تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1969 از 3347 اولاول ... 969146918691919195919651966196719681969197019711972197319792019206924692969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,681 به 19,690 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منطقه دیگه هم تست کردی سرعتت همین 10 بوده؟ شاید منطقتون افزایش کاربر داشته این مدت
    سرعت من 10 مگ بود ولی الان حدودا 15 16 مگ شده و 24 ساعت شبانه روز هم همینه و به همین دلیل این که کاربرای دیگه دانلود کنن منتفی هست چون کاربرای دیگه که 24 ساعت دانلود نمیکنن!!!!!
    منطقه دیگه همین جوریه حداکثر 17 18 مگ به هیچ عنوان من تو مشهد سرعت 19 20 مگ به بالا پیدا نکردم و این معلومه که یا 1-محدود کردن سرعت رو 2-پهنای باند کمی به دکل دادن
    فکر نکنم ایرانسل مخصوصا جایی رو سرعتشو کم کرده باشه!!! اگه انقدر سرعت نمیگیری حتما همینقدر بیشتر هم نمیره دست اونا هم نیست
    ایرانسل خیر سرش تو 23 تا کشور اپراتوره بعید میدونم حتی اگر شکایت هم بکنید چیزی عوض شه !
    1-حتما اون قدری قدرت دارم که بتونم چیزی رو عوض کنم!!!!!!
    2-همینقدر بیشتر باید بره وقتی شرایط من از لحاظ سیگنال و ... دقیقا عین کسانی هست که 50 مگ میگیرن
    3-ایرنسل کاره ای نیست اون MTN هست که توی تمام کشورها خودش نمایندگی داره با کارکنان خودش و تمام امور دست خودش هست ولی توی ایران به یه سری دلایل کاملا مشخص!!!! فقط 49% سهام ایرانسل متعلق به MTN هست و دخالت MTN اصلی آفریقای جنوبی فقط و فقط در حد تجهیزات و نرم افزار هست و هیچ گونه حق دخالتی توی قیمت های ایرانسل و سیاست سرعت ها و .... نداره فقط و فقط همون طور که گفت آپدیت دکل ها و نرم افزار ها و ....

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

انصافا انصاف هم خوب چيزيه

دوستان ناراحت نش واقعا اصراف

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
    اسراف چیه؟ 2 تومن پول دادم باید استفاده کنم ایرانسل از 2 تومنش میگذره که من بگذرم؟

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به نظر من بیاید 3372 بهش انتن ts-9 وصل کنید یک حدت تست کنید ببینید ایا تغیری میکنه بدتر میشه یا بهتر؟ چون این مدل انتن از نوع mimo هست کیفیت دریافت سیگنالش خیلی قویترو بهتره اگر با استفاده از انتن بار هم مشکلات پا برجا بود نتیجه رو اعلام.کنید

Sent from my LT25i

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اسراف چیه؟ 2 تومن پول دادم باید استفاده کنم ایرانسل از 2 تومنش میگذره که من بگذرم؟
    سلام دوست من
    حق با شماست

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مشهد کلا خیلی وضعش افتضاحه ولی بدبختی اینه که رایتل که اصلا من ....... میذارم (هر فحشی خواستید خودتون بذارید) همراه اول هم که سرعت دانلودش هم از ایرانسل پایین تره (من با ایرانسل حدودا 10 مگابیت سرعت دارم با همراه اول 6 7 مگابیت) و پینگ همراه اول هم با سرور داخلی 110 120 هست (من چون بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه) ولی ایرانسل از همه بهتره که همین بهترش هم افتضاحه
    و این جا هم میبینم که بقیه 40 50 مگابیت سرعت دارن در حالی که من با 4 آنتن و RSSI -71 حداکثر سرعتم 18 مگابیت بیشتر نیست
    من دوباره به ایرانسل زنگ میزنم و اگر سرعت من ( و کل مشهد چون میدونم کل مشهد افتضاحه) رو بردن بالا در حد همون حداقل 20 30 مگابیت (40 50 مگابیت ارزونی خودشون) که هیچی وگرنه میرم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت میکنم از ایرانسل که هر چه قدر زنگ میزنم توجهی به افزایش کیفیت نمیکنن
    شما و بعضی از دوستان دیکه خییلیییی انتظارتون بالا رفته . تا یه سال پیش با adsl سرعت 4 مگ دانلود میکردین بهد الان با 18 مگ راضی نمیشین ؟؟
    برادر من سرعتت خیلی خوبه از خوبم هزار قدم اونوروتر . جای من هستم وسط شهر و اطراف شهر و... سرعت از 28 کیلوبایت بیشتر نمیشه هیچ کاری نمی کنن با هزار بار شکایت . بعد بیان برا شما ببرنش 40 مگ ؟؟
    اون.تستی که بعضی ها میزارن از هر هزار نفر دو نفر هست اونم ممکنه منطقشون شلوغ نباشه

6. 8 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

شما و بعضی از دوستان دیکه خییلیییی انتظارتون بالا رفته . تا یه سال پیش با adsl سرعت 4 مگ دانلود میکردین بهد الان با 18 مگ راضی نمیشین ؟؟
    برادر من سرعتت خیلی خوبه از خوبم هزار قدم اونوروتر . جای من هستم وسط شهر و اطراف شهر و... سرعت از 28 کیلوبایت بیشتر نمیشه هیچ کاری نمی کنن با هزار بار شکایت . بعد بیان برا شما ببرنش 40 مگ ؟؟
    اون.تستی که بعضی ها میزارن از هر هزار نفر دو نفر هست اونم ممکنه منطقشون شلوغ نباشه
    منظور این دوستمون اینه که اون بسته ای که میخره رو نمیتونه تموم کنه توی ساعت مقرر و پولش به هدر میره
    وگرنه سرعتشون در مقایسه با قبل خیلی هم خوبه

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظور این دوستمون اینه که اون بسته ای که میخره رو نمیتونه تموم کنه توی ساعت مقرر و پولش به هدر میره
    وگرنه سرعتشون در مقایسه با قبل خیلی هم خوبه
    نه دوست عزیز اصلا منظور من این نیست
    من اصلا برام دانلود مهم نیست و همین 18 مگ هم استریم آنلاین تماشا کردن و همه کارای منو راه میندازه ولی چرا وقتی بقیه 40 50 مگ دارن من 18 مگ داشته باشم؟ در حالی که هیچ کسی هم تو منطقه ما دانلود نمیکنه اگر هم دانلود بکنه تو سرعت من تاثیر نداره به خاطر این که من 24 ساعته همین سرعت رو دارم و کسی نمیاد 24 ساعت دانلود کنه که بگیم واسه این سرعت من کمتره , نامحدود که نیست که بگیرم طرف گذاشته واسه دانلود رفته مسافرت

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز اصلا منظور من این نیست
    من اصلا برام دانلود مهم نیست و همین 18 مگ هم استریم آنلاین تماشا کردن و همه کارای منو راه میندازه ولی چرا وقتی بقیه 40 50 مگ دارن من 18 مگ داشته باشم؟ در حالی که هیچ کسی هم تو منطقه ما دانلود نمیکنه اگر هم دانلود بکنه تو سرعت من تاثیر نداره به خاطر این که من 24 ساعته همین سرعت رو دارم و کسی نمیاد 24 ساعت دانلود کنه که بگیم واسه این سرعت من کمتره , نامحدود که نیست که بگیرم طرف گذاشته واسه دانلود رفته مسافرت
    دوست قبلی پاسخ شما رو دادند 40_50مگ خیالی برای هزار نفر یک نفر هم نیست و بیشتر هم جنبه تبلیغاتی داره شما یک چند مدتی که تو این جا بیای مسائلی دستت میاد و متوجه میشی خیلی چیزها رو نباید جدی بگیری . اگر واقعا 18مگ رو داری کلاهت رو ده متر بنداز بالا مطمئن باشید نود درصد افراد زیر ده و بطور متوسط در تمام روز بخوای حساب کنی زیر چهار پنج مگ هستند. در شیراز هم که ما هستیم تو ساعت نه و ده صبح تااخرهای شب 2-3مگ هست. این تازه رو های خوبش هست وگرنه مواقع زیادی بوده که یک مگ هم نمیرسیده.

11. 6 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت من 10 مگ بود ولی الان حدودا 15 16 مگ شده و 24 ساعت شبانه روز هم همینه و به همین دلیل این که کاربرای دیگه دانلود کنن منتفی هست چون کاربرای دیگه که 24 ساعت دانلود نمیکنن!!!!!
    منطقه دیگه همین جوریه حداکثر 17 18 مگ به هیچ عنوان من تو مشهد سرعت 19 20 مگ به بالا پیدا نکردم و این معلومه که یا 1-محدود کردن سرعت رو 2-پهنای باند کمی به دکل دادن

1-حتما اون قدری قدرت دارم که بتونم چیزی رو عوض کنم!!!!!!
    2-همینقدر بیشتر باید بره وقتی شرایط من از لحاظ سیگنال و ... دقیقا عین کسانی هست که 50 مگ میگیرن
    3-ایرنسل کاره ای نیست اون MTN هست که توی تمام کشورها خودش نمایندگی داره با کارکنان خودش و تمام امور دست خودش هست ولی توی ایران به یه سری دلایل کاملا مشخص!!!! فقط 49% سهام ایرانسل متعلق به MTN هست و دخالت MTN اصلی آفریقای جنوبی فقط و فقط در حد تجهیزات و نرم افزار هست و هیچ گونه حق دخالتی توی قیمت های ایرانسل و سیاست سرعت ها و .... نداره فقط و فقط همون طور که گفت آپدیت دکل ها و نرم افزار ها و ....
    اگه اونقدر قدرت داری که بتونی ایرانسل رو عوض کنی دیگه اعتراضت اینجا چیه؟!
    همین الان برو خدمتشون برس من هم پشتتم!
    فقط واسه کل کشور اقدام کن که همه دعات کنن.

13. 2 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست من
    مشهد امروز تا ٢٥ وچند روز پيش قبل انتخابات تا ٣٥
    منطقه طلاب
    البته ١٨ هم خوبه
    ايرانسل سرعت رو كه تضمين نميكنه
    فكر نكنم شكايت منطقي باشه جوابش همينه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •