تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 197 از 2014 اولاول ... 971471871931941951961971981992002012072472976971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپوليس بازهم نشان داد كه قلب شير دارد
    با اين تيم مي‌توانيم از پس بازي‌هاي بين‌المللي هم برآييم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از برتري مقابل مقاومت سپاسي شيراز گفت: بازي خيلي خوبي بود و از مردم شيراز براي تيم خوب‌شان تشكر مي‌كنم كه بسيار زيبا بازي كرد، خصوصا در نيمه اول اما، ما از كناره‌هاي زمين توانستيم بازي را كنترل كنيم.
    افشين قطبي در جمع خبرنگاران افزود: در اين ديدار نيكبخت نشان داد مي‌تواند بازيكن خوبي براي پرسپوليس باشد. ما نيمه دوم را خيلي خوب شروع كرديم و گلي كه در نيمه دوم زديم حاصل ارتباط خوبي بود كه بين نيكبخت و بادامكي برقرار شد اما، خيلي خوشحالم براي رودباريان كه امسال بخاطر مصدوميت‌ها و ديگر مشكلاتي كه داشت، نتوانسته بود خود را نشان دهد اما، امروز نشان داد كه يكي از بهترين بازيكنان زمين و دروازه‌بانهاي ايران است.
    وي گفت: پيرواني تيم خوب و جواني را درست كرده كه هميشه مقابل پرسپوليس خوب نتيجه مي‌گيرد اما، پرسپوليس بازهم نشان داد كه قلب شير دارد و علي رغم اين‌كه چند بازي را نتيجه نگرفتيم، در هر بازي تمام تلاش خود را براي جبر ان 6 امتياز كسر شده خواهيم كرد.

قطبي در پاسخ به سوالی مبني بر علت نتيجه گيري بهتر در بازي‌هاي خارج از خانه، گفت: ما امسال در بازي‌هاي خارج از تهران خوب نتيجه گرفتيم. بازي‌هاي زيادي در تهران داريم كه مي‌توانيم در اين بازي‌ها نتيجه بگيريم و قهرمان شويم.

وي گفت: معتقدم نشستن براي برد يك بر صفر يا دو برصفر خيلي خطرناك است و پس از تعويض خليلي، اين باعث شد كه دو نفر از بازيكنان مقاومت عقب نگه داشته شوند.

وي گفت: ما مي‌توانستيم بهتر از اينها بازي كنيم؛ بازي مقابل ابومسلم هم گلر ابومسلم مثل يك هواپيما در مقابل ما بود.

قطبي در پاسخ به سوالي مبني بر پست بازي كعبي در پرسپوليس گفت: فوتبال مثل يك ميز است كه اگر يكي از پايه‌هاي آن ر ا برداريد، توازن خود را از دست مي‌دهد و هر پستي در فوتبال خيلي مهم است. كعبي يك بازيكني است با انگيزه‌هاي بين‌المللي كه هنوز آن فرم لازم را پيدا نكرده است.

وي ادامه داد: معتقدم با پرسپوليسي كه مي‌بينيد مطمئن باشيد ما مي‌توانيم از پس بازي‌هاي بين‌المللي هم برآييم.

قطبي گفت: ما بايد حرفه‌اي باشيم، داوران نيز مثل ما انسان است، زمين فوتبال بزرگ است و خيلي وقتها اين مربيان و بازيكنان هستند كه اشتباه مي‌كنند نه داوران.

parsfootball.com

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

pnnc: معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: حركت كودكانه "شيث رضايي" به لحاظ حقوقي اهميت چنداني ندارد.
    شيث رضايي بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با اتهام اخلال در امنيت پرواز به دادسراي فرودگاه احضار و تحقيقات از وي در اين زمينه آغاز شد.
    شكري در اين رابطه گفت: اتفاقي كه در جريان پرواز تهران - شيراز در هواپيما رخ داد و شيث رضايي عامل آن بود، مساله چندان مهمي نيست و به هيچ وجه مجازاتي كه بخواهد در فوتبال تصرف پيدا كند، قطعا تعيين نمي‌شود.
    وي افزود: در اين خصوص شيث رضايي صبح امروز به شعبه اول دادسراي فرودگاه احضار شد تا مساله پس از ارايه توضيحاتي حل و فصل شود، چرا كه به لحاظ حقوقي اين قضيه موضوع چندان جدي ندارد.
    وي ادامه داد: ما هيچ قضاوتي در مورد تصميم قاضي پرونده نمي‌كنيم اما، بنده و كاشاني اقداماتي انجام داده‌ايم كه اين موضوع طي چند روز آينده به زودي حل شود.
    شكري در پايان خاطر نشان كرد: يقينا اين اقدام كودكانه‌ي شيث رضايي در دستور كار كميته انضباطي باشگاه قرار خواهد گرفت و در آنجا تصميم منصفانه‌اي درمورد اين بازيكن گرفته خواهد شد.
    گفتني است، شيث رضايي شنبه در جريان پرواز تيم فوتبال پرسپوليس به شيراز در اقدامي عجيب موجب ترس مسافران هواپيما شد.
    وي در حالي كه هواپيما در حال پرواز بود، از غفلت مهماندار هواپيما استفاده کرده و با قرار گرفتن در پشت ميکروفن به مسافران اعلام کرد " هواپيما در حال سقوط است"!
    اين اقدام رضايي كافي بود تا دقايقي در داخل هواپيما وضعيت اضطراري ايجاد شود. هر چند بعد از مدتي مهمانداران هواپيما آرامش را به مسافران برگرداندند اما حرکت شيث آنقدر زننده بود که واکنش عصبي مسافران را به همراه داشت.
    پس از فرود هواپيما در شيراز اين بازيکن براي اداي توضيحاتي احضار شد تا باز هم مدير عامل سرخپوشان با وساطت هاي فراوان باعث آزاد شدن بازيکن تيم اش شود.
    pnnc: احضار شيث رضايي به دادسراي فرودگاه
    بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز به دادسراي فرودگاه احضار و تحقيقات از وي آغاز شد.
    ترحم اسديان، سرپرست دادسراي ويژه‌ي فرودگاه‌هاي كشور با اعلام اين خبر گفت: شيث رضايي بازيكن تيم فوتبال پيروزي صبح امروز با اتهام اخلال در امنيت پرواز به دادسراي فرودگاه احضار و تحقيقات از وي در اين زمينه آغاز شد.
    وي افزود: اين فرد در امنيت پرواز تهران – شيراز اخلال ايجاد كرده و پرونده‌اش در حال حاضر در شعبه‌ي اول بازپرسي دادسراي فرودگاه جريان دارد.

perspolisnews.com

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض مصاحبه اي متفاوت با قطبي

pnnc-شما از محيطي کاملاً متفاوت به فوتبال ايران آمده ايد. حاشيه هاي اين فوتبال آزاردهنده نيست؟
    فوتبال ما خيلي شلوغ است، مثل خيابان هايمان؛ ولي براي کسي که در يکي از باشگاه هاي بزرگ کشور مربيگري مي کند اين موضوع طبيعي است. کارهايي مثل بستن تيم و تمرين دادن کار ساده يي نيست و فشار و استرس زيادي ايجاد مي کند.

pnnc-فوتبال ايران با چيزي که تصور مي کرديد چقدر تفاوت داشت؟

من فکر نمي کردم آنقدر احساس، محبت و علاقه در کشور وجود دارد. تعارف هم در اين مدت زياد ديدم. در 10 دقيقه صحبت، فرد 9 دقيقه قربان من مي رود و ما تنها يک دقيقه فرصت داريم که صحبت کنيم. البته من کم کم عادت کرده ام و ياد گرفته ام که بگويم «مخلصتم» يا «کوچيکتم»، به نظر من خيلي از اين حرف ها صادقانه نيست بعضي اوقات به من مي گويند تو درست مي گويي و حرفت صحيح است ولي اين کار در کشور ما خطرناک است ولي افشين قطبي چنين آدمي است. من دوست دارم با صداقت کار کنم و جلو بروم و غمي خواهمف کساني هم که با من کار مي کنند اين صداقت را داشته باشند.

pnnc-شرايط شخصي خود شما چطور، راضي هستيد؟

هر بازي، چه قبل و چه بعد از آن، ساعت ها ذهن مربي را مشغول مي کند. مردم فکر مي کنند کل فوتبال يک ساعت و نيمي است که در زمين ديده مي شود و بعد از آن ما به خانه مي رويم تا هفته بعد و بازي بعدي، ولي اينطور نيست. ببينيد چند نفر از مربيان فوتبال سکته قلبي کرده اند، همسران شان از آنها جدا شدند، دچار مشکلات رواني و کچلي شده اند و...

pnnc-چه مقدار از تلاش شما براي برآورده کردن خواسته هاي خود شماست و چه ميزان از اين احساس به علاقه شما نسبت به فوتبال ربط دارد؟

هر دو. من خيلي کشورم را دوست دارم. براي من که 30 سال دور از کشور زندگي کرده ام ولي هميشه احساس ايراني بودن را داشته ام، کار در هر جايي احساس غريبگي محسوب مي شده و فکر کرده ام جايي که بايد باشم و کار کنم، نيستم. غدر مورد فوتبال همف از زماني که به ياد دارم به آن علاقه داشته ام و تو خون و قلبم بوده است. سه ساله بودم که صبح و شب من در کوچه هاي تهران به فوتبال بازي کردن مي گذشت. پدر و مادرم اصرار داشتند که من درس بخوانم و من پنهان از آنها فوتبال بازي مي کردم.

pnnc-مربيان ايراني به دوربين اهميت زيادي مي دهند و براي همين هيچ وقت خود واقعي شان را در کنار زمين نشان نمي دهند. احساسات شما، چه زماني که تيم گل مي زند و چه وقتي که گل مي خورد، خيلي طبيعي است
    .

من هميشه خودم هستم. وقتي در کنار زمين هستم از هر ثانيه آن لذت مي برم؛ حتي زماني که بازي به باخت منجر شود. من در تمام مدت بازي داخل زمين هستم و حتي تماشاگران چند صد هزار نفري هم (حواس) مرا از زمين خارج نمي کند. هيچ وقت فکر نکردم اگر اين بازي را ببريم يا ببازيم چه مي شود. فقط سعي کرده ام از هر ثانيه آن لذت ببرم. برخي از مربيان پرسپوليس فکر مي کنند که بزرگ تر از پرسپوليس هستند اما پرسپوليس از همه ما بزرگ تر و مهم تر است. جاي همه ما در پرسپوليس اجاره يي است؛ اين اجاره ممکن است يک ماه يا يک سال باشد. وظيفه ما اين است که در آن مدت وضعيت پرسپوليس را بهتر کنيم تا وقتي رفتيم پرسپوليس بهتري برجا بماند.

pnnc-اين غريزي رفتار کردن تا به حال صدمه يي به شما نزده است؟

اين کار در ايران اتفاق جديدي است. محمد نصرتي يک روز بعد از تمرين به من گفت؛ «افشين، ايراني ها اين حرف ها را خيلي نمي پسندند.» ولي اين کار، کار حرفه يي است. من بايد کاري کنم که تيم برنده و قهرمان باشد. تصميماتي که پدر و مادرها براي بچه هايشان مي گيرند براي آن است که آن بچه بهترين باشد؛ آنها به اين موضوع که اين کار چقدر علاقه کودک را نسبت به آنها افزايش مي دهد اهميت نمي دهند.

pnnc-شما گفتيد سعي مي کنيد که عادت تعارف کردن ايراني ها را ياد بگيريد. اين خيلي ها را نگران مي کند که شما هم شبيه ديگر مربيان شويد
    .

هميشه بايد خوبي ها را جذب کرد. هلندي ها نظم و هارموني خاصي در بازي دارند و حرکات آنها مثل جريان آب در رودخانه است و بهترين سازماندهي در حمله را دارند. آلماني ها نظم، قدرت و تمرکز زيادي دارند. در فوتبال ايتاليا دفاع و ضدحمله هاي خوبي صورت مي گيرد. من سعي کردم خصوصيات خوب هرجايي را که کار کرده ام، ياد بگيرم. از هلندي ها ياد گرفتم چطور با سازماندهي فوتبال بازي کنم. از ايتاليايي ها ياد گرفته ام چطور ضدحمله هاي سريع تدارک ببينم. از کره يي ها غياد گرفتمف نظم، بدنسازي و سرعت تا چه اندازه مهم است. از کساني مثل ميلوتينوويچ که همه جا کار کرده است، ياد گرفتم که صداقت و محبت تا چه اندازه موثر است، که بايد به همه سلام کنم؛ چه مدير باشگاه و چه يک گدا. خون و قلب من ايراني است و عشق و علاقه و هوش ايراني ها را دارم اما از جهاتي که گفتيد نمي خواهم ايراني شوم.

pnnc-به عنوان مربي چقدر از بازي هاي پرسپوليس راضي هستيد و لذت مي بريد؟

در 30 دقيقه ابتدايي بازي در شیراز و ده دقيقه پاياني همه چيز آنطور بود که مي خواستم. گرچه نظم، تاکتيک و فکري را که مورد نظر من است در تمام 90 دقيقه بازي نداشته ايم. خيلي سخت است که تمام عادت ها در 23 هفته عوض شود اما فکر مي کنم با تمام امکاناتي که در اختيار ما وجود دارد ما محشر بازي کرديم

pnnc-عده يي اعتقاد دارند شما به حداقل نتيجه راضي هستيد.

مردم ايران خيلي سخت راضي مي شوند و راضي کردن آنها اصلاً کار ساده يي نيست. هيچ مربي و هيچ تيمي با بازي زيبا قهرمان نمي شود. به نظر من يک تفکر است که روحيه و فضاي قهرماني در تيم ايجاد مي کند که ما آن را در تيم داريم.

pnnc -زماني که فوتبال نيست، چه کار مي کنيد؟

من روزي يک ساعت ورزش مي کنم. سعي مي کنم کتاب بخوانم. آخرين کتابي که خواندم درباره صحبت کردن با بدن بود. اين کتاب را خواندم تا کساني را که اطرافم هستند و با بدنشان حرف مي زنند را بهتر بفهمم. دوست دارم در تمام دنيا کار کنم و وقتي نمي توانم صحبت کنم، بايد از بدن (Bodylanguage) استفاده کرد. به موسيقي هم علاقه زيادي دارم. موسيقي ايراني و عربي را خيلي دوست دارم. در ايران هنوز به سينما نرفته ام. اين 23هفته سرم خيلي شلوغ بوده است.

perspolisnews.com

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دنيا عقبي داداش؟
    رفته گفته
    هواپيما در حال سقوط هست!!!
    شوخي بدي بوده
    تو هواپيما زن و بچه هم بودم
    بيشتر از همه نيكبخت ترسيده

راستي برد پرسپوليس تبريك
    يا حق (:
    حالا مگه اين جمله اينقدر مهمه كه سازمان اطلاعات و امنيت كشور پيگير قضيه بشن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم این برد تبریک میگم
    6امتیاز کم بشه 2امتیاز زیاد شه بازم قهرمان میشیم!!!!

داره خودمونی میشه rezahp2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

12

بازم 6 امتیاز کم کنن
    پرسپولیس قهرمان میشه

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.مجتبی جان یکم درشتتر کن فونت رو بابا چشمام کور شد

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

پرسپوليس قهرمان خواهد شد وحشتناك

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام.مجتبی جان یکم درشتتر کن فونت رو بابا چشمام کور شد
    متوجه نشدم . جدی گفتی یا مزاح بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رضايي: فقط قصد شوخي با بازيكنان را داشتم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از شرايط بوجود آمده راضي نيستم؛ اما فقط قصد شوخي با بازيكنان را داشتم.
    شيث رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: واقعا از شرايط روحي خوبي برخورد نيستم. به همين دليل، در نيمه اول بازي در مقابل مقاومت به ميدان نرفتم.
    وي افزود: از شرايط بوجود آمده اصلا راضي نيستم؛ اما فقط قصد شوخي با بازيكنان پرسپوليس داداشتم.
    رضايي عنوان كرد: درباره جريمه‌ام از سوي باشگاه حرفي نمي‌زنم چون از كار خودم پشيمان هستم.
    وي در پرواز هوايي، با قصد شوخي اعلام كرده بود كه هواپيما در حال سقوط است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •