تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1968 از 4105 اولاول ... 968146818681918195819641965196619671968196919701971197219782018206824682968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,671 به 19,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اجبار که هست ولی اون 3 روز رو میتونن برن بیرون. سرباز شهرستانی هم جایی نداره بره که اگه تهران باشه میشه یه دوری تو شهر بزنه ولی شهرستان که ساعت 7 شب همه خوابن کجا میخواد بره بدبخت.

کلا هم پادگان با پادگان فرق میکنه ولی برا اکثر جاها همین قانون هست و مرخصی حساب نمیشه و روزاشم میتونه متفاوت باشه و بستگی به فرمانده قرارگاه داره.
    ولی اگه جایی باشی که 24 ساعت باید زیر پرچم باشی مثل یگان ویژه و ... همون بعد از ظهر هم مرخصی ساعتی اگه بدن باید فوری بری برگردی .

مثلا امکانش هست با چنتا از هم خدمتی ها یه خونه اجاره کنیم (کی به سرباز بدبخت خونه میده حالا؟!!) و کلا بعد از ظهرها رو توی پادگان نباشیم؟ یا اینکه حتما باید بومی همون شهر باشی که بهت اجازه بدن تو آسایشگاه نمونی!؟

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من الان مشغول تحصیل هستم، ترم 7.
    ماه پیش بیماری گوارشی سختی گرفتم و مشخص شد که IBD (روده تحریک پذیر) و کولیت مضمن فعال دارم و هنوز هم تحت درمانم. این دو بیماری هر دو معافیت دائم پزشکی دارن. از طرفی به خاطر معافیت تحصیلی نمیتونم اقدام کنم به گرفتن معافیت.
    توی لیست معافیت ها، نوشته: کولیت، الیسروا، IBD به ثبوت رسیده، معافیت دائم.

منظورش از به ثبوت رسیده چیه؟ یعنی باید موقع اقدام حتما بیماری در مرحله ی فعال باشه؟ آخه IBD بیماری هست که با تحریک و استرس شعله ور میشه و همیشه همراه آدمه. من الان توی جواب آزمایشم نوشته Chronic Active Colitis که همون کولیت مضمن فعال هست. میتونم بعد از فارغ التحصیلی با توجه به قابل برگشت بودن بیماری، با ارائه ی همین آزمایش معافیت بگیرم؟ چون حال من رو به بهبودی هست و بعد از حدود 45 روز، تقریبا 2 هفته ی دیگه اگر خدا بخواد، علائم باید کاملا برطرف بشه و داروهام قطع.

با تشکر.
    با سلام
    ببین دوست عزیز، قبلا یه راه حل داشت که دوستم از اون استفاده کرد در مدت دانشجویی و معاف شد.
    فکر کنم ۲سال پیش بود و اون با تیروئید معاف شد.

ولی قبلش حتما باید چند تا دکتر مخصوصا دکترهای نظام وظیفه بری و مطمئن بشی معاف میشی.

پاراگراف بالا رو باز تاکید میکنم.

شما میری دانشگاه محل تحصیلت و انصراف میدی، طبق قانون میتونی برگه انصراف بگیری و واسه تعیین تکلیف خدمتت اقدام کنی، ولی باز طبق قانون (اگه عوض نشده باشه، چون تا ۲سال پیش این قانون بود)، شما میتونی تا یکماه، انصرافت رو پس بگیری و دوباره ادامه تحصیل بدی.

اون موقع دوست من، تو این فرصت یکماهه کارای معافیشو انجام داد و بعدش رفت درخواست انصراف از تحصیلشو کنسل کرد.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

3. 2 کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مثلا امکانش هست با چنتا از هم خدمتی ها یه خونه اجاره کنیم (کی به سرباز بدبخت خونه میده حالا؟!!) و کلا بعد از ظهرها رو توی پادگان نباشیم؟ یا اینکه حتما باید بومی همون شهر باشی که بهت اجازه بدن تو آسایشگاه نمونی!؟

طبق قانون، سرباز نمیتونه خونه اجاره کنه و مطمئنا حفاظت بهش گیر میده.
    مگر اینکه جوری خونه بگیره کسی نفهمه، مثلا بگه خونه فامیل نزدیک، مثل خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ تو این شهر داره و داره اونجا میره.
    البته باز این احتمال هست که حفاظت بیوفته دنبالشو آمارشو دربیاره‌
    در کل اگه محیط پادگان بد نیست، ارزش ریسکو هزینه رو نداره.

5. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرخصی که میدن دیگه به خودت مربوط میشه کجا میخوای بری،اگر خونت جای دیگه باشه میتونی بری توی شهر،فقط باید به موقع حاضر باشی حالا هرجا میخوای بری برو یا بمون تو یگان
    دوست عزیز، شما اگه دفترچه‌ دانستنیها رو نگاه کنید، میبینید که سرباز با لباس سربازی هرجا نمیتونه بره‌

7. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز، شما اگه دفترچه‌ دانستنیها رو نگاه کنید، میبینید که سرباز با لباس سربازی هرجا نمیتونه بره‌

بیشتر توضیح میدین؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

لیسانس داشتن چه مزیتی در دوران خدمت داره؟؟
    خیلی تاثیر داره .اول تو آموزشی که تو هر ارگانی که باشه راحت تر از اونی هستی که دیپلم داره.
    اگه ارتش باشی تو یگان هم خیلی با دیگران فرق داری .
    کار حمالی بهت نمیدن اگه از نوع مدرکتم بتونی تو خدمت استفاده کنی خیلی راحتر از سربازی که بیل میزنه میتونی تشویقی و مرخصی بگیری .
    و مهتر از همه فکر کنم 5000 تومن بیشتر از دیپلم حقوق میگیری
    و اگه سال 90 بود یک ماه کسری بهت تعلق میگرفت

داداش خیلی داری سخت میگیریا .
    هیچ کس نمیاد دٌنگی باهات خونه اجاره کنه .
    اگه هم همچین چیزی بشه و اجاره نامه هم به نام کسه دیگه بخوره باز هم هزینه ها سر به فلک میکشه ( غذا و رفت و آمد و ...)
    بعد از ظهرا تو همه جا عشق و حاله هیشکی بهت کار نداره .
    تو پادگان ما برنامه فوتبال ، بدن سازی ، زورخونه ، تنیس ، پینگ پنگ ، والیبال ، فوتبال دستی و ... همیشه برپا بود . کیف میکردیم. حالا برا ما خیلی هتل بود ولی جاهای دیگه حداقل فوتبال داره دیگه.

دیگه اون زرنگی خودشونه دیگه .
    بچه های ما زیر لباس نظامی لباس شخصی میپوشیدن بعد که از پادگان خارج میشدن لباساشون و در میاوردن میزاشتن تو یه پلاستیک.

10. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ببخشید که من جواب دادم.

یعنی دژبان تو خیابان هست و خیلی راحت میتونه بهت گیر بده که مثلا چرا کلاه سرت نیست بریم بازداشت و ...

12. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه حقوق سربازی چقدره که 5000 تومن بیشتر میدن

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چقدر بد که هرسال شرایط رو سخت تر میکنن..

مثلا تو آموزشی سخت گیریا دیپلمه و لیسانس یا بالاتر چطوریاس؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

چقدر بد که هرسال شرایط رو سخت تر میکنن..

مثلا تو آموزشی سخت گیریا دیپلمه و لیسانس یا بالاتر چطوریاس؟
    فکر کنم دیپلم حدود 50.000 . لیسانس 55.000 و برای فوق لیسانس حدود 60.000حالا هم که خوب شده هر ماه میریزن به حساب قبلا هر 3،4 ماه یه بار میریختن.
    سخت گیری کلا بستگی به جاش داره. ولی یه چیزایشم فرق داره که مثلا تو ارتش زیر دیپلم ها جنگ سر نیزه هم دارن.
    حالا غذا هست نوع برخورد هست امکانات هست...

16. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •