بستگی به شانست داره ولی اکثرا بالای 400 کیلوبایت و معمولا 800 کیلوبایت رو میده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بستگی به شانست داره ولی اکثرا بالای 400 کیلوبایت و معمولا 800 کیلوبایت رو میده![]()
سلام دوستان. من از مرند هستم. سرویسم رو از هما گرفته بودک که مثل بقیه منتقل شدم به مخابرات
وقتی روی همارا بودم یک بار از سرویس کلاسیک پلاس و توربرو گرفتم و لی سرعت دانلود شبانه من همیشه ثابت بوده و روی 120 کیلوبایت فرقی نمی کرد.
الان هم از سرویس کلاسیک مخابرات استفاده می کنم که سرعت شبانم روی همون 110 تا 120 هست.
این رو هم بگم که واسه من سرعت دنلود شبانه و روزانه همیشه یکیه. و واسه وبگردی هم شب و روز چندان فرقی نداره
اگه سرویسم رو به اولترا تغییر بدم به نظرتون سرعت دانلود شبانم زیاد میشه؟ یا باز رو همون روال هماراسیستم. سرغت دانلود شبانه فرقی نمی کنه؟
این هم وضعیت مودم من که از نوع TP-Link و مدل TP-8817 هستش:
llllllllllllllllllllllllllllllllll DownStream
SNR Margin : 18.9
Line Attenuation : 42.0
Data Rate : 1024 kbps
Max Rate : 6600 kbps
POWER : 16.7 dbmCRC : 1
Last edited by spacer; 06-06-2014 at 22:47.
خط شما اولترا رو نمیکشه باید مگا بخری!!
سرعت دانلود شبانه مگا 4 مگ هستش یعنی شبی 9 گیگ
دوستان سرعت نامحدود 512 و نامحدود 1مگ روزها و شب ها چقدره ؟؟ 512 نامحدود هم شب ها تا 2-3مگ میره یا کلا پهنای باند نامحدودها ، توسط مخابرات رو همون 512 یا 1 مگ محدود شده؟؟
اگهـ مودمــ رو کنار کنتور و ترانس برق بذارمــ رو کیفیت اینترنت می تونه تاثیر بذاره؟
می خوامــ مودمــ رو مستقیمــ وصل کنمــ به سیمــ اصلی تلفن که کنار کنتوربرق گذاشتن!
100 درصد تاثیر میزاره !! اگه بخوای این کار رو بکنی باید 1 متر حداقل فاصله داشته باشه
سلام .اینترنت مخابرات از ساعت 1تا7 رایگان هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟
محدودیت حجمی واسه دانلود نداره که؟؟؟؟؟؟؟؟
از 1 تا 7 بدون محدودیت دانلود
مخابرات :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)