تهران نميدنم
هر چي هارد بيشتر باشه جاي بيشتر براي خرت و پرتا داره
(فيلم-عكس-ههنگ و ...)
تهران نميدنم
هر چي هارد بيشتر باشه جاي بيشتر براي خرت و پرتا داره
(فيلم-عكس-ههنگ و ...)
هارد بیشتر توی سرعت اجرا یا روانتر اجرا شدن بازی ها هم تاثیر داره؟
یا مثلا بازی هایی هستن که فقط در کنسول 160gb اجرا بشن.
یکی مثل من که نمی خواد چیزی (عکس.آهنگ و ...) تو PS3 بریزه,160gb بخره بهتره یا 80gb ؟
بازم از جوابتون ممنون.
خير ولي ميتونيد از SSD براي سرعت استفاده كنيد
خير
همون 80 تازه بعدا اگه خاستي كه ميشه هاردشو عوض كرد
سلام دوستان من
من یه سوال دارم
من اگر بخوام پچ کامل لوگوهای تیم ها برای PES2009 رو نصب کنم باید جیکار کنم ؟
البته اگر کسی پچ کاملی هم در این زمینه داره بزاره متشکر میشم
میخوام هم نحوه نصبش رو یادم بدید ، هم اینکه یه پچ خوب بهم بدید
واقعا اگر اینکارو انجام بدید یه دنیا ممنون میشم
باتشکر
یه خبر جدید مثل این که قرار GOW 3 برای PS3 بیاد تو نمایشگاه E3 تایید شد
این خبر که جدید نیست خیلی خیلی وقت هست که گفتن قرار هست بیاد ولی هنوز کی میاد معلوم نیست
من که خیلی ازش تریلر و عکس دیدم.
نمایشگاه e3 امسال هم فقط یک تریلر نشان داد که واقعا عالی بود.سونی هم با همین تریلر gow 3 کنفرانسش را تمام کرد.
من تو روزنامه جام جم خوندم 2010 میاد
Sony Santa Monica در کنفرانس مطبوعاتی سونی در E3 2009 یک تریلر از گیم پلی بازی GOW 3 را به نمایش گذاشت، پس از اتمام این دموی چند دقیقه ای بسیار هیجان انگیز، تاریخ انتشار بازی به صورت حدود، ماه مارس 2010 مصادف با اسفندماه 1388 اعلام شد.
در کنفرانس شرکت سونی در E3 2009 آقای دکتر Richard Marks دعوت شدند تا PS3 motion controller را که در حال ساخت است را به حضار معرفی نماید. این Motion Controller می تواند در بازی های مختلف رزمی، شوتر و ... مورد استفاده قرار بگیرد به زودی مقاله ای کامل از این دستگاه و پروژه ناتال XBOX منتشر خواهد شد.
Jack Tretton مدیر و صاحب امتیاز SCEA امروز اعلام کرد که بازی جدید کمپانی Rockstar North با نام : Agent به صورت انحصاری برای کنسول PS3 درحال ساخت است. آنطور که اعلام شده Agent یک بازی جاسوسی جنایی در ده 70 میلادی می باشد.
هنوز تاریخی برای عرضه این بازی منتشر نشده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)