اینجا جمعیتش خیلی کمه،اکثرا هم adsl دارن ولی جایی که منم مخابرات خط تلفن نمیده
بیشتر اداره ها مبین نت دارن که شبا هیچ اداره ای باز نیست
اما من شبا دقیقا از ساعت 2:15 یکباره سرعت میاد زیر 20
اینجا جمعیتش خیلی کمه،اکثرا هم adsl دارن ولی جایی که منم مخابرات خط تلفن نمیده
بیشتر اداره ها مبین نت دارن که شبا هیچ اداره ای باز نیست
اما من شبا دقیقا از ساعت 2:15 یکباره سرعت میاد زیر 20
از روی ipی که می گیری تا حدودی میشه فهمید چقدر شلوغه
.................................................
سرعت و کیفیت بستگی به شهر و منطقه فرق می کنه و نمیشه مطمئن چیزی رو گفت خودتون باید جایی که هستید پرسو جو کنید یا اگه دسترسی به مودم دارید تست کنید
بسته به نوع مودم و تعرفه انتخابی هزینه ها متفاوت هست بهتره خودتون از سایت مبین نت نگاه کنید در اخر هم 15-20 تومن برای نصب و فعال سازی به قیمت اضافه کنید
ارش جان راهنمایی کردن تکمیل ایشون از سایت mobinnet.ir چک کنید .هر چقدر طرحتون سرعتش بیشتر باشه گرون تر میشه و همینطور حجم اضافش.
در مورد منطقه با موبایل یک سرچ کند مشخص میشه تو همسایگی چند نفر وایمکس دارن اونایی که کد گذاریشو تو موبایل نوشته wap اونا معمولا وایمکس هستن مثلااز ما اول سال ۴ تا بود الان ۱۱ تاشده سرعتم شبها نصف میشه رو ۵۰ الی ۶۰ قبلش ۹۰ بود . ضریب اشتراکش ۱ به ۴ هست . کلا این حرفها مثل کارت دانشجویی چه تو مبین نت چه جاهای دیگه همش الکی هست ! شما میری مایه میدی تموم
جاشو عوض کن . مثلا اگه تو اتاق هست بزارش تو پزیرایی یا بیرون خونه ... هر شب کم کم باید 1 گیگ بگیری .. 112 تا که ستمه ..
از تو تنظیمات مودم هم شنیدم میشه دکلی که بش وصله رو عوض کرد.
حالا که میگید از نظر ترافیک مشکل ندارین، وضعیت مودم از نظر قدرت و کیفیت سیگنال خوب هست؟ یعنی مثلاً RSSI کمتر از منفی هفتاد میشه یا نه؟ بماند اون ساعتی که گفتین به نظر همون ساعت خود مبیننت هست چون به تجربه دیدم که ساعت مجانی اکثراً دو و ربع تا دو و بیست دقیقه شروع میشه. ولی چون اینجا هستن کسانی که توی ساعات مجانی هم مشکل افت سرعت ندارن، بعید هست که عمومی باشه و هر چی هست مال همون منطقه خودتون هست.
مودم بیرونیه و سیگنالم عالیه،دوتا دکل هست که هردوش شبا سرعتشون مثل هم هست
سیگنال عالی هست ولی نمیدونم چرا نصف شب سرعت میاد پایین
یعنی چجوری؟
مشکل جدید: متاسفانه بدون وی پی ان نمیتونم هیچ سایتی حتی همین فروم رو باز کنم،انگار هیچ دیتای دریافت نمیکنه،اما با وی پی ان هیچ مشکلی ندارم،کسی راه حلی نداره؟
معمولا شماره های ای پی به ترتیب به دیوایس ها داده میشه و هرچه دو قسمت اخر ای پی شما به 256 نزدیک تر باشه یعنی کاربرهای بیشتری کانکت هستند
البته این امر یه مقدار تقریبی است و به عوامل دیگه هم بستگی داره ولی معمولا برای من جواب میده
یه بار مودم رو ریست سخت افزاری کن
اگه فقط شب که مجانی هست سرعت پائین مییاد منطقاً دو علت بیشتر نداره. یا ترافیک زیاد میشه (که شاید آمارش رو دقیق ندارین) یا خود مبیننت توی منطقه سرعت رو کم میکنه. گفتم توی منطقه شما چون اگه عمومی باشه که باید مال همه کم بشه. من خودم با وجود مشکل سیگنال اگه شب جمعه یا تعطیل نباشه و مشکل خاصی نباشه میتونم بین ۲ و ۲.۵ گیگ دانلود کنم که برای سرعت یک مگ بد نیست.
برای مشکل باز نشدن تمام سایتها که بیشترین حدس به خود کامپیوترتون برمیگرده. اگه تونستین که با یه کامپیوتر دیگه هم تست کنید. نشد Cache اینترنت رو خالی کنید و تنظیمات شبکه رو ریست کنید. شاید مشکلتون حل شد. بخصوص چک کنید که آیا تنظمیات دستی برای Proxy توی مرورگرتون فعال شده یا نه.
Last edited by ninipc; 11-01-2014 at 01:29.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)