، اردوى امارات را بهترين موقعيت براى بازسازى شرايط بدنى و آمادگى بازيكنان تيم خود دانست . وى در ادامه در مورد بازى مقابل تيم الجزيره كه به برد ۳ - 2 اين تيم منجر شد، افزود : ما سعى داشتيم كه در اين ديدار ميزان آمادگى و شرايط تيم را پس از اين اردو بسنجيم كه براى ما بسيار مفيد هم بود. الجزيره تيم بسيار خوبى است و دليل اين مدعا هم حضور سرمربى باتجربه و سرشناسى مانند براگا در رأس كادر فنى اين تيم است كه تجربه زيادى در فوتبال اروپا و امريكاى جنوبى دارد. ما بى شك به دنبال پيروزى در اين ديدار هم بوديم چرا كه اولين ديدار ما در سال ۲۰۰۹ يعنى سال جديد ميلادى بود و با خاطره خوبى اردوى امسال را به پايان برديم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ماسیمو اودو در بايرن مى ماند

ماسيمو اودو مدافع ايتاليايى بايرن مونيخ كه به صورت قرضى از ميلان به اين تيم آمده براى ماندن در پرافتخارترين تيم آلمانى ابراز تمايل كرد. اين بازيكن ۳۲ ساله گفت:«تابستان آينده حضور قرضى ام در بايرن تمام مى شود. من در بايرن احساس آرامش مى كنم و از اين كه بتوانم در مونيخ بمانم خوشحال مى شوم اما اين تنها من نيستم كه تصميم مى گيرم بلكه باشگاه و مديريت آن تصميم گيرنده هستند.» اولى هوينس مدير بايرن مونيخ قبلاً اعلام كرده بود تا اواخر مارس و اوايل آوريل جوانب انعقاد قرارداد دائمى با اين بازيكن را مورد بررسى قرار مى دهد. اودو كه به همراه تيم ملى ايتاليا به عنوان قهرمانى جام جهانى ۲۰۰۶ دست يافت از زمان حضور در اين باشگاه باواريايى ۱۲ بار در رقابت هاى بوندس ليگا و ۵ بار در پيكارهاى ليگ قهرمانان براى بايرن به ميدان رفته است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رفتن پولدی به كلن پسرفت است

كارل هاينس رومينگه بازگشت احتمالي "لوكاس پودولسكي" به كلن را براي او پسرفت مي‌داند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ در گفت‌وگو با پايگاه اينترنتي "Sport 1" درباره‌ي مهاجم جدايي طلب بايرن مونيخ گفت: «بيايد صادق باشيم. اين كار يك پسرفت شغلي است. او در بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان بازي مي‌كند و بر سر قهرماني مي‌جنگد. در كلن چنين چيزي مطرح نخواهد بود.»
    اوليور بيرهوف مدير تيم ملي آلمان هم در اين باره نظر مشابهي داشت و گفت: «به عقيده من لوكاس بايد چشم خود را به روي حقيقت ببندد و از بايرن برود. بايرن براي او پول زيادي پرداخت مي‌كند. پس او هم بايد حرفه‌اي رفتار كند و سخت به تلاش خود ادامه دهد.»
    باشگاه بايرن مونيخ در اين ميان اعلام كرد پودولسكي تابستان آينده در صورت وجود داشتن پيشنهادي قابل قبول مي‌تواند اين باشگاه را ترك كند.
    رومينگه با انتقاد از موضع مهاجم بايرن كه در مونيخ جانشين لوكاتوني و ميروسلاو كلوزه به شمار مي‌آيد، گفت: «اگر در بايرن بازي كنم، اين فرصت را دارم كه خودم را در اين باشگاه به اثبات برسانم، براي اين كار همه تلاشم را به كار خواهم گرفت. او از ماه‌ها پيش اين احساس را دارد كه انگار تعويض باشگاه يا به عبارت ديگر بازگشت به كلن تنها راه خروج از وضع كنوني و تغيير اوضاع است.»

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بايرن در ديداري دوستانه 3 بر 1 الوحده امارات رو شكست داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Omonia Nicosia 0 - 8 Alemannia Aachen
    Al-Wehda 1 - 3 Bayern Munich

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض "ژنرال " فوتبال آلمان ۶۰ ساله شد

هیتسفلد در سال‌های ۱۹۹۷ و ۲۰۰۱ دو بار به عنوان قهرمانی باشگا‌ه‌های اروپا دست یافت

اوتمار هیتسفلد، یکی از موفق‌ترین مربیان جهان فوتبال، روز ۱۲ ژانویه، شصتمین سالگرد تولدش را جشن می‌گیرد. او که به "ژنرال" شهرت دارد، در ۲۵ سال فعالیت مربی‌گری خود، ۲۵ عنوان قهرمانی با باشگاه‌های مختلف کسب کرده است.

اوتمار هیتسفلد از معدود مربیان فوتبال است که دست کم در سطح باشگاهی، به تمام عنوان‌های ممکن دست یافته. او که فارغ التحصیل رشته ریاضیات و ورزش است، در روز ۱۲ ژانویه سال ۱۹۴۹ در شهر لوراخ، واقع در منطقه مرزی آلمان و سوئیس به دنیا آمد.
    هیتسفلد که پس از جام ملت‌های اروپا در سال ۲۰۰۸، سکان هدایت تیم ملی سوئیس را برعهده گرفته، در گذشته نیز هم به عنوان مهاجم و هم به عنوان مربی در سوئیس فعالیت داشته و این کشور را حتی وطن دوم خود می‌داند.
    اوتمار هیتسلفد، بزرگترین موفقیت‌های خود به عنوان بازیکن را در بین سال‌های ۱۹۷۲ و ۱۹۷۵ در باشگاه سوئیس اف ث بال جشن گرفت، از جمله دوبار عنوان قهرمانی باشگا‌ه‌های این کشور و یک بار نیز عنوان قهرمانی جام حذفی سوئیس.
    ۲۵عنوان در ۲۵ سال
    اوتمار هیتسفلد در سال ۱۹۸۳، بلافاصله بعد از پایان فعالیت حرفه‌ای خود به عنوان بازیکن، پا به صحنه مربی‌گری گذاشت و مدتی نگذشت که توانست در لیگ سوئیس کسب شهرت کند.
    نام هتسفلد با بایرن مونیخ پیوند خورد
    او در بین سال‌های ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۱، پنج عنوان برای باشگاه سوئیسی" گراس‌هوپر زوریخ " به ارمغان آورد. هتیستفلد بعد از این موفقیت‌های چشمگیر به صندلی سرمربی‌گری بوروسیا دورتموند تکیه زد و فصل تازه و درخشانی را در وطن خود، آلمان، آغاز کرد.
    این مربی ۶۰ ساله در سال‌های ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ دو بار پیاپی با دورتموند قهرمان بوندس‌لیگا شد و یک سال بعد نیز با پیروزی بر یوونتوس تورین در فینال جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا به نخستین عنوان مهم خود در سطح بین‌المللی دست یافت.
    نام هیتسفلد اما بیش از همه به باشگاه پرآوازه بایرن مونیخ پیوند خورده که او در آنجا مجموعا به مدت ۹ سال، سرمربی بوده است: یک بار در بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴ و یک بار نیز در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۸.
    هیتسلفد به همراه بایرن مونیخ، پنج بار به عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا دست یافت و سه بار عنوان جام حذفی آلمان را از آن خود کرد. موفق‌ترین سال برای او اما سال ۲۰۰۱ بود که او به همراه بایرن مونیخ نه تنها قهرمان آلمان شد و جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا را به دست آورد، بلکه قهرمان باشگاه‌های جهان نیز شد.
    اوتمار هیتسفلد که امیدوار است که با تیم ملی فوتبال سوئیس به دور پایانی جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی راه یابد، دو بار نیز (۱۹۹۷ و ۲۰۰۱) به عنوان بهترین مربی فوتبال جهان برگزیده شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پویول در گفت و گو با بیلد

از «كان» خواستم پيراهنش را امضا كند و به من بدهد

پويول: به هيچ قيمتى موهايم را كوتاه نمى كنم
    مدافع و كاپيتان باتجربه بارسلونا ميهمان اين هفته روزنامه آلمانى بيلد بوده است وى در ملاقات يك ساعته خود با خبرنگار اين روزنامه در مورد آرايش موى خود، اوليور كان، دلايل موفقيت بارسا در فصل جارى و ... صحبت كرده است. ترجمه كامل اين مصاحبه در ذيل آمده است

• فوتباليست هاى سرشناس قاره سبز در طول يك سال بارها و بارها آرايش موى خود را تغيير مى دهند اما شما را سال هاى سال است كه با يك آرايش مو مى بينيم.

- و حتماً مى خواهيد بدانيد كه آيا روزى موهايم را كوتاه مى كنم يا نه؟!

• از كجا متوجه شديد؟ ذهنم را خوانديد؟

- نه. من نمى توانم ذهن كسى را بخوانم.

• پس از كجا متوجه شديد سؤال بعدى ام اين است؟

- براى اينكه خيلى ها اين سؤال را از من مى پرسند.

• و پاسخ شما؟

- خير، هرگز حاضر نيستم موهايم را كوتاه كنم.

• به هيچ قيمتى؟

- خير. به هيچ قيمتى حاضر نيستم موهايم را كوتاه كنم اين مدل مو را خيلى دوست دارم و فكر مى كنم با موهاى بلند چهره بهترى دارم.

• خيلى از آلمانى ها دوست داشتند پس از فينال يورو ۲۰۰۸ موهاى شما را از ته بتراشند!

- مى توانم دليلش را بپرسم؟!

• چون خط دفاعى اسپانيا با هدايت شما نقش بسزايى در پيروزى مقابل تيم ملى آلمان داشت.

- خب اگر اينقدر ناراحت بودند، مى توانستند به زمين مسابقه بيايند و اين كار را بكنند اما جدى بايد بگويم كه تيم ملى آلمان در فينال يورو ۲۰۰۸ مقابل اسپانيا فوتبال زيبايى را به نمايش گذاشت. مسلماً شكست در فينال تلخ است اما آلمان در آن فينال يك بازنده سربلند بود. من بعد از آن بازى به تمامى بازيكنان آلمان تبريك گفتم آنها شايستگى رسيدن به فينال را داشتند.
    • رسيدن به فينال شايد اما خيلى ها معتقدند قهرمانى حق اسپانيا بود نه آلمان؟
    - بله. من هم موافقم ما در طول رقابت ها فوق العاده بوديم بدون شك ما بهترين تيم بوديم.

• قهرمانى در جام ملت ها چقدر براى اسپانيايى ها ارزشمند بود؟

- خيلى زياد. ما بالاخره طلسم را شكستيم و بعد از ۴۴ سال توانستيم قهرمان اروپا شويم.

• وقتى جام قهرمانى را بالاى سر گرفتيد اولين چيزى كه به فكرتان رسيد چه بود؟

- پدرم. وقتى چنين جام ارزشمندى را در دست مى گيريد اولين چيزى كه به ذهنتان مى رسد دليل اصلى رسيدنتان به اين موفقيت است من هر چه دارم از پدرم دارم.

• و اين موفقيت را به پدرتان تقديم كرديد؟

- بله. من مطمئنم كه او به من افتخار مى كند اى كاش او زنده بود و اين موفقيت را از نزديك مى ديد.

• شما از دهه ۹۰ تاكنون پيراهن بارسلونا را بر تن مى كنيد. آيا لقب «سلطان بارسا» برازنده شما است؟

- خير. به نظرم اين لقب بيشتر برازنده پپ گوارديولا است او كارش را در سال ۱۹۸۴ در نوكمپ آغاز كرد و در طول دوران بازيگرى اش عناوين زيادى را كسب كرد. سپس مربى جوانان بارسا شد و حالا هم سرمربى تيم اصلى بارساست. افتخارات او در بارسلونا دست نيافتنى است.

• بايرن هم خطرات چنين ريسكى را به جان خريد مسئولان بايرن مونيخ هم در اقدامى مشابه يك مربى بسيار جوان را به عنوان جانشين هيتزفلد انتخاب كردند.
    - بله. گوارديولا و كلينزمن از جهات زيادى به يكديگر شباهت دارند. كلينزمن هم مثل گوارديولا يكى از بهترين هاى دنياى فوتبال بوده. او هم فهم بسيار خوبى از فوتبال دارد.

• فرانتس بكن باوئر اسطوره فوتبال آلمان هفته گذشته در گفت وگو با همين روزنامه (بيلد) مدعى شد كه بايرن مونيخ در اين فصل به اندازه بارسلونا ناآماده و قدرتمند است. نظر شما درباره اين ادعا چيست؟

- من هم بايد اين ادعا را تصديق كنم زيرا بكن باوئر در فوتبال يك اسطوره است! (با خنده)

• و اگر نام بكن باوئر را از سؤال قبل حذف كنيم چه پاسخى خواهيد داشت؟

- نمى توانم در اين مورد قضاوت قاطع و درستى داشته باشم زيرا در اين فصل هنوز موفق به ديدن بازى هاى بايرن نشده ام اما يك چيز كاملاً واضح و روشن است بايرن هم مثل بارسلونا يكى از قدرت هاى برتر فوتبال در اروپا و جهان است.

• شما تاكنون مقابل بايرن مونيخ بازى نكرده ايد درست است؟

- بله. بارسا در طى ۱۵ سال اخير فقط ۲ بار مقابل بايرن قرار گرفته است كه متأسفانه هر ۲ بار من غايب بودم يكى از بازى ها سال ۲۰۰۶ بود و ديگرى سال ۲۰۰۷ بازى خداحافظى محمت شول. از اينكه مقابل بايرن بازى نكردم واقعاً ناراحتم. به ۲ دليل.

• دليل اول؟

- چون هر ۲ بار توانستيم بايرن را شكست دهيم. دوست داشتم در پيروزى تيم محبوبم سهيم باشم.

• و دليل دوم؟

- واقعاً دوست داشتم يك بار مقابل اوليور كان بازى كنم. بازى كردن مقابل كان يكى از خواسته هاى من در دنياى فوتبال بود كه متأسفانه ميسر نشد. وقتى تابستان ۲۰۰۸ او از مستطيل سبز خداحافظى كرد واقعاً ناراحت شدم او يكى از بهترين دروازه بان هاى تاريخ فوتبال بود.

• اما در تاريخ بازى هاى دوستانه تيم ملى آلمان و اسپانيا يك بازى مربوط به فوريه سال ۲۰۰۳ به چشم مى خورد در آن سال اوليور كان دروازه بان اول تيم ملى آلمان بود در آن بازى شما هم حضور داشتيد؟

- بله اما باز هم موفق نشدم مقابل كان بازى كنم من در نيمه دوم وارد بازى شدم و متأسفانه در شروع نيمه دوم سرمربى تيم ملى آلمان ترجيح داده بود با دروازه بان دوم پا به ميدان بگذارد.

• از آن بازى خاطره اى به ياد داريد؟

- قبل از اينكه به مصاف تيم ملى آلمان برويم ويكتور والدز به من زنگ زد و خواست پيراهن امضا شده اوليور كان را برايش بگيرم. بعد از پايان بازى من به سمت كان رفتم و از او خواستم تا پيراهنش را امضا كند و به من بدهد. وقتى آن پيراهن را به والدز دادم او خيلى خوشحال شد .كان الگوى والدز بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بايرن مونيخ بر الوحده عربستان غلبه كرد

خبرگزاري فارس: قهرمان فصل قبل بوندس ليگا بر تيم الوحده عربستان غلبه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم بايرن مونيخ در پايان دوره اردوي خود در امارات، راهي عربستان شد. اين تيم دوشنبه شب در شهر جده، مقابل الوحده به ميدان رفت و به برتري 3 بر يك رسيد.
    در اين بازي كه در حضور 12 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه پرنس فيصل انجام گرفت، فرانك ريبري، هافبك فرانسوي و مسلمان بايرني ها گل اول سرخ پوشان را به ثمر رساند.
    پس از او نوبت به تيم بوروسكي رسيد تا در دقيقه 35 شمار گل هاي زده را به عدد دو برساند. همچنين لاندون دونوان،‌ بازيكن امريكايي و جديد بايرن در دقيقه 90 گل سوم تيمش را زد.
    تيم ميزبان توسط حاتم خياني، در دقيقه 53 تك گل الوحده را زد.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

franch & mohamad بابت خبرها ممنون . خبرهای تاپیک های دیگه رو میشه جاهای دیگه پیدا کرد ولی اخبار بایرن مثل اینکه فعلا جای دیگه ای سایت و این حرفا نداره .
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

franch & mohamad بابت خبرها ممنون . خبرهای تاپیک های دیگه رو میشه جاهای دیگه پیدا کرد ولی اخبار بایرن مثل اینکه فعلا جای دیگه ای سایت و این حرفا نداره .
    ممنون .
    خواهش می کنم البته سایت هواداران بایرن هم هست که جدیدترین اخبار رو توش قرار میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •