تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1968 از 3347 اولاول ... 968146818681918195819641965196619671968196919701971197219782018206824682968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,671 به 19,680 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سینا: ایرانسل در پانزدهمین همایش ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تنها اپراتور دریافت‌کننده تندیس و گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان شد.
    به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل؛ این اپراتور تلفن همراه به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران، بر اساس ارزیابی‌های سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان موفق به دریافت تندیس و سومین گواهینامه متوالی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد. رضایت حداقل ۷۰ درصدی مشتریان، از موارد الزامی در فرآیند ارزیابی برای اخذ این جایزه ملی است.
    در این همایش که با حضور محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سید محمود نوابی، معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سید محمد جعفری رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و جمع کثیری از مدیران بنگاه‌های نمونه تولیدی و خدماتی کشور برگزار شد، لوح و گواهینامه ویژه رعایت حقوق مصرف‌کنندگان، به علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل اعطا شد.
    پانزدهمین دوره اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف‌کنندگان به همت انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و با پشتیبانی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، صبح روز یکشنبه، ۹ اسفندماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
    ایرانسل همچنین در آبان ماه ۹۴ در دهمین همایش ملی کیفیت و بهره‌وری، از سوی کمیته ارزیابی این همایش به عنوان شرکت برتر برگزیده شده بود.
    اون رضایت حداقل 70 درصد مصرف کننده گان دیگه از اون جک ها بود!اونهم برای ایرانسل... از کجا به این رسیدند نکنه از خود ایرانسل پرسیدند! از ایرانسل هم که بگذریم کلا بعیده اکثریت مردم ایران از چیزی یا شرایطی راضی باشند.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

قضیشن بیت و بایته
    هر بایت هشت بیته
    پس وقتی سرعت چهل مگابیته میشه 5 مگابایت
    استاندارد اصلی سرعت بیته مثلا توی لن میگن اتصال 100 مگ یا پورت 1 گیگ یعنی 100 و 1000 مگابیته
    میگم شب ساعت 10 تا 12 و یا مثلا همین الان میشه تو cmd از یه سرور خارجی (گوگل نباشه) با -t پینگ بگیرید؟ نمیدونم چرا چند روز شب بین 10 تا 12 این جوری میشه توی یک packet پینگ 110 هست تو پکت بعدی میره رو 280 باز بعدی میاد رو 110 و این طورا
    مثلا از این سرور بگیرید
    ping login.p1.worldoftanks.eu
    ترجیحا بین 10 تا 12 شب باشه میخوام ببینم شبکه ایرانسل تو مشهد مشکل داره یا مشکل سراسری هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا ما 4G نخواستیم همون 3G انتن بده واقعا عالیه البته تو منطقه ما الان چند ماهه زاییده همون اولاش خوب بود ولی الان 3G به زور میگیرم یابهتره بگم اصلا نمیگیرم.درحالیکه در فاصله 50 متری من دکل زدن که اونم معلوم نیست چه کوفتیه.

4. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم شب ساعت 10 تا 12 و یا مثلا همین الان میشه تو cmd از یه سرور خارجی (گوگل نباشه) با -t پینگ بگیرید؟ نمیدونم چرا چند روز شب بین 10 تا 12 این جوری میشه توی یک packet پینگ 110 هست تو پکت بعدی میره رو 280 باز بعدی میاد رو 110 و این طورا
    مثلا از این سرور بگیرید
    ترجیحا بین 10 تا 12 شب باشه میخوام ببینم شبکه ایرانسل تو مشهد مشکل داره یا مشکل سراسری هست
    بنده هم مشهدم تو این ساعت ها برای منم همین مشکل داره گاهن قطع میشه کلا چند نفر دیگه هم همین مشکل دارن

Sent from my LT25i
    Last edited by naser.051; 28-02-2016 at 21:49. دليل: آخ

6. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مثلا از این سرور بگیرید
    خدمت شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم با یه واسط داخلی خواستی بگو ادرسشو پخ کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ak313; 28-02-2016 at 22:41.

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بنده هم مشهدم تو این ساعت ها برای منم همین مشکل داره گاهن قطع میشه کلا چند نفر دیگه هم همین مشکل دارن

Sent from my LT25i
    مشهد کلا خیلی وضعش افتضاحه ولی بدبختی اینه که رایتل که اصلا من ....... میذارم (هر فحشی خواستید خودتون بذارید) همراه اول هم که سرعت دانلودش هم از ایرانسل پایین تره (من با ایرانسل حدودا 10 مگابیت سرعت دارم با همراه اول 6 7 مگابیت) و پینگ همراه اول هم با سرور داخلی 110 120 هست (من چون بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه) ولی ایرانسل از همه بهتره که همین بهترش هم افتضاحه
    و این جا هم میبینم که بقیه 40 50 مگابیت سرعت دارن در حالی که من با 4 آنتن و RSSI -71 حداکثر سرعتم 18 مگابیت بیشتر نیست
    من دوباره به ایرانسل زنگ میزنم و اگر سرعت من ( و کل مشهد چون میدونم کل مشهد افتضاحه) رو بردن بالا در حد همون حداقل 20 30 مگابیت (40 50 مگابیت ارزونی خودشون) که هیچی وگرنه میرم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت میکنم از ایرانسل که هر چه قدر زنگ میزنم توجهی به افزایش کیفیت نمیکنن

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

و این جا هم میبینم که بقیه 40 50 مگابیت سرعت دارن در حالی که من با 4 آنتن و RSSI -71 حداکثر سرعتم 18 مگابیت بیشتر نیست
    من دوباره به ایرانسل زنگ میزنم و اگر سرعت من ( و کل مشهد چون میدونم کل مشهد افتضاحه) رو بردن بالا در حد همون حداقل 20 30 مگابیت (40 50 مگابیت ارزونی خودشون) که هیچی وگرنه میرم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت میکنم از ایرانسل که هر چه قدر زنگ میزنم توجهی به افزایش کیفیت نمیکنن
    منطقه دیگه هم تست کردی سرعتت همین 10 بوده؟ شاید منطقتون افزایش کاربر داشته این مدت

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مشهد کلا خیلی وضعش افتضاحه ولی بدبختی اینه که رایتل که اصلا من ....... میذارم (هر فحشی خواستید خودتون بذارید) همراه اول هم که سرعت دانلودش هم از ایرانسل پایین تره (من با ایرانسل حدودا 10 مگابیت سرعت دارم با همراه اول 6 7 مگابیت) و پینگ همراه اول هم با سرور داخلی 110 120 هست (من چون بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه) ولی ایرانسل از همه بهتره که همین بهترش هم افتضاحه
    فکر نکنم ایرانسل مخصوصا جایی رو سرعتشو کم کرده باشه!!! اگه انقدر سرعت نمیگیری حتما همینقدر بیشتر هم نمیره دست اونا هم نیست
    ایرانسل خیر سرش تو 23 تا کشور اپراتوره بعید میدونم حتی اگر شکایت هم بکنید چیزی عوض شه !

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یکساله مشکل دارم پیگیری نمیکنن کلا بیخیالش شدم چون حوصله شکایت ندارم

Sent from my LT25i

13. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یکساله مشکل دارم پیگیری نمیکنن کلا بیخیالش شدم چون حوصله شکایت ندارم

Sent from my LT25i

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •