با سلام خدمت شما دوستان عزيز:
راستش امروز مي خوام آخرين فيلمي رو که زيرنويس کردم اينجا بذارم اما قبلش اين چند تا جمله رو بخونيد!.gif)
من تقريباً طي دو سال اخير اين فيلم ها رو زيرنويس کردم:.gif)
I Think I Love My Wife
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Animal
کد:
The Scorpion King
کد:
Employee Of The Month
کد:
البته اينو با همکاري دوست خوبم
P30Time
The Good Girl
کد:
Spanglish
کد:
از بين فيلم هاي فوق من سه تا شو با فرمت Srt رو نت گذاشتم و جالبه بدونيد که در کمتر از يک روز به نام اشخاص ديگه اي در سايت هاي ديگه آپلود شدند!
حتماً دوستان ديگري هم که در زمينه زيرنويس کردن فيلم فعاليت مي کنند با اين مشکل روبرو شدند، نمونه آخريش آقا سعيد که من خودم شاهد بودم براي فيلم The Dark Night چقدر وقت گذاشت. بايد بدونيد که زيرنويس کردن فيلم کاريست بسيار سخت و وقتگير که حداقل يکي دو هفته رو بايد براي تهيه يه زيرنويس کيفيت بالا کنار گذاشت .قطعاً اون کسايي که اينکارو مي کنند اين پست رو مي بينند
حالا سئوال من از اونها اينه ، آيا واقعاً بجاي تشکر از کسي که براي شما اين امکان رو فراهم کرده تا فيلم هاي روز سينماي دنيا رو با لذت داشتن زيرنويس تماشا کنيد بايد ارزش کارشو رو از بين ببريد و اون رو از کرده خودش پشيمون کنيد؟
با يک تشکر ساده از طريق ايميل ، پيام خصوصي و ... که کمتر از 1/1000 زمانيکه که مترجم براي زيرنويس گذاشته ميتونيد اونرو به ادامه کارش دلگرم کنيد و با اين کار واقعاً پست به کار اون مترجم پايان بديد
کاش يه لحظه فکر مي کرديد که اگه يکي اينکارو در مورد خودتون انجام ميداد عکس العملتون چي بود؟
.gif)
ببخشيد خيلي حرف زدم گرچه ميدونم اين جور افراد تحت تاثير قرار نمي گيرند..gif)
زيرنويس فيلم زيباي قرار نديده تقديم به شما:.gif)
Blind Dating
کد:
خوشحال ميشم در موردش نظر بديد!