خوب جواب ندادین این 5مگ که گرفتم چیکارش کنم خوب
مگه شما اپراتور همونجا نیستین خوب اینو واسم ردیفش کنین دیگه
یا اگه این 5 مگ فعال قرار نیس بشه این دو مگ رو واسم فعال کنید اگه قراره سرعت شبش مثل روز باشه یعنی حدود 220
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب جواب ندادین این 5مگ که گرفتم چیکارش کنم خوب
مگه شما اپراتور همونجا نیستین خوب اینو واسم ردیفش کنین دیگه
یا اگه این 5 مگ فعال قرار نیس بشه این دو مگ رو واسم فعال کنید اگه قراره سرعت شبش مثل روز باشه یعنی حدود 220
به نظر من باید مهاجرت بکنیم به سایر سرویس دهنده ها. وقتی دور و برشون خالی شد میفهمن بی احترامی به کاربر یعنی چی ...
نوبر ISP نیست که. من که چند روز دیگه سرویسم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم میرم یه شرکت دیگه.
دوستان جواب سوالم رو بدن ممنون میشم
شما با پشتیبانی تماس بگیرید و بفرمایید که مشکل رو براتون حل کنن
جواب منطقی رو که باید بررسی کنم ولی در حالت عادی نباید اینجوری باشه شما از سیستمتون مطمعن هستید اپدیتی چیزی فعال نیست ؟
دوستان این ساعت رایگان که برای هر شب در نظر گرفتن شبی پنج گیگ هست؟
جناب Sat_Sat ممنون میشم سوال منم جواب بدین.![]()
من 3 تا سوال دارم
1. اینکه شرکت باید به اسم خود ما ثبت شده باشه؟چون من خودم شرکت ثبت شده ندارم،اما یکی از بستگان داره که باش صحبت کردم گفت اگه بخوای میتونی از شرکت من استفاده کنی،میخوام رو خط خودم با مدارک ایشون اینترنت 10 مگ بگیرم،اینکار شدنیه؟کلاً چیزی رو بررسی میکنن؟مثل مکان و این چیزا یا فقط مدارک مهمه براشون؟
2. اینترنت 10 مگ هم شبانه رایگان داره؟ساعتش چطوره؟چقدر طول میکشه طرح جدید رو خط فعال بشه؟
3.امکانش هست یه عکس از لیست تعرفه های شرکتی برام بذارید ببینم چطوریه؟میخوام ببینم بصرفه هست یا نه
ممنون
Last edited by arash_4249; 07-05-2014 at 12:05.
دوست عزیز بهتره برای دانلود از سرور های قوی لینک بگیری و اینکه چند تا لینک با هم بزار برای دانلود اینجوری از کل پهنای باند می تونی استفاده کنی
شما یه اساس نامه بیار و یه مدرک باقیش زیاد مهم نیست حالا برا خودت یه برا یکی دیگه
در مورد به صرفه بودن یا نبودن قابل توجه همه دوستانی که زیاد دانلود می کنن
[IMG][/IMG]
سرویس 10 مگ تو ساعت شبانه
متوجه منظورتون ندم یعنی چی شبی 5 گیگ هست ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)