سلام
من رفتم پاورم رو عوض كردم ، الان سي دي ويندوز رو ميشناسه ولي وقتي كه نصب ويندوز رو انتخاب مي كنم سيستم خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
من رفتم پاورم رو عوض كردم ، الان سي دي ويندوز رو ميشناسه ولي وقتي كه نصب ويندوز رو انتخاب مي كنم سيستم خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام برا کار با سیستم لینوکس (در حد مقدماتی)کدوم مدلش خوبه؟
برین تو بایوس سیستم ببینید دمای سی پی یو تصاعدی بالا میره یا نه
میتونه از دمای بالای گرافیک یا مین هم باشه
اگه از اینا هم نباشه میتونه مشکل از مین سیستم باشه
سلام چند روز پیش بخاطر تمیز کردن کیس از باد استفاده کردم فن سی پیو رو برداشتم و با باد حسابی بادش زدم و یکم روغن چرخ خیاطی به فنش زدم و جا زدم تا چند روز مشکلی نداشت الان بعد 3 ساعت کار کردن بوق میزنه کشیده میزنه و وقتی سیستم شان میشه قط میشه و وقتی همان لحظه روشن مشکنم بعد چند ساعت مشکلو داره چیکار کنممشخصات
cpu intel7500 mani gigaep41ud3l مشکل از کجا میتونه باشه خمیر سیپیو از تون میتونه باشه
وقتی اینطوری میشه دمای سی پی یو چقدر است ؟
بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم تست کنید نتیجرو بگین
دماش که دیشب نگاه کرده بودم 75 تا 80 بود الان تازه سستمو روشن کردم 50 هست
بایوس مین چه جوری دیفالت کنم؟
تو ستلپ قسمت هشدار فن فهاله البته قبلا فعال بود و دما روی 90 درجه هست؟؟؟؟؟؟؟![]()
امروز بعد 6 ساعت بوق زد سستم ریست کردم 1 ساعتی روشنه خبری نیست این خمیری که رو سی پیو هست میتونه از اون باشه اخه خمیری روش نبوده دما هم 78 بود
مدل سی پی یو چی است ؟
دمای سی پی یو بالاست
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید و از نصب و محکم بودن فن سی پی یو هم مطمئن بشین
بازم سلام مرسی که دارید جواب میدید
cpu :intel core 2 e 7500 2.93GHZ
MAN GIG UD3L
RAM 2 GIG GEL DDR 3 HARD DIWESTERN GERRNVGA 220GT
البته اخرین باری که سی÷یو باز کردم خمیر کم بودش چه مقدار خمیر باید بمالم به سیپویو بمالم یا به قطعه المنیومی؟
ولی چند ساعته روشنه از بوق خبری نیست عادیه یعنی شبانه نمیتونم سیستمو روشن بزارم میترسم بلایی سرش بیاد![]()
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید یک لایه روی سطح HIS سی پی یو باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)