تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1967 از 4105 اولاول ... 967146718671917195719631964196519661967196819691970197119772017206724672967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,661 به 19,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان، یه سوال داشتم

افرادی که توی یگان خدمتی واقع در شهر خودشون خدمت میکنن معمولا میتونن بعد از ساعات اداری برگردن خونه، درسته؟ (به یگان مربوطه هم ارتباط داره البته)
    حالا میخواستم بدونم برای سایر افراد که توو شهر خودشون خدمت نمیکنن وضعیت به چه صورت هست؟
    اگه خود شخص بخواد میتونه به جای آسایشگاه جای دیگه ای بمونه و دوباره صبح در محل خدمت حاضر بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

افرادی که توی یگان خدمتی واقع در شهر خودشون خدمت میکنن معمولا میتونن بعد از ساعات اداری برگردن خونه، درسته؟ (به یگان مربوطه هم ارتباط داره البته)
    حالا میخواستم بدونم برای سایر افراد که توو شهر خودشون خدمت نمیکنن وضعیت به چه صورت هست؟
    اگه خود شخص بخواد میتونه به جای آسایشگاه جای دیگه ای بمونه و دوباره صبح در محل خدمت حاضر بشه؟
    مرخصی که میدن دیگه به خودت مربوط میشه کجا میخوای بری،اگر خونت جای دیگه باشه میتونی بری توی شهر،فقط باید به موقع حاضر باشی حالا هرجا میخوای بری برو یا بمون تو یگان

3. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من الان مشغول تحصیل هستم، ترم 7.
    ماه پیش بیماری گوارشی سختی گرفتم و مشخص شد که IBD (روده تحریک پذیر) و کولیت مضمن فعال دارم و هنوز هم تحت درمانم. این دو بیماری هر دو معافیت دائم پزشکی دارن. از طرفی به خاطر معافیت تحصیلی نمیتونم اقدام کنم به گرفتن معافیت.
    توی لیست معافیت ها، نوشته: کولیت، الیسروا، IBD به ثبوت رسیده، معافیت دائم.
    با تشکر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این وبلاگ سر بزن نظراتش بخون فکر کنم کمکت میکنه. منظور از ثبوت جواب پاتولوژی هست. احتمالا خودشون ازت یه بیوپسی بگیرن
    Last edited by dahar; 22-01-2014 at 13:28.

5. این کاربر از dahar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

یرا اولی که همون طور که گفتی بستگی به اون قسمتی داره که خدمت میکنی. مثلا تو قسمتی که من بودم چندین بار تا ساعت 12 شب نگرم داشتن که کارا تموم شه و اکثر اوقات هم 5 میرفتم خونه در حالی که ساعت خروج ما 1:30 بود.
    برا دومی هم هر روز نمیزارن بری بیرون مثلا تو پادگان ما بعد از ساعت اداری دوشنبه ها و چهارشنبه ها و پنج شنبه ها مجاز به خروج بودن که باید حداکثرتا شروع ساعت کاری روز بعد خودشونو میرسوندن.
    برا سومی هم همینجوری که نمیزارن تو آسایشگاه بخوابی خودت باید بری بگی من شهرستانیم که بزارن بری آسایشگاه. من دوستی داشتم که هر روز میرفت خونه ولی ساعت 3 صبح هر روز راه میافتاد تا 7 برسه پادگان

7. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان من برای سربازی می خوام معافیت پزشکی از نوع چشم بگیرم
    چشمم هر از گاهی تار میشه. مخصوصا وقتی یکم میمالم چند ثانیه طول میکشه تا حالت اولیه خودش رو پیدا کنه. منظورم اون حالت اول نیست که برای همه پیش میاد و چشمشون بعد از مالش تار میشه. برای من یکم بیشتر طول داره
    میخوام بدونم هزینه یه آزمایش چشم یا هرچی که در این رابطه هست چقد در میاد؟ من بیمه نیستم و کلا نمیدونم باید چی کار کنم. یه راهنمایی می کنین؟
    سپاس
    برای مشکل چشم معافیت خدمت داده نمیشه تنها در صورتی که چشم خیلی ضعیف باشه معاف از رزم میشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

داداشم چند سال پیش یه گواهی 13 ماه سابقه جبهه از بابام رو گرفته اما فقط 4 ماهش رو استفاده کرده / الان من واسه معافیت به همون قسمت باقی موندش احتیاچ دارم

الان میخواستم ببینم کل 13 ماه اینجوری میپره یا فقط اون قسمت رو که استفاده کرده؟(در ضمن مدارک کافی واسه اثبات میزان استفادش وجود داره)

متاسفانه جواب درست و حسابی تا حالا نگرفتم/تا حالا از دو نفر آگاه دو جواب کاملا متفاوت گرفتیم! / میخوام ببینم اگه احتمال جدا کردن قسمت استفاده نشده هست برم دنبالش و الکی الاف نشم

پیشاپیش تشکر

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

برای میگرن یا سردردهای شدید معافیت پزشکی داده میشه؟

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرخصی که میدن دیگه به خودت مربوط میشه کجا میخوای بری،اگر خونت جای دیگه باشه میتونی بری توی شهر،فقط باید به موقع حاضر باشی حالا هرجا میخوای بری برو یا بمون تو یگان
    ممنونم، یعنی فرضا من میتونم 3روز هفته رو شبا توی یگان بمونم و مابقی شبا جای دیگه ای باشم؟ با همچین موردی مشکل ندارن که؟

یرا اولی که همون طور که گفتی بستگی به اون قسمتی داره که خدمت میکنی. مثلا تو قسمتی که من بودم چندین بار تا ساعت 12 شب نگرم داشتن که کارا تموم شه و اکثر اوقات هم 5 میرفتم خونه در حالی که ساعت خروج ما 1:30 بود.
    برا دومی هم هر روز نمیزارن بری بیرون مثلا تو پادگان ما بعد از ساعت اداری دوشنبه ها و چهارشنبه ها و پنج شنبه ها مجاز به خروج بودن که باید حداکثرتا شروع ساعت کاری روز بعد خودشونو میرسوندن.
    برا سومی هم همینجوری که نمیزارن تو آسایشگاه بخوابی خودت باید بری بگی من شهرستانیم که بزارن بری آسایشگاه. من دوستی داشتم که هر روز میرفت خونه ولی ساعت 3 صبح هر روز راه میافتاد تا 7 برسه پادگان
    ممنون از جوابتون

پس برا شهرستانی ها اجباری نیست که شب رو توی آسایشگاه بمونن، درست متوجه شدم؟

بعدش، این که گفتین مثلا بعد از ساعات اداری روزهای 2شنبه 4شنبه و 5شنبه میتونستین بیرون برین، جزو مرخصی که حساب نمیشه؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنون از جوابتون

پس برا شهرستانی ها اجباری نیست که شب رو توی آسایشگاه بمونن، درست متوجه شدم؟

بعدش، این که گفتین مثلا بعد از ساعات اداری روزهای 2شنبه 4شنبه و 5شنبه میتونستین بیرون برین، جزو مرخصی که حساب نمیشه؟
    اجبار که هست ولی اون 3 روز رو میتونن برن بیرون. سرباز شهرستانی هم جایی نداره بره که اگه تهران باشه میشه یه دوری تو شهر بزنه ولی شهرستان که ساعت 7 شب همه خوابن کجا میخواد بره بدبخت.

کلا هم پادگان با پادگان فرق میکنه ولی برا اکثر جاها همین قانون هست و مرخصی حساب نمیشه و روزاشم میتونه متفاوت باشه و بستگی به فرمانده قرارگاه داره.
    ولی اگه جایی باشی که 24 ساعت باید زیر پرچم باشی مثل یگان ویژه و ... همون بعد از ظهر هم مرخصی ساعتی اگه بدن باید فوری بری برگردی .

13. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لیسانس داشتن چه مزیتی در دوران خدمت داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •