گچ پژ چیه دوست من ؟
[quote=Mo5tafa;2639682]گچ پژ چیه ؟؟؟؟
[QUOTE=ali racer;2639788]یعنی نوشتن حروف گ ژ پ چ تو گوشی با توجه به اینکه زبان عربی این حروف رو نداره
بابا منظورم از "گچپژ" نوشتن این حروف در اس ام اس هاست.
البته بدون استفاده از برنامه اس ام اس فارسی یا امثالش! من میخوام زبا فارسی مثل عربی اضافه شه یا این حروف به زبان عربی اضافه شده.
افتـــــــــــــــــــاد؟ ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بزارین.
سلام
خواهشا یکی خیلی سریع کمکم کنه ...
من از دیروز وقتی گوشیمو روشن میکنم همش این ارور رو میده : Sim Card Registration Failed و پایینش یک OK داره ... من باید چیکار کنم ؟ سیم کارت من همراه اول هستش و حدودا 8 تومان توش شارژه و هنوز 2 ماهش هم نشده که برم شارژش کنم ! پس برای چی هر موقع وارد صفحه اول موبایل میشم این ارور رو میده؟
توروخدا سریع جواب بدین ...
-----------------
سلام عزیز دل برادر
این ارور در 2 حالت اتفاق می افته.
1- آنتن محلی که الان در آنجا هستی قطع شده باشه که شما می تونی با خاموش و روشن کردن گوشی اجازه بدبد گوشی دنبال نزدیک ترین آنتن سالم بگرده و اون را رجیستر کنه.
2- سیم کارتت به صورت سالم تو جاش وصل نباشه که اونم می تونی در بیاریش و با تمیز کردن سیم کارت و محل سیم کارت درستش کنی
ولی سیم کارت نسوخته خیالت راحت چون اگر می سوخت بالا میومد ولی این پیغام را نمی داد و فقط لوگوی همراه اول نمایش داده نمی شد
موفق باشی![]()
سلام دوستان
من گوشیمو خواستم با اینترنت آپدیت کنم ولی در حین مرحله فلش برنامه ان اس اس کارو متوقف کرد و پیغام داد که باطری و شارژرو جدا کنم و دوباره بزارم جا و دکمه پاور چند لحظه نگه دارم و دکمه retry بزنم.منم این کارو کردم البته قبلش شارژر بهش وصل نبود. ولی دیگه گوشیم روشن نشد و کار متوقف شد. (این اولین باره که همچین اتفاقی واسم افتاده چون قبلا 2 تا ان 70 آپدیت کرده بودم).
منم گوشیو بردم یه تعمیرات موبایل گفتش که بستگی داره به این که با چه باکسی درست بشه، میگفت ممکنه فیل های آر پی ال پاک شده باشه و هزینش تا 60 تومن برسه.
کسی میدونه مشکش اصلا حل شدنی هست یا نه؟ لطفا کمک کنید
با سلام
من یه گوشیه N73 دارم
مشکل من از اونجا شروع شد که sms ها رو در داخل phone memory ذخیره کردم
همه چی خوب بود تا زمانی که خواستم pc suite 7 رو نصب کنم و دیدم اون نرم افزار نمیشه sls فارسی تایپ کرد و دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم. اما دیگه گوشیم وقتی sls تو کامپیوتر تایپ می کردم رو تو درفت ذخیره نمی کرد. اولش فکر کردم مربوط به اینه که ورژن برنامه رو عوض کردم و حالا قاطی کرده ولی بعد اینکه رو چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم فهمیدم که مشکل از خود گوشیه و پر شده مموری گوشی.
تصمیم گرفتم اطلاعات رو ببرم رو مموری خارجی گوشی. ئلی نمی دونستم چطور . واسه همین تو pc suite قسمت backup از قسمت message نسخه پشتیبان گرفتم و در setting message در گوشی رو به memmory خارجی تغییر دادم و دوباره restore کزدم. برنامه نشون داد همه چی ok شده . ولی وقتی داخل گوشی رفتم دیدم همه smsهام پاک شده و نه تو مموری گوشی و نه تو مموری اصلی هیچ سمسی نیست. من سمس هام رو داخل یه فولدر در my folder ذخیره کرده بودم . اونم پاک شده و اینباکس و اوتباکس هم پاک شده.
1- حالا من یه فایل دارم که بک اپ سمسام هست. اونو چطور برگردونم رو گوشی یا بهتر بگم چرا بر نمی گرده رو گوشی. و از همه مهمتر ایا این فایل شامل سمس هاس my folder هم میشه؟
2- چطوری این سمس ها رو و همینطور سم های mmy folder رو رو مموری خارجی (نه خود گوشی) قرار بدم؟
سلام
من مدتيه گوشيمو آپديت كردم (4.0812.4.2.1) ولي به مرور با مشكلاتي مواجه شدم كه باعث شد از كردهي خودم پشيمون بشم
چند بار گوشيمو فرمت كردم ولي تغييري حاصل نشد
مشكلات من به شرح زيره
1. وقتي گوشيرو ريستارت يا خاموش/روشن ميكنم برنامه هايي كه تو ليست استارت آپ قرار دارن اجرا نميشن
مثل JbakTaskMan ، Full Screen Caller و ...
2. فايلهاي ويديويي بصورت فول اسكيرين پخش نميشن و وقتي ميخوام فول اسكيرين كنم صفحه سياه ميشه و فقط صدا پخش ميشه
3. بعضي از SMSهايي كه ميفرستم تو ليست Report قرار نميگيرن و Delivery شون نمياد مخصوصا SMSهاي چند صفحهاي
4. Library موزيك پلير به سختي Refresh ميشه، گاهي اوقات مجبور ميشم گوشيرو ريستارت كنم
دوستان اگه راه حلي دارن لطف كنن من رو هم در جريان بزارن
ممنون از راهنماييهاتون.
سلام
راستی می خوام sms هام را از رم نوکیا 6600 به n73 انتقال بدم چطوری این کار را بکنم
یکی گفته بود که واسه این کار برنامه transfer رو از داخل ان73 اجرا کنید.روش کار مشخصه
می خواستم ببینم چطوری میشه این کار را کرد
راستی برای اینکه وقتی کسی زنگ می زنه یک کاری بکنیم بگه در دست رس نیست یا شماره اشتباه هست
چه برنامه ای هستش لطفا اگر دارید با توضیحی در مورد کاراییش باشه
غیر از برنامه real player که هرچی فیلم ببینی در تاریخچه اون ذخیره میشه
چه برنامه دیگری می توان نصب کرد ایا pvplayer خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)