ميشه ٥ مگابابت
هر ٨ بيت ١ بايت
سرعت بر اساس بيت
حجم بر اساس بايت
سرعت هرچي بود تقسيم به ٨ ميشه مقدار دانلود
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
ميشه ٥ مگابابت
هر ٨ بيت ١ بايت
سرعت بر اساس بيت
حجم بر اساس بايت
سرعت هرچي بود تقسيم به ٨ ميشه مقدار دانلود
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
خوب رو چه حسابی؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
قضیشن بیت و بایته
هر بایت هشت بیته
پس وقتی سرعت چهل مگابیته میشه 5 مگابایت
استاندارد اصلی سرعت بیته مثلا توی لن میگن اتصال 100 مگ یا پورت 1 گیگ یعنی 100 و 1000 مگابیته
سلام دوستان عزیزم
راهنمایی بفرمایید بهترین مودم 4g حال حاضر ایرانسل کدومه
آیا مودم ها اختلافی در سرعت ایجاد می کنند؟
ممنون
داداش دانلود کردی نوش جونت
من فقط موندم 41 گیگ چی دانلود کردی؟
من خودم هفته ایی 10 گیگ بیشتر دانلود ندارم
پس هنوز فیلم 30 گیگی رو یا تمام فصل های یه سریال با کیفیت بالا رو درک نکردی
Sent from my LT26w using Tapatalk
سینا: ایرانسل در پانزدهمین همایش ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان تنها اپراتور دریافتکننده تندیس و گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل؛ این اپراتور تلفن همراه به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران، بر اساس ارزیابیهای سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان موفق به دریافت تندیس و سومین گواهینامه متوالی رعایت حقوق مصرفکنندگان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد. رضایت حداقل ۷۰ درصدی مشتریان، از موارد الزامی در فرآیند ارزیابی برای اخذ این جایزه ملی است.
در این همایش که با حضور محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سید محمود نوابی، معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سید محمد جعفری رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان و جمع کثیری از مدیران بنگاههای نمونه تولیدی و خدماتی کشور برگزار شد، لوح و گواهینامه ویژه رعایت حقوق مصرفکنندگان، به علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل اعطا شد.
پانزدهمین دوره اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرفکنندگان به همت انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان و با پشتیبانی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، صبح روز یکشنبه، ۹ اسفندماه در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
ایرانسل همچنین در آبان ماه ۹۴ در دهمین همایش ملی کیفیت و بهرهوری، از سوی کمیته ارزیابی این همایش به عنوان شرکت برتر برگزیده شده بود.
آره 4g . نسبت به 60 گیگی حدی که گذاشته 41 گیگ میشه 70درصد که منو نسبتا راضی میکنه ولی اون 30 درصد ذهنمو مشغول کرده![]()
من فکر نمیکنم ایرانسل برگ برنده خودشو که همین نامحدودهاست رو از دست بده
فیلم بلوری دانلود کردم اگه خدا قبول کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)