وقتی تمدید می کنی
مراقب باش
شاید از تمدید جدید بره رو 2 تا 8
یا از پشتیبانی بپرس
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
وقتی تمدید می کنی
مراقب باش
شاید از تمدید جدید بره رو 2 تا 8
یا از پشتیبانی بپرس
با سرویس 10 مگ شهاب 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان) چقدر شب می شه دانلود کرد؟داخلی یا خارجی
کسی هست که سرعت دانلود شبانه اش( تعرفه شهاب) روی یک و نیم باشه؟
سلام
آسیاتک قیمت رو برده بالا؟
اره ارمین جان.
بسته به سرویس های مختلف گرون کرده
==========
دوستان MTU اسیاتک چنده؟
دزدی آشکار آسیاتک از حجم ترافیک و کاهش آن در ساعات رایگان شبانه!!!
چند وقت پیش ناگهان 2 گیگابایت از حجم ترافیکم کم شد که با توجه به مصرف پایین روزانه و نصب بودن نرم افزار کنترل ترافیک BWMeter به هیچ وجه امکان نداشت که این حجم رو خودم استفاده کرده باشم ولی چون مدرک قابل اثبات نداشتم کسی اعتنایی به حرفم نکرد در ضمن من یک کاربر مبتدی نیستم این موضوع باعث شد بیشتر به پنل کاربری مراجعه کنم و مصرف حجم رو زیر نظر بگیرم تا اینکه دیشب با موضوع شگفت انگیزی مواجه شدم!
طرحم چلچله 10 گیگ در ماه 2 تا 8 رایگان هستش دیشب ساعت 2:17 دقیقه فایلی رو برای دانلود قرار دادم و تقریبا نیم ساعت بعد به پنل کاربری مراجعه کردم که ترافیک رو کنترل کنم و با کاهش تقریبی 500 مگابایتی حجم ترافیک نسبت به قبل از ساعت 2 و شروع ساعت رایگان مواجه شدم!!! از صفحه پی سی عکس گرفتم که در ادامه میتونید ببینید و مصرف ساعتی هم در BWMeter کاملا مشخص است، به مجموع حجم کاسته شده در ریز مصرف و ساعت شروع و پایان اتصال دقت کنید و با نرم افزار BWMeter مقایسه کنید، کاملا واضحه که بعد از ساعت 2 بامداد و در ساعت رایگان این حجم کسر شده است!!!!!!
از بقیه دوستان عزیز و مشترکان این شرکت فخیمه! تقاضا میکنم که همکاری کنن و این مسئله رو در مورد حجم خودشون بررسی کنن تا ببینیم چقدر مورد مشابه هست که این دزدی آشکار رو رسانه ای کنیم و برای پیگیری حقوقی از شرکت شریف! آسیاتک شکایت رسمی تنظیم کنیم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
جالبه قیمت ها گرون شده ولی سرعت و زمان رایگان کم شده
ماه بعد درخواست جمع آوردی میدم
سرعت دانلودت 250 پایین بالاس!
حالا حساب کن چقد میتونی بگیری
من هم هفت روز مانده به پایان طرح چلچله 512 نزدیک 550 مگ حجم داشتم و شب ساعت یک و ربع (اون روزا هنوز از ساعت یک بود شبانه) حجم را چک کردم و لیست IDM رو شروع کردم (تا ساعت 7 و 50 دقیقه صبح)
متاسفانه صبح که رفتم دیدم اینترنتم تمام شده.
شکایت و ... هم راه به جایی نبرد. مجبور شدم ترافیک بگیرم.
در حالی که من هفت هشت ماهه مشترک آسیاتک هستم با همین شیوه یک بار هم این اتفاق نیفتاده.
جالب هم هست هر ماه از این ده گیگ بین دو تا 4 گیگ اضافه میموند ولی این ماه یک هفته از طرح مونده 550 مگ داشتم، نه دانلودی داشتم نه وبگردی اضافه کردم.
چی بگم والا
این دزدیو من قبلا هم گفته بودم.
قشنگ از دانلود شبانه کم میکنن!
همینطور وقتی مودم روشن باشه و هیچکاری نکنی یهو میبینی 500 مگ رفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)