تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1969 از 2550 اولاول ... 96914691869191919591965196619671968196919701971197219731979201920692469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,681 به 19,690 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان لطفا نظرتون درباره خط من بفرمایید
    Update Counter : 432
    Modulation : G.Dmt
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 470837
    Lan Rx : 286903
    ADSL Tx : 38197
    ADSL Rx : 32088
    CRC Down : 0
    CRC Up : 0
    FEC Down : 0
    FEC Up : 0
    HEC Down : 0
    HEC Up : 0
    SNR Up : 10.0
    SNR Down : 35.5
    Line Attenuation Up : 9.0
    Line Attenuation Down : 15.0
    Data Rate Up : 1024
    Data Rate Down : 4096

2. این کاربر از mohajer_575 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان لطفا نظرتون درباره خط من بفرمایید
    Update Counter : 432
    Modulation : G.Dmt
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 470837
    Lan Rx : 286903
    ADSL Tx : 38197
    ADSL Rx : 32088
    CRC Down : 0
    CRC Up : 0
    FEC Down : 0
    FEC Up : 0
    HEC Down : 0
    HEC Up : 0
    SNR Up : 10.0
    SNR Down : 35.5
    Line Attenuation Up : 9.0
    Line Attenuation Down : 15.0
    Data Rate Up : 1024
    Data Rate Down : 4096
    بی نظیره !! عالیه

4. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Turkyasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

از مخابرات دفاع میکنم چون تو این 4-5 سالی که از همه شرکتهای تبریز اینترنت گرفتم هیچ کدوم به اندازه مخابرات مشتری مدار نبوده !!!
    چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سرعت و کیفیت !!
    همین مخابرات بود که با 9 هزار تومن سرویس 3 ماهه میداد و پینگ 30-40 با خارج از کشور!! که هیچ کدوم از وایرلس های تهران خوابش رو هم نمیدیدن
    همین الانش هم کیفیتش خیلی بهتر از سایر شرکتهاس
    کاربر های سایر استانها حسرت به دل موندن که یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشن !!
    نمونه هاش ریخته !! تاپیک سایر استانهارو ببینی متوجه منظورم میشی

یه نمونه از پشتیبانی های شرکت مخابرات : ( معنای واقعی مشتری مداری )

پشتیبانی : سلام
    من : سلام خانم ببخشین میشه بگین مشکل اینترنت چیه ؟

پشتیبانی : خط شما هیچ مشکلی نداره و الان آنلاینه می تونین استفاده کنین
    من : بله خانم صفحه باز می شه ولی فقط سایت های ایرانی باز می شه اینترنت زود زود قطع میشه ولی بدون مشکل می تونم سایت های ایرانی رو باز کنم.

پشیبانی : برین تو run بنویسین cmd بعد ping 192.168.1.1 رو بزنین.
    من : گفتم واسه این Time out میده

پشتیبانی : خوب پس مشکل شما داخلی هست
    من : خانم شما از کجا فهمیدن که مودم من چیه ؟ آی پی مودم من 192.168.2.1 هست که به راحتی پینگ میشه . من عرض کردم دسترسی با سایت های خارجی مشکل داره شما واسه چی مودم منو پینگ می کنین ؟

پشتیبان : خواستم ببینم چه پیغامی میده ؛ خوب Teamviewer دارین ؟
    من : خانم میشه بگین از کی سرور Teamviewer اومده ایران ؟ موقعی که اینترنت قطع میشه دیگه teamviewer کار نمی کنه !!!!

پشتیبان : خط شما نرمال نیست upstream شما مشکل داره ، می گم درست کنن
    من : ای بابا چه ربطی به خط ام داره آخه ؟ چراغ لینک ام که خاموش نمی شه. خط من الان 35 روز هست که ثابت مونده . خودم داخل تنظیمات مودم اینا رو می بینم. من مشکل قطع و وصلی ندارم و فقط تنها مشکلی که هست از 10 - 20 دقیقه اینترانت میشه

پشتیبان : آره میبینم خط تون مشکل نداره. گوشی رو نگه دارین ( از همکارش می پرسه که مرکز ... مشکل نداره ؟ همکارش هم گفت مشکل نداره )
    من : خانم محترم فکر نمی کنم مشکل از مرکز مخابراتی باشه . من می خوام با یکی از مسئولیتون صحبت کنم اگه ممکنه وصل کنین

پشتیبان : مسئولینمون فعلا در جلسه هستند من شماره شمار رو یادداشت می کردم ، هر موقع جلسه شون تموم شد می دم بررسی کنن
    من : چه ربطی به شماره داره آخه . میشه اسم تون رو بفرمایین ؟

پشتیبان : قطع کرد. ( این یعنی نهایت مشتری مداری )

ای کاش مخابرات قبل از اینکه اینا رو استخدام می کرد یه امتحان + Network از اینا می گرفت. سواد این خانم هایی که برای پشتیبانی گذاشتن زیر صفر هست. حیف که واسه مکالمه با این اپراتور 35 دقیقه پشت خط مونده بودم دیگه حوصله نداشتم یه بار دیگه زنگ بزنم و یکی دیگه چرت و پرت های بدتر از این تحویل ام بده.

6. 7 کاربر از Turkyasha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یه نمونه از پشتیبانی های شرکت مخابرات : ( معنای واقعی مشتری مداری )
    ای کاش مخابرات قبل از اینکه اینا رو استخدام می کرد یه امتحان + Network از اینا می گرفت. سواد این خانم هایی که برای پشتیبانی گذاشتن زیر صفر هست. حیف که واسه مکالمه با این اپراتور 35 دقیقه پشت خط مونده بودم دیگه حوصله نداشتم یه بار دیگه زنگ بزنم و یکی دیگه چرت و پرت های بدتر از این تحویل ام بده.
    داداش میشه تو اون متن بالا بهم نشون بدی که من از پشتیبانی مخابرات یا هر شرکت دیگه ای تعریف کرده باشم ؟؟ از این مغز تخم فندقی ها همه جا هست و نمیشه کاریش کرد !!!

8. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

داداش میشه تو اون متن بالا بهم نشون بدی که من از پشتیبانی مخابرات یا هر شرکت دیگه ای تعریف کرده باشم ؟؟ از این مغز تخم فندقی ها همه جا هست و نمیشه کاریش کرد !!!
    نوشته شده توسط fanoostalaei
    از مخابرات دفاع میکنم چون تو این 4-5 سالی که از همه شرکتهای تبریز اینترنت گرفتم هیچ کدوم به اندازه مخابرات مشتری مدار نبوده !!!

خوب دوست عزیز شما خودتون به طور واضح تو متن بالا از مخابرات دفاع می کنین و مخابرات رو مشتری مدار می دونین.
    میشه بگین منظور شما از مشتری مدار بودن یعنی چی ؟

این فقط یک نمونه از پشتیبانی های مخابرات بود که براتون نوشته ام. از این مغز تخم فندقی ها تو پشتیبانی مخابرات فراوانه. مخصوصا شیفت صبح اینا که کلا تو تعطیلات هستند . من چندین بار تو موارد مختلف با پشتیبانی های اینا صحبت کردم اطلاعات همشون تو یک سطح هست. اگه شرکتی قصد داشته باشه مشتری مدار باشه باید اطلاعات کارمنداش تو سطحی باشه که بتونه جواب مشتری رو بده و جواب های چرت و پرت تحویل مشتری نده و جایی هم که کم آورد تلفن رو قطع نکنه. پس نگین که مخابرات مشتری مدار بوده !!!!

از لحاظ سطح علمی ، پشتیبان های شرکت شاتل و همارا در حد خیلی بالایی بوده و از این مغز تخم فندقی ها هم ندارن .
    Last edited by Turkyasha; 07-06-2014 at 18:54.

10. 2 کاربر از Turkyasha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نوشته شده توسط fanoostalaei

خوب دوست عزیز شما خودتون به طور واضح تو متن بالا از مخابرات می کنین و مخابرات رو مشتری مدار می دونین.
    میشه بگین منظور شما از مشتری مدار بودن یعنی چی ؟

این فقط یک نمونه از پشتیبانی های مخابرات بود که براتون نوشته ام. از این مغز تخم فندقی ها تو پشتیبانی مخابرات فراوانه. مخصوصا شیفت صبح اینا که کلا تو تعطیلات هستند . من چندین بار تو موارد مختلف با پشتیبانی های اینا صحبت کردم اطلاعات همشون تو یک سطح هست. اگه شرکتی قصد داشته باشه مشتری مدار باشه باید اطلاعات کارمنداش تو سطحی باشه که بتونه جواب مشتری رو بده و جواب های چرت و پرت تحویل مشتری نده و جایی هم که کم آورد تلفن رو قطع نکنه. پس نگین که مخابرات مشتری مدار بوده !!!!

از لحاظ سطح علمی ، پشتیبان های شرکت شاتل و همارا در حد خیلی بالایی بوده و از این مغز تخم فندقی ها هم ندارن .
    درسته که پشتیبانی مشتری مداری حساب میشه ولی تو ایران با این عملکرد برا من نه !!! برا من مشتری مداری سطح کیفیت سرویس دهی هست و کاری به پشتیبانی و جواب های چرت و پرت اونها ندارم
    در ضمن شما رو چه حسابی میگی که شاتل پشتیبانیش بهتره !! تجربه 4 باره بهم ثابت کرده که اگر یکی آشغال ترین پشتیبانی رو داشته باشه همون شاتل هست (پارس هم لنگه شاتل )
    سر همین با تجربه بودن پشتیبان ها شاتل سرویس سه ماهه رو 13 روزه تخلیه کردم
    در کل اینو میگم شما هم بهتره که خودتو زیاد به آب و آتیش نزنی !!
    پشتیبانهای اینترنت ADSL ایران به هیچ دردی نمیخورن والسلام !! (البته به غیر از چند تای انگشت شمار )

12. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

داداش وقتی با دستور t- تو آخر پینگ پشت سر هم پینگ میگیری! چجوزی؟ با چه دکمه ای بهش میگی که بسته پینگ نگیره و استاپ کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

از اولین روزای مخابرات ازش سرویس دارم تا حالا چون هیچ شرکتی مرکز مخابراتی ما رو ساپورت نمیکنه مجبورم از مخابرات اینترنت بگیرم
    چه اون موقعی که پشتیبانی دست همارا بود چه حالا حتی یه بار هم نشده پشتیبانی کمکی بهم کرده باشه فکر نکنم شرکتای دیگه هم وضع بهتری داشته باشن
    هیچ انتظاری هم ندارم بالاخره اسم مملکت ایرانه
    توی این سالها سر جمع به تعداد انگشتای دست هم به پشتیبانی زنگ نزدم اون تعداد هم که زنگ زدم چرت و پرت تحویلم دادن

15. 5 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

داداش وقتی با دستور t- تو آخر پینگ پشت سر هم پینگ میگیری! چجوزی؟ با چه دکمه ای بهش میگی که بسته پینگ نگیره و استاپ کنه؟
    ctrl + c

.........

17. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درسته که پشتیبانی مشتری مداری حساب میشه ولی تو ایران با این عملکرد برا من نه !!! برا من مشتری مداری سطح کیفیت سرویس دهی هست و کاری به پشتیبانی و جواب های چرت و پرت اونها ندارم
    در ضمن شما رو چه حسابی میگی که شاتل پشتیبانیش بهتره !! تجربه 4 باره بهم ثابت کرده که اگر یکی آشغال ترین پشتیبانی رو داشته باشه همون شاتل هست (پارس هم لنگه شاتل )
    سر همین با تجربه بودن پشتیبان ها شاتل سرویس سه ماهه رو 13 روزه تخلیه کردم
    در کل اینو میگم شما هم بهتره که خودتو زیاد به آب و آتیش نزنی !!
    پشتیبانهای اینترنت ADSL ایران به هیچ دردی نمیخورن والسلام !! (البته به غیر از چند تای انگشت شمار )

دوست عزیز من تو چند مورد جواب نوشته هامو نتونستم بگیرم.

در ضمن کسی که خودش رو به آب و آتیش میزنه شما هستی نه من !!!

این شما هستین که از مخابرات به خاطر مشتری مداری و کیفیت سرویس دهی نهایت تعریف رو می کنین و همه رو تشویق می کنین که سرویس مخابرات بگیرن.
    من فقط نمونه از مشتری مداری مخابرات رو نشون دادم که دیدین مخابرات مشتری مدار نیست.

حالا که بحث کیفیت سرویس دهی پیش اومد باید بگم که مخابرات این گزینه رو هم نداره. میگین چرا ، بهتون می گم.
    من نزدیک به یک سال هست که از مخابرات سرویس دارم و قبل از اون هم از خود همارا و شاتل هم سرویس داشتم. و فقط تو مخابرات دیدم که :
    • حجم مصرفی من در یک بازه مشخص بیش از 4 تا 5 بار تکرار شده باشه و حجم مصرفی هم محاسبه شده و در یک شبانه روز حجم من منفی 10 گیگ شده باشه !!!!
    • موقعی که می خوام برم و از سایت اطلاعات خودم رو ببینم به جاش اطلاعات شخص دیگه ای رو میاره
    • دو رنج آی پی مختلف داشته باشن که رنج 5 اش کلا مشکل داره و هیچ چیزی درست کار نمی کنه
    • عصر ها که ساعت اوج مصرف باشه یه دفعه چراغ اینترنت قرمز بشه و مودم آنلاین نشه
    • موقعی که هم حجم دارم و هم زمان سرویس ام تموم نشده و در حال استفاده هستم یک دفعه مودم authentication error بده ، در حالی که تنظیمات مودم هم درست باشه !!!!
    • موقعی که بیش از یک ساعت هست مودم رو خاموش کرده باشم ولی پشتیبانی بهم بگه مودم آنلاینه و بذارین یک ساعت دیگه خاموش بمونه تا از اکانتینگ آفلاین بشه !!
    • هیچ روزی نمیشه به بازه دانلود رایگان اطمینان کرد چون یه روز درست کار می کنه ولی روز بعد ممکنه کار نکنه و حجم کم کنه ! که باید 100 بار پشت سر هم به این پشتیبانی مزخرف زنگ بزنی تا حجم کسر شده رو بهت برگردونه
    • ساعت یک به بعد هم که دیگه لود صفحه و پینگ تایم کلا تعطیل میشه و فقط به درد دانلود می خوره نه چیزه دیگه .
    • هر روز بدون این که مودم خاموش و روشن بشه یا لینک ام قطع و وصل بشه می بینم که آی پی رنج 5 برداشته و مجبور ام چندین بار قطع و وصل کنم تا رنج 2 برداره تا بتونم استفاده کنم.

این موارد و بیشتر از اینا تو مخابرات هست که شما اینا رو نادیده گرفته و کورکورانه از کیفیت سرویس دهی مخابرات تعریف می کنین

19. 4 کاربر از Turkyasha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •