مثلا امکانش هست با چنتا از هم خدمتی ها یه خونه اجاره کنیم (کی به سرباز بدبخت خونه میده حالا؟!!) و کلا بعد از ظهرها رو توی پادگان نباشیم؟ یا اینکه حتما باید بومی همون شهر باشی که بهت اجازه بدن تو آسایشگاه نمونی!؟
مثلا امکانش هست با چنتا از هم خدمتی ها یه خونه اجاره کنیم (کی به سرباز بدبخت خونه میده حالا؟!!) و کلا بعد از ظهرها رو توی پادگان نباشیم؟ یا اینکه حتما باید بومی همون شهر باشی که بهت اجازه بدن تو آسایشگاه نمونی!؟
با سلام
ببین دوست عزیز، قبلا یه راه حل داشت که دوستم از اون استفاده کرد در مدت دانشجویی و معاف شد.
فکر کنم ۲سال پیش بود و اون با تیروئید معاف شد.
ولی قبلش حتما باید چند تا دکتر مخصوصا دکترهای نظام وظیفه بری و مطمئن بشی معاف میشی.
پاراگراف بالا رو باز تاکید میکنم.
شما میری دانشگاه محل تحصیلت و انصراف میدی، طبق قانون میتونی برگه انصراف بگیری و واسه تعیین تکلیف خدمتت اقدام کنی، ولی باز طبق قانون (اگه عوض نشده باشه، چون تا ۲سال پیش این قانون بود)، شما میتونی تا یکماه، انصرافت رو پس بگیری و دوباره ادامه تحصیل بدی.
اون موقع دوست من، تو این فرصت یکماهه کارای معافیشو انجام داد و بعدش رفت درخواست انصراف از تحصیلشو کنسل کرد.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
طبق قانون، سرباز نمیتونه خونه اجاره کنه و مطمئنا حفاظت بهش گیر میده.
مگر اینکه جوری خونه بگیره کسی نفهمه، مثلا بگه خونه فامیل نزدیک، مثل خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ تو این شهر داره و داره اونجا میره.
البته باز این احتمال هست که حفاظت بیوفته دنبالشو آمارشو دربیاره
در کل اگه محیط پادگان بد نیست، ارزش ریسکو هزینه رو نداره.
دوست عزیز، شما اگه دفترچه دانستنیها رو نگاه کنید، میبینید که سرباز با لباس سربازی هرجا نمیتونه بره
بیشتر توضیح میدین؟
خیلی تاثیر داره .اول تو آموزشی که تو هر ارگانی که باشه راحت تر از اونی هستی که دیپلم داره.
اگه ارتش باشی تو یگان هم خیلی با دیگران فرق داری .
کار حمالی بهت نمیدن اگه از نوع مدرکتم بتونی تو خدمت استفاده کنی خیلی راحتر از سربازی که بیل میزنه میتونی تشویقی و مرخصی بگیری .
و مهتر از همه فکر کنم 5000 تومن بیشتر از دیپلم حقوق میگیری
و اگه سال 90 بود یک ماه کسری بهت تعلق میگرفت
داداش خیلی داری سخت میگیریا.
هیچ کس نمیاد دٌنگی باهات خونه اجاره کنه .
اگه هم همچین چیزی بشه و اجاره نامه هم به نام کسه دیگه بخوره باز هم هزینه ها سر به فلک میکشه ( غذا و رفت و آمد و ...)
بعد از ظهرا تو همه جا عشق و حاله هیشکی بهت کار نداره .
تو پادگان ما برنامه فوتبال ، بدن سازی ، زورخونه ، تنیس ، پینگ پنگ ، والیبال ، فوتبال دستی و ... همیشه برپا بود . کیف میکردیم. حالا برا ما خیلی هتل بود ولی جاهای دیگه حداقل فوتبال داره دیگه.
دیگه اون زرنگی خودشونه دیگه .
بچه های ما زیر لباس نظامی لباس شخصی میپوشیدن بعد که از پادگان خارج میشدن لباساشون و در میاوردن میزاشتن تو یه پلاستیک.![]()
ببخشید که من جواب دادم.
یعنی دژبان تو خیابان هست و خیلی راحت میتونه بهت گیر بده که مثلا چرا کلاه سرت نیست بریم بازداشت و ...
مگه حقوق سربازی چقدره که 5000 تومن بیشتر میدن![]()
چقدر بد که هرسال شرایط رو سخت تر میکنن..
مثلا تو آموزشی سخت گیریا دیپلمه و لیسانس یا بالاتر چطوریاس؟
فکر کنم دیپلم حدود 50.000 . لیسانس 55.000 و برای فوق لیسانس حدود 60.000حالا هم که خوب شده هر ماه میریزن به حساب قبلا هر 3،4 ماه یه بار میریختن.
سخت گیری کلا بستگی به جاش داره. ولی یه چیزایشم فرق داره که مثلا تو ارتش زیر دیپلم ها جنگ سر نیزه هم دارن.
حالا غذا هست نوع برخورد هست امکانات هست...
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)