تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 229 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

ساچی: آنجلوتی باید مثل فرگوسن ماندگار شود سرمربی اسبق تیم ملی ایتالیا گفت: ‌باشگاه میلان باید كارلو آنجلوتی را حفظ كند.آریگو ساچی عنوان كرد: تصور می كنم برای رسیدن به پیشرفت و موقعیت های بهتر در فوتبال، میلان باید در فكر حفظ آنجلوتی باشد. از دست دادن او به سود میلان نخواهد بود. مربی پیشین میلان افزود: باشگاه بزرگی همچون منچستریونایتد اگر در عرصه فوتبال داخلی و بین المللی موفق بوده، ‌یك دلیل عمده اش به سبب حفظ كادر فنی و ادامه حضور شخصی همچون سرآلكس فرگوسن است. این مربی ادامه داد: موارد دیگری هم در این زمینه است؛ نظیر مدت حضور طولانی آرسن ونگر در آرسنال كه بیش از یك دهه بوده است. ساچی تصریح كرد: آنچلوتی است مدت هاست در میلان كار می كند و با تمام رموز كار موثر و موفق در این تیم بزرگ آشناست. میلان به این خاطر او را باید حفظ كند تا راه برای دستیابی به موفقیت های بعدی هموار شود. این مربی پرآوازه ایتالیایی در حالی چنین اظهاراتی را ب زبان آورده كه آنجلوتی پس از تغییر موضع رئیس باشگاه میلان علیه او، در تصمیم قبلی خود مبنی برادامه حضور در میلان،‌ تجدید نظر كرده و تمایل خود را برای ترك آن و حضور احتمالی در تیم انگلیسی چلسی بیان كرده است.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایبسیویچ که از زکو خیلی بهتره اگه مصدمیتش برطرف بشه یه ماشین گلزنی تمام عیاره تو 17 بازی 18 گل زد هیچ مهاجمی نمیتونه تا 17 هفته آمار گلهاش از بازیاش بیشتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بازی بعدی میلان با رم هست تو ورزشگاه خودمون...

آنچلوتی هست یا انداختنش بیرون؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید فصل به اتمام برسه تا در موردش تصمیم بگیرن
    ولی اگه رایکارد بیاد خیلی خوب میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدينيو تكذيب كرد

مهاجم برزيلى ميلان قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارد. در حالى كه چندى پيش كارلو آنچلوتى، سرمربى ميلان اعلام كرد در صورت دريافت پيشنهاد مناسب براى فروش رونالدينيو سران ميلان به بررسى آن خواهند پرداخت، برادر رونالدينيو و مدير برنامه هاى اين بازيكن برزيلى از احتمال پيوستن وى به منچسترسيتى خبر داد. با اين حال، رونالدينيو با اعتراف به اين كه از وضعيت كنونى خود راضى نيست، تأكيد كرد كه قصد جدايى از ميلان را ندارد. رونالدينيو در گفت وگو با لاريپابليكا اظهار داشت: «قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارم. من از حضورم در ميلان خوشحال هستم اگرچه آرزو داشتم كه بتوانم بيشتر براى اين تيم به ميدان بروم.» وى افزود: «در ميلان رابطه خوبى با اعضاى تيم مديران فنى و هواداران دارم. قصد ندارم به پيراهن تيم ديگرى فكر كنم.» رونالدينيو خاطرنشان كرد: «درست است كه دوست داشتم با ميلان قهرمان سرى A شوم از بابت نرسيدن به اين هدف متأسفم اما قول مى دهم كه سال آينده قهرمانى در اسكودتو و ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كنيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا: از میلان خارج نمی‏شوم

: " کاکا " ستاره برزیلی میلان بار دیگر اعلام کرد ورزشگاه سن‏سیرو را ترک نخواهد کرد.

گزارشات اخیر نشان می‏دهد اگر " فلورنتینو پرز " بار دیگر کنترل باشگاه رئال مادرید را در دست بگیرد، برای آوردن " کاکا " به سانتیاگو برنابئو دست به هر کاری می‏زند. بحث در مورد آینده " کاکا " یک موضوع دائمی است که هیچ‏گاه به پایان نمی‏رسد و حتی باشگاه‏های منچستر یونایتد و منچستر سیتی هم با این ستاره برزیلی مذاکراتی انجام داده‏اند.

او به وبسایت رسمی باشگاه گفت: « من به همه گفته‏ام که اینجا را ترک نخواهم کرد. من از میلان خارج نخواهم شد. »

منبع:اسکای اسپورت

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوزو: مالدینی گلادیاتور است

هافبک میلان از کاپیتان تیم تقدیر کرده.

سایت گل: پائولو مالدینی قرار است در پایان فصل بازنشسته شود. جنارو گتوزو هافبک میلان در آستانه آخرین دیدار مالدینی در سن‌سیرو از او ستایش کرده: «این بازی تقدیم به پایان دوران فوق‌العاده بازی پائولو خواهد شد. اعتقاد دارم لفظ درست برای قهرمانی مانند او «گلادیاتور» است.

او بازوبند کاپیتانی را می‌بست و تمام تلاش خود را در زمین انجام می‌داد. او نمونه‌ای بزرگ است، حتی خارج از زمین. از نظر شخصی او بسیار به من کمک کرده. یکشنبه تجربه‌ای بزرگ برای پایان بازی اوست. من و هم‌تیمی‌ها همیشه به یاد او خواهیم بود.»

این بازیکن سابق رنجرز همچنین درباره آینده کاکا و کارلو آنچلوتی هم صحبت کرده است: «مطمئنم کاکا می‌ماند.» اما او از ادامه حضور آنچلوتی چندان مطمئن نیست: «تیم پشت اوست، او سال‌ها مربی ما بوده و رابطه‌ ویژه‌ای با همه برقرار کرده. این مربی و باشگاه باید بر سر موضوعات مشخصی به توافق برسند و امیدواریم باشگاه او را نگاه دارد.» گتوزو که مدت‌ها مصدوم بود سرانجام این هفته به رقابت‌های سری A برمی‌گردد.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاکا: از میلان خارج نمی‏شوم

: " کاکا " ستاره برزیلی میلان بار دیگر اعلام کرد ورزشگاه سن‏سیرو را ترک نخواهد کرد.

گزارشات اخیر نشان می‏دهد اگر " فلورنتینو پرز " بار دیگر کنترل باشگاه رئال مادرید را در دست بگیرد، برای آوردن " کاکا " به سانتیاگو برنابئو دست به هر کاری می‏زند. بحث در مورد آینده " کاکا " یک موضوع دائمی است که هیچ‏گاه به پایان نمی‏رسد و حتی باشگاه‏های منچستر یونایتد و منچستر سیتی هم با این ستاره برزیلی مذاکراتی انجام داده‏اند.

او به وبسایت رسمی باشگاه گفت: « من به همه گفته‏ام که اینجا را ترک نخواهم کرد. من از میلان خارج نخواهم شد. »

منبع:اسکای اسپورت
    اینم عینهو جباری داره ناز می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اینم عینهو جباری داره ناز می کنه
    لطفا کاکا رو با اون <جوون> مقایسه نکنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

رونالدينيو تكذيب كرد

مهاجم برزيلى ميلان قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارد. در حالى كه چندى پيش كارلو آنچلوتى، سرمربى ميلان اعلام كرد در صورت دريافت پيشنهاد مناسب براى فروش رونالدينيو سران ميلان به بررسى آن خواهند پرداخت، برادر رونالدينيو و مدير برنامه هاى اين بازيكن برزيلى از احتمال پيوستن وى به منچسترسيتى خبر داد. با اين حال، رونالدينيو با اعتراف به اين كه از وضعيت كنونى خود راضى نيست، تأكيد كرد كه قصد جدايى از ميلان را ندارد. رونالدينيو در گفت وگو با لاريپابليكا اظهار داشت: «قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارم. من از حضورم در ميلان خوشحال هستم اگرچه آرزو داشتم كه بتوانم بيشتر براى اين تيم به ميدان بروم.» وى افزود: «در ميلان رابطه خوبى با اعضاى تيم مديران فنى و هواداران دارم. قصد ندارم به پيراهن تيم ديگرى فكر كنم.» رونالدينيو خاطرنشان كرد: «درست است كه دوست داشتم با ميلان قهرمان سرى A شوم از بابت نرسيدن به اين هدف متأسفم اما قول مى دهم كه سال آينده قهرمانى در اسكودتو و ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كنيم.»
    به نظر من رونالدینهو باید بره چون اگه بمونه به سرنوشت ریوالدو و رونالدو دچار میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •