تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 197 از 358 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یعنی 196 صفحه به نتیجه نرسیدن؟ عجب !!! من دلیلشو میدونم چرا نرسیدن اگه از یک بچه ی 3 ساله این سوال رو بپرسی جواب اون سوال بالا رو میدن
    همه به دنبال اطلاعات بيشتر هستن نه به دنبال اثبات اين موضوع چون اثبات شده ودليلي نداره اون رو ادامه بدن
    شما باید اول ببینید بحثتون سر چیه؟! چیرو میخواین اثبات کنید یا رد کنید؟
    ممنون از Soheil-Green جان عزيز ...

همونطور كه من از چند تا پست قبل نقل قول گرفتم ... اين همه از اينجا و از اونجا گفتن و اين همه گسترده حرف زدن هم موضوع رو گم مي كنه و هم باعث بي جواب موندن سوال دوستان مي شه ...

بزاريد اول با خودمون مشكلمون رو حل كنيم بعد بريم مشكلمون با يوفو رو حل كنيم ...

دو نوع روش برخورد با يوفو هم تو اين تاپيك و هم در بيرون از اينجا وجود داره :

يكي از راه و روش علمي ( كه توضيح خوبي دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در موردش دادن ) ... مطالب زيادي هم تو اينترنت در موردش وجود داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش ديگه هم استفاده از متافيزيك و اعتقادات شخصيه كه تقريبا يا اثباتي براش ارائه نشده يا فقط خود شخص بهش معتقد و درستي اون رو قبول داره ... كه البته اين روش در پست اول توسط مدير ممنوع اعلام شده :

.................................................. .................................................. .............................

مي دونيم كه هيچ كدوم ما دانشمند نيستيم ( اول به خودم مي گم ، اگه كسي هست خودش رو معرفي كنه بشناسيم ) ...
    مي دونيم كه اگه دانشمند هم بوديم حرف ما وحي منزل نبود ...
    اما اينو هم مي دونيم كه اگه حرفي براساس منطق و علمي زده بشه مورد قبول ديگران خواهد بود ... يا حداقل جواب ما بر جواب اونايي كه متافيزيكي و غير علمي حرف مي زنن ارجحيت داره ...

تو تاپيك يا دوستان سوال كردن يا جواب و نظر دادن ... بهتره :

موقع سوال كردن اول ببينيم حرف ما با دليل و برهان خوبي همراهه يا فقط تونسته خودمون رو قانع كنه ( انتظار به سيخ سوال كشيدن رو داشته باشيم و نترسيم و ناراحت نشيم )

موقع جواب دادن هم حرفي بزنيم كه علمي باشه ... يا حداقل منطقي .... يا مستند و با دليل و ارجاعي ... اگه هم جوابي نداريم بهتره منتظر بمونيم و از دادن نظر شخصي بپرهيزيم ...

.................................................. ........................................

به نظر ديگران احترام بزاريم هرچند به نظر بسيار هم اشتباه بياد ( چون UFO در حدی مسخره هست که توی کشور هایی که فرهنگ بالا دارن به عنوان شوخی تلقی میشه ولی اینجا!!!! ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول بفهميم ديگران كجا مشكل دارن بعد ببريم و بدوزيم ( همه به دنبال اطلاعات بيشتر هستن نه به دنبال اثبات اين موضوع چون اثبات شده ودليلي نداره اون رو ادامه بدن ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوال كنيم تا جواب بگيريم ... نه اينكه در مثال هم مناقشه بياريم ....

2. 8 کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

اگه آدم فضایی ها وجود دارن پس چرا با اینکه این همه التماسشون میکنیم(!) خودشون رو نشون نمیدن؟
    مگر قرار هست هر زمان که ما " اختیار " کنیم , همه باید خودشون رو "معرفی " کنند؟ [درست مثل زدن تکمه و روشن شدن لامپ!!!].
    مگر اون ها رو میشناسیم
    که چنین انتظار باصطلاح بجایی داریم؟

اگه نشون میدن پس چرا فقط یه عده آدم خاص... میبینن و ما نمیبینیمشون؟
    چه کسی گفته " همه باید غیر زمینی ها رو ببینند " ؟ مگر از " نوع فعالیت " اون ها باخبریم؟

اگه آدم فضایی ها در گذشته پیش آدم ها میومدن و به ما علم یاد میدادن و اهرام مصر رو ساختن و ....(!) چرا الان دیگه پیداشون نمیشه؟... یا به ما علم یاد بدن؟
    چون میبینند که سر پای خودمون ایستادیم ; و باید خودمون ادامه بدیم.
    البته بعید هست که بطور کامل قطع ارتباط کرده باشند.و این قسمت رو دانشمند ها فقط باید از حکومت ها بپرسند.
    ... چیرو میخواین اثبات کنید یا رد کنید؟...حتما شما همتون با مراحل اثبات یه چیز به روش علمی آشنا هستید...
    1-.....
    2-...................
    این ها همه صحیح ; اما دوستمون محمد حسین جوابتون رو داده:
    این جا بحث در حدی نیست که کسی بخواد نتیجه گیری کنه و پرونده تاپیک رو ببنده ... قرار سر موضوعات مرتبط با اون بحث بشه ... که خیلی از موضوعات روش بحث شده ... وگرنه نتیجه گیری کار ما نیست.
    Last edited by seamack; 12-06-2010 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

پیچ های فلزی ; مکشوفه در معدن طلای کوه های اورال(روسیه) ; با سن "حد اقل" 20000 سال(دکتر Matveyeva) :

Last edited by seamack; 27-07-2010 at 23:19.

5. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

مگر قرار هست هر زمان که ما " اختیار " کنیم , همه باید خودشون رو "معرفی " کنند؟
    چه کسی گفته " همه باید غیر زمینی ها رو ببینند " ؟
    کسی انتظار نداره همه ببینن، ولی انتظار داریم حداقل کسانی به جز آدمهای بیکار(!) هم بتونن اون هارو ببینن....
    چرا فقط یه عده آدم خاص(که بازم تاکید میکنم: غالبا بیکار!) باید بتونن اونهارو ببینن؟!
    مگه اونها(بیگانگان) خودشون رو از ما مخفی نکردن؟!
    اگه قرار مخفی باشن که باید برای همه مخفی باشن، و اگه قراره خودشون رو نشون بدن باید به همه نشون بدن، نه اینکه به قول شما فقط برن سراغ افراد حکومتی(!)
    پس چرا این عده آدم خاص(!) میتونن اونارو ببینن؟
    احتمالا :
    1-این آدمای خاص چشم برزخی(!) دارن
    2-با بیگانگان رابطه ای دارن(!) یا اینکه انتخاب شده توسط بیگانگان هستن(!)
    3- دچار توهم مضاعف و شیزوفرنی شدن(!)
    4- دارن چرت میگن و ملت رو سرکار میذارن

چون میبینند که سر پای خودمون ایستادیم ; و باید خودمون ادامه بدیم.
    خیلی جالب و خنده داره(!)
    وقتی جواب مناسبی پیدا نمیکنید حرف های بی منطق میزنید....
    سرپا ایستادن یه امر نسبیه(!) اگه اینجوری حساب کنی ما 2500 سال پیش هم سرپا بودیم، حالا چطوره که اون موقع با کمک واکر(!) و عصا(!) سرپا بودیم و الان از فلجی درومدیم؟!

این قسمت رو دانشمند ها فقط باید از حکومت ها بپرسند.
    من نمیدونم شما چه گیری دادید به این حکومتی های بدبخت(!)
    هرچی میشه و جوابی براش پیدا نمیکنید که نباید بندازین گردن اونا!

-درضمن تو پست اول این تاپیک صراحتا ذکر شده که :
    از مطرح کردن مباحث خارج از حیطه از قبیل متافیزیک، سیاست دولتها و ... خودداری بفرمایید. -

پیچ های فلزی ; مکشوفه در معدن طلای کوه های اورال(روسیه) ; با سن "حد اقل" 20000 سال(دکتر Matveyeva)
    شما میخواین با این چیزا چی رو ثابت کنید؟!
    اینکه حتما باید موجودات متمدن تر از ما بالای سرمون بوده باشن؟!
    اینا که چیز خاصی نیست....
    اون موقع هم علم خیلی کامل بوده (مثل الان) ولی با این فرق که دانشمندان دانسته های خودشون رو به کسی انتقال نمیدادن و علمشون رو با خودشون به گور میبردن، به همین دلیله که این همه سال پیشرفت چشم گیری تو علم نبوده... ولی تو چند قرن اخیر آدمها با به اشتراک گذاشتن دانسته های خود و ثبت اونها(از طریق مقاله،کتاب و ....) کمک زیادی به پیشرفت علم کردن...

مگه وقتی انیشتین نظریه نسبیت رو گفت، آدم فضایی ها بهش یاد داده بودن؟! یا وقتی نیلز بور تئوری کوانتوم رو گفت موجودات بیگانه دخیل بودن؟!

پ.ن:"کمی بیاندیشید شاید رستگار شوید!"

7. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...انتظار داریم ...هم بتونن اون هارو ببینن....
    بخش دوم پست 1966 رو " با دقت " بخونید ; میفهمید که انتظاری بی جا دارید.

اگه قرار مخفی باشن که باید برای همه مخفی باشن، و اگه قراره خودشون رو نشون بدن باید به همه نشون بدن...
    ببخشید ; روی چه حسابی برای غیر زمینی ها " تعیین تکلیف " میکنید؟

...شما چه گیری دادید به این حکومتی های بدبخت...
    هرموقع " بدبختی " آقایون رو برای بنده و دیگران تثبیت کردید ; حرف شما رو قبول می کنم.

اینا که چیز خاصی نیست...اون موقع هم علم خیلی کامل بوده (مثل الان) ولی با این فرق که دانشمندان دانسته های خودشون رو به کسی انتقال نمیدادن و علمشون رو با خودشون به گور میبردن، به همین دلیله که این همه سال پیشرفت چشم گیری تو علم نبوده...
    در محیطی که انتشار اطلاعات و علوم صورت نگیره , دانشمندی هم وجودنخواهد داشت.

یعنی مثلا دانشمندان تمدن موهونجودارو در 5000 سال قبل( با اینکه این تمدن مسلح به سلاح هسته ای و لیزری و مجهز به سفاین بود[موجود در اسناد باستانی مهابهاراتا] و برعلیه دشمنانشون بکار میبردند[در داخل شهرشون هاراپا , در میان " اسکلت هایی که بطرز فجیعی روی زمین پخش شده اند " ; هم اکنون هم سنجشگر تشعشع هسته ای میزان بسیار بالایی رو نشون میده]) " ابزاری برای ثبت و تشریح و انتقال " علمشون - مشابه امروز - نداشتند؟

با عرض معذرت, مسلما اولین کسی که این حرف رو زده[میدونم شما نیستید] قاعدتا باید مغز ** خورده باشه.هرکسی که هست.

مگه وقتی انیشتین نظریه نسبیت رو گفت، آدم فضایی ها بهش یاد داده بودن؟... یا وقتی نیلز بور تئوری کوانتوم رو گفت موجودات بیگانه دخیل بودن؟...
    عزیز من ; صحبت باستان رو میکنیم. این دو بزرگوار مال دیروز پریروز(!) هستند.
    [واقعا از الطاف الهی هست که دوران زندگی نیلز بور ها و ماکس پلانک ها در حدود یک سده قبل قرار داده شده. وگرنه ایشون با مشاهده اینکه چطور سپر برخی مغلطه ها قرار میگیرند , دقمرگ میشدند].

"کمی بیاندیشید شاید رستگار شوید"
    درست بیندیشید حتما رستگار می شوید.

9. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

میفهمید که انتظاری بی جا دارید.
    ببخشید ; روی چه حسابی برای غیر زمینی ها " تعیین تکلیف " میکنید؟
    شما دارید عملا بحث رو متافیزیکی و شبه علمی (شایدم غیر علمی) میکنید....
    وقتی قرار باشه جواب هر سوالی رو اینطوری بدیم که "اونها نمیخوان"،"شما نباید انتظار داشت باشید"،"به خودشون مربوطه که هروقت دلشون بخواد" و .... دیگه معلومه که این بحث غیر علمی شده

پ.ن:
    این ها همه صحیح ; اما دوستمون محمد حسین جوابتون رو داده:
    نقل قول:
    نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این جا بحث در حدی نیست که کسی بخواد نتیجه گیری کنه و پرونده تاپیک رو ببنده ... قرار سر موضوعات مرتبط با اون بحث بشه ... که خیلی از موضوعات روش بحث شده ... وگرنه نتیجه گیری کار ما نیست.
    شما با گذاشتن عکس 4 تا پیچ و مهره اینطور تفسیر کردین و نتیجه گرفتین که موجودات بیگانه در تمدن ما دست داشتن!
    چیزی که نشه ابطالش کرد علمی نیست.
    من فکر میکنم شما حرف خودتون رو هم قبول ندارید....
    شما طوری جواب های غیر منطقی میدید که عملا نمیشه ابطالش کرد!(هرچند که برخی دانشمندان ابطال میکنن ولی افرادی مثل شما با بهانه تراشی("شما نباید تعیین تکلیف کنید...."،"به خودشون مربوطه که کی ببیندشون!"،"انتظار بیجا دارید" و ...!) سعی میکنن بحث رو بپیچونن و به حاشیه بکشن!

11. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

شما با گذاشتن عکس 4 تا پیچ و مهره اینطور تفسیر کردین و نتیجه گرفتین که موجودات بیگانه در تمدن ما دست داشتن
    در کجای اون پست چه چیزی " تفسیر " شده و " نتیجه " گرفته شده؟
    ... دارید عملا بحث رو متافیزیکی و شبه علمی (شایدم غیر علمی) میکنید...دیگه معلومه که این بحث غیر علمی شده...
    یک مثال میزنم[ تا اینقدر از قبول واقعیت طفره نرید] ;
    یک طبیعی دان رو فرض کنید که مثلا روباهی رو دنبال کرده و روباه رفته داخل لانه شده. قبل از وارد شدن , در دهانش شیئ " نامعلوم "حمل می کرده.

حالا نفر دومی میاد بغل دست اولی و میگه :
    اگر روباهه از اون[چیزی که به داخل برده] خوشش بیاد , باید بیرون بیاد و اون رو به ما هم تعارف کنه ,
    اگر از اون بدش بیاد , باید بندازه زمین و بیاد زوزه بکشه ,
    اگر اون شیئه از روباهه بدش بیاد , باید دماغ روباهه رو گاز گرفته ببینیم ,
    اگر...... باید ...... ,
    اگر.........................
    و طبیعیدان بر میگرده و میگه: از نوع فعالیت روباه در داخل نمیتونیم باخبر باشیم. چون چیزی که هنوز نمیدونیم چیه رو داخل حفره برده.اگر ها و باید ها پس از اینکه مشخص بشه
    1 - اون شیئ چه چیزی هست؟
    2 - ارتباط اون با روباه چی میتونه باشه؟
    تازه شروع خواهد شد.

حالا نفر دومی هرگز نمیتونه اولی رو به غیر علمی حرف زدن و متافیزیکی بودن(؟!!) متهم کنه.

13. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همگي!
    منم اومدم.
    من به اينكه موجودات هوشمند فرا زميني وجود دارند اعتقاد دارم.
    اين رو هم قبول دارم كه در گذشته خيلي دور به زمين اومدن.
    ولي اين بشقابهايي رو كه الان مي بينن رو قبول ندارم.

15. این کاربر از dbv2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

من دیگه نمیدونم به شما چی بگم! هرچی میگم شما میگی "مرغ یه پا داره" !
    یک مثال میزنم[ تا اینقدر از قبول واقعیت طفره نرید] ;
    یک طبیعی دان رو فرض کنید که مثلا روباهی رو دنبال کرده و روباه رفته داخل لانه شده. قبل از وارد شدن , در دهانش شیئ " نامعلوم "حمل می کرده.
    معلومه که از مثال درستی استفاده نکردید. ما درباره "روباه" حرف نمیزنیم.... داریم راجبه موجوداتی حرف میزنیم که به قول شما به ما یاد دادن چجوری پیچ و مهره درست کنیم! این موجودات خیلی هوشمندتر و با شعور تر از روباهی هستند که فقط کاراشو از روی "غریزه" میکنه!
    تا اینقدر از قبول واقعیت طفره نرید
    میشه بگید واقعیت از نظر شما چیه؟! اینکه بیگانگان در تمدن ما دست داشتن؟ یا اینکه حکومتی ها(!) مارو چشمو گوش بسته گذاشتن؟ یا اینکه موجودات عجیب تو کویر های ایران زندگی میکنن؟! یا اینکه پیچ و مهره های 2000 سال پیش رو فضایی ها صادر کرده بودن؟! یا ....

دوست دارم بدونم واقعیتی که شما ازش حرف میزنید چیه و چقدر با "حقیقت" فاصله داره!

سلام به همگي!
    منم اومدم.
    خوش اومدین!
    من به اينكه موجودات هوشمند فرا زميني وجود دارند اعتقاد دارم.
    اين رو هم قبول دارم كه در گذشته خيلي دور به زمين اومدن.
    اگه این حرف شما فقط یه عقیده ی شخصی باشه که اشکالی نداره ولی اگه اومدین اینجا مطرحش کنید و دربارش بحث کنید باید از مدارک معتبر استفاده کنید(نه صرفا کتاب ارابه خدایان(!)،نقاشیه گلدون توی تخت فرعون یا پیچ و مهره های قدیمی! و یا حرف دوستان...)
    Last edited by Soheil-Green; 21-06-2010 at 13:16.

17. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چی اثبات شده؟
    موضوع تاپیک.
    همه نه ... ولی اکثرا چرا .
    من بازهم سر حرفم هستم
    چون مدارکی که در پست های قبلی دیدم برای اثبات کافی بود در حالی که من فقط پست ها ی آخر را خوندم

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

اگه این حرف شما فقط یه عقیده ی شخصی باشه که اشکالی نداره ولی اگه اومدین اینجا مطرحش کنید و دربارش بحث کنید باید از مدارک معتبر استفاده کنید(نه صرفا کتاب ارابه خدایان(!)،نقاشیه گلدون توی تخت فرعون یا پیچ و مهره های قدیمی! و یا حرف دوستان...)
    کاملا درسته

19. این کاربر از Framason بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •