تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1968 از 2199 اولاول ... 9681468186819181958196419651966196719681969197019711972197820182068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,671 به 19,680 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لول ...
    منم دارم دانلود هامو میکنم که اشتراکم تموم شد یه 2 ماهی دیگه شارژ نکنم تو این دو ماه هم میشینم فیلمهامو میبینم هر وقت تموم شد دوباره شارژ میکنم با این قیمت ها واقعا من موندم ..شایدم رفتم سراغ رایتل . رایتل رو موبایلم تماس گرفتن خودشون گفتن میتونم استفاده کنم پوشش دارم ..گفتم 128 بدردم نمخوره گفت کارت دانشجوی و... سرعت بالاتر هم میدیم ...مثل همین ایرانسل ومبین نته بری معامله سرعت بالا رو به هر کسی میدن

این مورد رو توی قوانینشون داشتن ولی برای حال دادن به مشتریها اجرا نمی‌کردن. معلومه که رفتن سراغش و اجراییش کردن. اینجوری شاید چیزهای بدتری هم در راه باشه، مثل یکی کردن ترافیک مجانی و پولی در صورت ریستارت نکردن مودم که قبلاً اجراش می‌کردن.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من موندم چرا بعضی دوستان سرعت شبانه بالایی دارن ما نداریم
    مگه ما چه مرتکب شدیم اینجوری باید بسوزیمو بسازیم،نامحدود که برداشتن شبانه هم سرعت نداریم پس چه خاکی تو سر مبین نت کنیم
    دیشب از شب تا صبح 112 مگ دانلود شد،پدر کامپیوتر دراومد

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مگه ما چه مرتکب شدیم اینجوری باید بسوزیمو بسازیم،نامحدود که برداشتن شبانه هم سرعت نداریم پس چه خاکی تو سر مبین نت کنیم
    سلام

یکی از دوستان همین فروم قبلا به بنده گفت سرعت 2 مگ مثل تخم مرغ شانسی هست... باید بگم درست میگفت .

من یکشب سرعتم 240 تاست شب دیگه 140 !

مثلا دو شب قبل سرعتم بین 240 و 245 ثابت بود و تا صبح 4.2 گیگ دانلود شد ، ولی دیشب بین 110 تا 150 در نوسان بود و تا صبح 2.3 گیگ دانلود شد !

ممکنه امشب سرعتم باز بالای 200 باشه ممکن هم زیر 150 باشه.

آیپی عوض کردن هیچوقت برای من جواب نداده، مثلا دیشب 7 بار مودم رو ریبوت کردم و آیپی رو عوض کردم ولی سرعت همون بود .

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دیروز از نمایندگی با هام تماس گرفتن و گفتن: چرا 3 ماه شارژ نمیکنید
    گفتم :هزینش بالاست پولم ندارم
    گفت :اگه تا فردا شارژ نکنید از سیستم خارج میشید حداقل 1 ماهه شارژ کنید
    گفتم: من شنیدم تا 6 ماه یا 1 سال شارژ نکنید مشکلی نداره ، حالا تا فردا بهم فرصت بدید فکرامو بکنم
    گفت: نه همچین چیزی نیست الان تصمیمتونو پشت تلفن بگیرید شارژ میکنید یا نه
    گفتم: نه
    گفت : مشکلی نداره بعدا اگه خاستید میتونید دوباره فعالش کنید
    گفتم: برای فعال سازی دوباره باید کلی مدرک دوباره تحویل بدم
    گفت: آره دیگه
    گفت: خدا حافظ
    گوشیرو قطع کردم
    به نظرم هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید. در واقع زیاد کاره ای نیستن.
    همون شماره ای که دوستمون داد برای پرس و جو بهتر هست.
    مودم من که اصلا به نام خودم نیست فکرم نمیکنم در آینده مشکلی پیش بیاد.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان همین فروم قبلا به بنده گفت سرعت 2 مگ مثل تخم مرغ شانسی هست... باید بگم درست میگفت .

من یکشب سرعتم 240 تاست شب دیگه 140 !

مثلا دو شب قبل سرعتم بین 240 و 245 ثابت بود و تا صبح 4.2 گیگ دانلود شد ، ولی دیشب بین 110 تا 150 در نوسان بود و تا صبح 2.3 گیگ دانلود شد !

ممکنه امشب سرعتم باز بالای 200 باشه ممکن هم زیر 150 باشه.

آیپی عوض کردن هیچوقت برای من جواب نداده، مثلا دیشب 7 بار مودم رو ریبوت کردم و آیپی رو عوض کردم ولی سرعت همون بود .
    2 گیگ شما کجا 112 مگ من کجا

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم از مبین نت وایمکس بگیرم گفتم قبلش اینجا سئوال کنم که آیا سرعتش خوبه یا خیر واینکه برای کارهای دانشجویی نیاز داشتم بنده ساکن خوزستان شهرستان خرمشهر هستم کلا مودم و اشتراک چقدر پام در میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من بین بین 3 جا در هفته در حال نقل و انتقالم الان برای 2 جاش adsl گرفتم و در جای سوم هم از اینترنت سیم کارت ایرانسل ایتفاده میکنم که خیلی آشغاله. دوستان با تجربه بهترین راه حل در حال حاضر بریا کسانی که مثل من در چند جا هستند چیه؟
    1-آیا اینترنت مودم قابل حمل مبین نت بدرد میخوره؟شنیدم آنتن نداره و کلا نمیشه ازش استفاده کرد!
    2- آیا میشه 2 تا سیم کارت رایتل با یک شماره داشت که یکیش همیشه داخل گوشی باشه و یکیش داخل مودم سیم کارت؟یعنی لازم نباشه مرتب سیم کارت را از گوشی دربیاری و بندازی داخل مودم سیم کارت!
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    من بین بین 3 جا در هفته در حال نقل و انتقالم الان برای 2 جاش adsl گرفتم و در جای سوم هم از اینترنت سیم کارت ایرانسل ایتفاده میکنم که خیلی آشغاله. دوستان با تجربه بهترین راه حل در حال حاضر بریا کسانی که مثل من در چند جا هستند چیه؟
    1-آیا اینترنت مودم قابل حمل مبین نت بدرد میخوره؟شنیدم آنتن نداره و کلا نمیشه ازش استفاده کرد!
    2- آیا میشه 2 تا سیم کارت رایتل با یک شماره داشت که یکیش همیشه داخل گوشی باشه و یکیش داخل مودم سیم کارت؟یعنی لازم نباشه مرتب سیم کارت را از گوشی دربیاری و بندازی داخل مودم سیم کارت!
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1 اطلاع ندارم
    ولی 2 1 شماره فقط یه سیم کارت میدن شما دیتا بگیری به صرفه تره 512 4 گیگ 4 گیگم شب میده 3 ماه 40

10. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا انقدر مبین نت هر سال داره حجم طرح هاشو کم میکنه وقیمت هاشو بالا ...ولی اینجور که پیش میره بعید نیست که همین شبانه رو هم کم کم حذف کنن .
    یعنی اگه رقبش ارانسل نبود شبانه رایگان رو بر میداشت ...
    واقعیت اینه که اکثرکسایی که وایمکس دارن انتخاب دیگه ای نداشتن و اگه مبین نت و ایرانسل با هم همکاری کنن و شبانه رو بردارن افراد زیادی مجبور میشن طرح هاشون رو بازبخرن و تمدید کنن !
    منکه رایتل یا رقیبهای دیگه ای اضافه بشه ...

بنظرم روزی اینترنت مبین نت فقط واسه مایه دارها میشه همین الانشم کمو بیش شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر شما مشکل ترافیک منطقه دارین. این بحث شانسی بودن برای سرعت سوای ضعف و قدرت سیگنال به ترافیک محل مودم هم ربط داره. بزنه جایی باشید که مخابرات خوب ADSL رو ساپورت نکنه یا ساکن محله‌ای باشین که اهالی اونجا مشتری دانلود بالا باشن، سرعتتون پائین می‌شه و برعکس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •