پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و... نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.
عالي
متوسط
ضعيف
پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و... نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.
دوست عزیز، اینچنین پچی برای این فریمور وجود نداره.نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
اشالله تو عروسیت پچ بریزم سر مردم..دمت گرم خیلی لطف کردیولی من که نمیدونم این پچ ها چه کار میکنن
یعنی فینگلیشش رو خوندم یه چیزایی فهمیدم اما من دو تا پچ باحال میخوام یکی واسه اینکه رو گوشیم قفل بذارم keylock و رو اس ام اسهام هم قفل بذارم
![]()
کسی نمیخواد جواب مارو بده؟
کسی بلد هست جوابمو؟
ممنون میشم
دوست عزیز اگه پچ رو درست نصب کرده باشید (در آخر نصب، No زده باشید) ، و هیچ تغییری دیده نشه، دو تا احتمال وجود داره:
1- CID گوشی شما، 53 یا 50 هست. که برای این CID ها پچ نداریم. (پچ، فقط برای CID های 36، 49، 51 و 52 نصب میشن.)
2- شاید هم فریمور پچ با فریمور گوشی یکی نیست.
موفق باشید![]()
ممنونم
دوست من در مورد پچ دومی که گفتید، تا اونجایی که من میدونم، تا به حال چینین پچی تولید نشده.
ولی در مورد اولی پچ اولی باید بگم که اون پچ فقط در R8BE001 نصب میشن.
موفق باشین![]()
نه عزیز سید من 52 قرمزه
کا810 فریمور 024
نصب شه چی فرق میکنه؟
واسه من همون لیسته آخه
هوم؟
چییییی مییییگییییی؟
یعنی منظور شما این بود که فرمور پچ با فریمور گوشی یکی نبود؟؟؟
خوب اونوقت، همینطوری میشه
کار نمیکنه دیگه . . .
![]()
آخه قربون اون قد و بالات من کی گفتم فریمور پچ و گوشی به هم نمیخوره نه خدایی کجا گفتم؟
مشخصات گوشیمو دادم
اگه شما ریختی لطف کن بگو چه تغیری تو گوشی اتفاق میافته؟
طرز کار پچ چجوریه؟
هوم؟
برايk810 R8BA024
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)