تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1968 از 3745 اولاول ... 968146818681918195819641965196619671968196919701971197219782018206824682968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,671 به 19,680 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دانلود شبانه همونیه که تو پنلتون میزنه!
    مال من هنوز همون 1تا 8 هستش.
    وقتی تمدید می کنی
    مراقب باش
    شاید از تمدید جدید بره رو 2 تا 8
    یا از پشتیبانی بپرس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سرویس 10 مگ شهاب 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان) چقدر شب می شه دانلود کرد؟داخلی یا خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه PAK FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسی هست که سرعت دانلود شبانه اش( تعرفه شهاب) روی یک و نیم باشه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    آسیاتک قیمت رو برده بالا؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    آسیاتک قیمت رو برده بالا؟
    اره ارمین جان.
    بسته به سرویس های مختلف گرون کرده
    ==========

دوستان MTU اسیاتک چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دزدی آشکار آسیاتک از حجم ترافیک و کاهش آن در ساعات رایگان شبانه!!!

چند وقت پیش ناگهان 2 گیگابایت از حجم ترافیکم کم شد که با توجه به مصرف پایین روزانه و نصب بودن نرم افزار کنترل ترافیک BWMeter به هیچ وجه امکان نداشت که این حجم رو خودم استفاده کرده باشم ولی چون مدرک قابل اثبات نداشتم کسی اعتنایی به حرفم نکرد در ضمن من یک کاربر مبتدی نیستم این موضوع باعث شد بیشتر به پنل کاربری مراجعه کنم و مصرف حجم رو زیر نظر بگیرم تا اینکه دیشب با موضوع شگفت انگیزی مواجه شدم!
    طرحم چلچله 10 گیگ در ماه 2 تا 8 رایگان هستش دیشب ساعت 2:17 دقیقه فایلی رو برای دانلود قرار دادم و تقریبا نیم ساعت بعد به پنل کاربری مراجعه کردم که ترافیک رو کنترل کنم و با کاهش تقریبی 500 مگابایتی حجم ترافیک نسبت به قبل از ساعت 2 و شروع ساعت رایگان مواجه شدم!!! از صفحه پی سی عکس گرفتم که در ادامه میتونید ببینید و مصرف ساعتی هم در BWMeter کاملا مشخص است، به مجموع حجم کاسته شده در ریز مصرف و ساعت شروع و پایان اتصال دقت کنید و با نرم افزار BWMeter مقایسه کنید، کاملا واضحه که بعد از ساعت 2 بامداد و در ساعت رایگان این حجم کسر شده است!!!!!!
    از بقیه دوستان عزیز و مشترکان این شرکت فخیمه! تقاضا میکنم که همکاری کنن و این مسئله رو در مورد حجم خودشون بررسی کنن تا ببینیم چقدر مورد مشابه هست که این دزدی آشکار رو رسانه ای کنیم و برای پیگیری حقوقی از شرکت شریف! آسیاتک شکایت رسمی تنظیم کنیم.

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

7. 5 کاربر از keyarash1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

جالبه قیمت ها گرون شده ولی سرعت و زمان رایگان کم شده
    ماه بعد درخواست جمع آوردی میدم

9. 6 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سرویس 10 مگ شهاب 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان) چقدر شب می شه دانلود کرد؟داخلی یا خارجی
    سرعت دانلودت 250 پایین بالاس!
    حالا حساب کن چقد میتونی بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دزدی آشکار آسیاتک از حجم ترافیک و کاهش آن در ساعات رایگان شبانه!!!

چند وقت پیش ناگهان 2 گیگابایت از حجم ترافیکم کم شد که با توجه به مصرف پایین روزانه و نصب بودن نرم افزار کنترل ترافیک BWMeter به هیچ وجه امکان نداشت که این حجم رو خودم استفاده کرده باشم ولی چون مدرک قابل اثبات نداشتم کسی اعتنایی به حرفم نکرد در ضمن من یک کاربر مبتدی نیستم این موضوع باعث شد بیشتر به پنل کاربری مراجعه کنم و مصرف حجم رو زیر نظر بگیرم تا اینکه دیشب با موضوع شگفت انگیزی مواجه شدم!
    طرحم چلچله 10 گیگ در ماه 2 تا 8 رایگان هستش دیشب ساعت 2:17 دقیقه فایلی رو برای دانلود قرار دادم و تقریبا نیم ساعت بعد به پنل کاربری مراجعه کردم که ترافیک رو کنترل کنم و با کاهش تقریبی 500 مگابایتی حجم ترافیک نسبت به قبل از ساعت 2 و شروع ساعت رایگان مواجه شدم!!! از صفحه پی سی عکس گرفتم که در ادامه میتونید ببینید و مصرف ساعتی هم در BWMeter کاملا مشخص است، به مجموع حجم کاسته شده در ریز مصرف و ساعت شروع و پایان اتصال دقت کنید و با نرم افزار BWMeter مقایسه کنید، کاملا واضحه که بعد از ساعت 2 بامداد و در ساعت رایگان این حجم کسر شده است!!!!!!
    از بقیه دوستان عزیز و مشترکان این شرکت فخیمه! تقاضا میکنم که همکاری کنن و این مسئله رو در مورد حجم خودشون بررسی کنن تا ببینیم چقدر مورد مشابه هست که این دزدی آشکار رو رسانه ای کنیم و برای پیگیری حقوقی از شرکت شریف! آسیاتک شکایت رسمی تنظیم کنیم.

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    من هم هفت روز مانده به پایان طرح چلچله 512 نزدیک 550 مگ حجم داشتم و شب ساعت یک و ربع (اون روزا هنوز از ساعت یک بود شبانه) حجم را چک کردم و لیست IDM رو شروع کردم (تا ساعت 7 و 50 دقیقه صبح)
    متاسفانه صبح که رفتم دیدم اینترنتم تمام شده.
    شکایت و ... هم راه به جایی نبرد. مجبور شدم ترافیک بگیرم.
    در حالی که من هفت هشت ماهه مشترک آسیاتک هستم با همین شیوه یک بار هم این اتفاق نیفتاده.
    جالب هم هست هر ماه از این ده گیگ بین دو تا 4 گیگ اضافه میموند ولی این ماه یک هفته از طرح مونده 550 مگ داشتم، نه دانلودی داشتم نه وبگردی اضافه کردم.
    چی بگم والا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این دزدیو من قبلا هم گفته بودم.
    قشنگ از دانلود شبانه کم میکنن!
    همینطور وقتی مودم روشن باشه و هیچکاری نکنی یهو میبینی 500 مگ رفته!

13. این کاربر از ]) ! Д ł¥ł ]-[ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •