تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1967 از 2199 اولاول ... 9671467186719171957196319641965196619671968196919701971197720172067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,661 به 19,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من میخام شبها دانلود رایگان بکنم ، میگن که شب ساعت 2 ، قبل از دانلود باید مودمو خاموش روشن بکنم .چه راه حلی وجود داره که این کار رو نکنم . اصلا راه حلی هست که اون موقع شب نخوام بیدار شم ؟

چند وقت پیش همچین بحثی اینجا شد و کلی در موردش صحبت شد. اولین نتیجه این بود که با استفاده از کدهای Telnet داخل مودم می‌شه اون رو ریستارت کرد. یه شخصی توی سایتش حتی برای بعضی از مدلهای برنامه‌ای نوشته بود که اتوماتیک سر ساعت ریستارت رو انجام می‌داد. متاسفانه برای مودم من که 625 هست، برنامه کار نمی‌کرد چون دستوراتش رو اون طرف نداشت که توی برنامه قرار بده. اما اگه بود می‌تونست مصرفهای دیگه‌ای هم داشته باشه.

مورد دوم که شخصاً خودم تست کردم و نتیجه رو اینجا گفتم این بود که چند شب مصرف قبل از شروع ساعت مجانی، حجم مصرفی رو نوشتم و بعد با مقداری که توی بخش کاربری بود مقایسه کردم. دیدم که تقریباً برابر هستن و معلوم شد که در حال حاضر سیستم بین ساعت مجانی و پولی فرق می‌ذاره و هر دو رو جدا محاسبه می‌کنه. گفتم در حال حاضر چون قدیمها اینجوری نبود و بعید هم نیست در آینده باز همون روش قبلی رو اجرا کنن. برای همین هست که می‌گفتم خوب بود اون برنامه برای مودم من هم کار می‌کرد که اگه نیاز داشتم، دم دستم می‌بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من امروز مبین نتم وصل شد. از سرورای ایرانی بدون وی پی ان نمیتونم دانلود کنم مشکل چیه؟
    ‌سرور ایرانی مثلاً چی که مصرف‌کنندهای قدیمی هم تست بزنن و نتیجه رو بگن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل مبین نتی
    من دوباره برگشتم به مبین
    2 مگ یه ماهه شارژ کردم ولی سرعتش فعلا به 700 کیلوبیت هم نمیرسه
    منتظرم ساعت 2 بشه ببینم میتونم دوباره عملیات ترکوندن مبین نتو شروع کنم یا نه

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یک سوال.
    من 1024 داشتم و سرعت دونلودم خوب بود.روزی ها حدود 250 و شب ها هم نصف میشه .اگر لینک مستقیم داخلی بود سرعتم شب ها بالای 150 هم میرسید.
    طرحم که تموم شد .2048 گرفتم.
    نکته عجیب این جاست که سرعت دونلودم روز ها تقریبا همون هست و شب ها یک خورده کمتر هم شده .
    این طبیعی هست که بعد سرعت اینترنتم دو برابر باشه ولی در دونلود تغییری حس نشه و حتی شب ها کمتر بشه؟؟؟
    قدرت فرکانس مودم من هم حدود 80 درصد هست

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من میخام شبها دانلود رایگان بکنم ، میگن که شب ساعت 2 ، قبل از دانلود باید مودمو خاموش روشن بکنم .چه راه حلی وجود داره که این کار رو نکنم . اصلا راه حلی هست که اون موقع شب نخوام بیدار شم ؟
    نیازی به ری استارت کردن مودم نیست.

6. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

توضیحات اصلی رو که Firebirds عزیز قبلاً گفتن. این رو اضافه کنم که بیشتر از نوع رمزگذاری، تغییر مداوم اون توی امنیت تاثیر داره. بعد هم اگه مواقعی هست که هیچ دستگاهی به مودم وصل نیست مگه اونهایی که با سیم شبکه وصل هستن، می‌تونید برای اطمینان موقت وایرلس رو خاموش کنید. روشن و خاموش کردنش از طریق کنترل‌پنل مودم چند ثانیه هم بیشتر طول نمی‌کشه.
    مرسی خیلی لطف کردی . من گزینه hiden broadcase رو زدم و تو سرچ مخفی شد ولی گزینه disable ندیدم . کجا هست ؟
    ادیت : وقتی hidden میکنم تمام دستگاه هایی که به وایرلس وصله قطع میشه!!! با اینکه از قبلش متصل بودن ..
    WPA2/WPA Mix mod
    SSID Hidden یا Disable

پسورد بیش از 8 کارکتر و استفاده از اعلام !@#$$%#@^)_

توصیه اول : برای راحتی کار، در مرحله اول SSID رو مخفی نکن، بعد از اینکه دستگاه ها رو به SSID متصل کردی اقدام به Hidden کردن SSID بکن.
    کلا از وقتی اسم روعوض کردم ه ک ر ه ردم رو گم کرد چشمک کمتر میزد مثلا هر ۲ دقیقه یک بار میزنه .قبلش هر ۲ ثانیه بود ... واقعا چی ادمایی هستن انقدر وقت بزارن واسه هیچ ... رمز هم قوی هست ۱۳ رقم با تمام علایم ..
    راستی دوستان تو گوگل مطلبی سرچ کردم اتفاقای موضوعی اومد راجب اوایل مبین نت بود که جمعه ها کاملا مجانی بودشبانه مجانی و ۲۰ گیگ ترافیک قیمت هم ۲۰ تومن !!‌حالا جمعه رو که برداشتن هیچ ۲۰گیگ هم شده ۳ گیگ قیمت هم که..... )
    Last edited by pcgamer; 09-01-2014 at 12:07.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دیروز از نمایندگی با هام تماس گرفتن و گفتن: چرا 3 ماه شارژ نمیکنید
    گفتم :هزینش بالاست پولم ندارم
    گفت :اگه تا فردا شارژ نکنید از سیستم خارج میشید حداقل 1 ماهه شارژ کنید
    گفتم: من شنیدم تا 6 ماه یا 1 سال شارژ نکنید مشکلی نداره ، حالا تا فردا بهم فرصت بدید فکرامو بکنم
    گفت: نه همچین چیزی نیست الان تصمیمتونو پشت تلفن بگیرید شارژ میکنید یا نه
    گفتم: نه
    گفت : مشکلی نداره بعدا اگه خاستید میتونید دوباره فعالش کنید
    گفتم: برای فعال سازی دوباره باید کلی مدرک دوباره تحویل بدم
    گفت: آره دیگه
    گفت: خدا حافظ
    گوشیرو قطع کردم

9. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

گفتم: من شنیدم تا 6 ماه یا 1 سال شارژ نکنید مشکلی نداره ، حالا تا فردا بهم فرصت بدید فکرامو بکنم
    گوشیرو قطع کردم
    نه داداش اینا همش شعره
    این نمایندگی ها پولشون از همین جا در میاد دیگه وگرنه کار خاصی نمیکنن
    در ضمن من با تحقیق های زیاد روش هایی که اینا در قبالش پول میگیرنو پیدا کردم
    مثلا بنام زدن یا تغییر مالکیت مودم که 20 30 تومن پول میگیرن براش
    و ....
    شما به شماره 096790 زنگ بزن و از خودشون بپرس

11. این کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

گوشیرو قطع کردم
    لول ...
    منم دارم دانلود هامو میکنم که اشتراکم تموم شد یه 2 ماهی دیگه شارژ نکنم تو این دو ماه هم میشینم فیلمهامو میبینم هر وقت تموم شد دوباره شارژ میکنم با این قیمت ها واقعا من موندم ..شایدم رفتم سراغ رایتل . رایتل رو موبایلم تماس گرفتن خودشون گفتن میتونم استفاده کنم پوشش دارم ..گفتم 128 بدردم نمخوره گفت کارت دانشجوی و... سرعت بالاتر هم میدیم ...مثل همین ایرانسل ومبین نته بری معامله سرعت بالا رو به هر کسی میدن

13. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرسی خیلی لطف کردی . من گزینه hiden broadcase رو زدم و تو سرچ مخفی شد ولی گزینه disable ندیدم . کجا هست ؟
    ادیت : وقتی hidden میکنم تمام دستگاه هایی که به وایرلس وصله قطع میشه!!! با اینکه از قبلش متصل بودن ..

کلا از وقتی اسم روعوض کردم ه ک ر ه ردم رو گم کرد چشمک کمتر میزد مثلا هر ۲ دقیقه یک بار میزنه .قبلش هر ۲ ثانیه بود ... واقعا چی ادمایی هستن انقدر وقت بزارن واسه هیچ ... رمز هم قوی هست ۱۳ رقم با تمام علایم ..
    راستی دوستان تو گوگل مطلبی سرچ کردم اتفاقای موضوعی اومد راجب اوایل مبین نت بود که جمعه ها کاملا مجانی بودشبانه مجانی و ۲۰ گیگ ترافیک قیمت هم ۲۰ تومن !!‌حالا جمعه رو که برداشتن هیچ ۲۰گیگ هم شده ۳ گیگ قیمت هم که..... )

معلومه مودم شما مدلش با مال من و ایشون فرق داره که اسم دیگه‌ای نمی‌بینید. در کل اگه SSID رو بعد از تنظیم دستگاه‌ها و اتصال اتوماتیکشون مخفی کنید، جای نگرانی نیست و اونها می‌تونن وصل بشن. ولی برای دستگاه‌های جدید باید مجدد دیده بشه تا بشه تنظیمشون کرد.

دوران خوش جمعه‌ها هم همیشه خوب چیزی نبود و یادمه روزهای جمعه سرعت رو اینقدر کم می‌کردن که از دایال‌آپ هم کمتر می‌شد. اینجور گرونی‌ها هنوز هم توی مبین‌نت هست. برای مثال توی داداشی مبین‌نت که ADSL مخابرات باشه هر چی بیشتر حجم بخرین، بیشتر تخفیف می‌گیرید. اینجا کاملاً برعکس هست و البته غیرمنطقی. یعنی هر چی بیشتر مصرف کنه مثل اونهایی که سرعت دو مگ دارن، باید بیشتر هزینه برای مگابایت اضافه بدن.

15. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •